Reacties voor: Apple bevestigt: Apple Watch begin 2015 in Europa verkrijgbaar (update)

De Apple Watch komt in diverse Europese landen 'begin 2015' op de markt, heeft Apple bevestigd op de website. Nederland en België lijken echter later aan de beurt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Terwijl de schermen van de iPhone steeds groter worden om zoveel mogelijk informatie te zien, kijken we reikhalzend uit naar IenieMinie horloges om te constateren dat er een berichtje op je telefoon staat…
    Ja, daar zit de wereld echt naar uit te kijken!

  2. Als die maar niet gelijk met Siri NL uitkomt, dan kunnen we nog wel even wachten…

  3. Ik richt de pijlen ook nog eventjes op de Uno.

  4. Niet dat ik het erg vind. Net als de meeste mensen sla ik mooi de 1e gen over. Jaar later komt er vast een betere . Met camera en gps .

  5. Ook al was ik eerst sceptisch, ik ben toe aan een nieuw horloge. Ja. Oude generatie. Mijn kinderen snappen niet dat je naast een mobiel überhaupt een horloge nodig hebt. Alleen voor de tijd! Maar ik draag al m’n hele leven een horloge. En als ik die moet vervangen: Waarom een paar honderd euro uitgeven aan een klassiek horloge als ik ook dit kan doen? Een Apple Watch? Hmmm.

    De markt lijkt dus te zijn; volwassenen (30+) met genoeg geld en jongeren die het willen hebben omdat ze weten dat het duur is en dus indruk maakt.

  6. Begin 2015, kan alles tussen nu en eind maart wezen.

  7. ..en welk scenario staat dan te wachten? Dit jaar ettelijke honderden euro investeren in een halosie wat volgend jaar weer tot de categorie antiquiteiten mag worden gerekend. Dit mode/trend item gaat design technisch natuurlijk evenals softwarematig xtreem tijdelijk mee… Mogen we dan elk jaar of om de 2 jaar weer een ader laten? Terwijl je vorige ‘diepte-investeringen’ mooi naast elkaar op de plank liggen te verstoffen???

  8. Hoe eerder hoe beter. Hopelijk in NL anders ga ik het wel in Duitsland kopen.

  9. Als ik al zo’n ding koop, dan wordt het niet deze 1 gen. Te dik, te vierkant, je perse je iphone nodig (maar als ik die dan toch bij me heb ga ik niet met klein beperkt schermpje liggen prutsen), elke dag opladen, lijkt niet op een horloge (dus lelijk). Wel mooie materialen gebruikt en een grappige OS, maar dat compenseert de rest (nog) niet.
    Ook rijkelijk laat deze 1e smartwatch, ik dacht dat Apple altijd voorop wou lopen qua design en producten, nu dus duidelijk een keertje niet, helaas. Vandaar dat ik meer verwacht vd next gen.
    Dat het horloge er niet als een horloge uitziet is trouwens niet de gedachtengang van wijlen Steve…
    Omgekeerde wereld, Motorola en LG hebben iets ontworpen dat op de Applegedachte lijkt, en Apple heeft nu iets gemaakt dat er bijna uitziet als een Samsung product.

  10. @Alex: Ik vind de Apple watch heel wat mooier dan die van Samsung en LG en qua software loopt de Apple watch echt 1 jaar voor op de rest

  11. Zou heel mooi zijn als de Apple Watch samen met Apple Pay wordt geïntroduceerd!

  12. Pas later in Nederland? Ze hebben toch ‘begin 2015’ beloofd?

  13. “Dit product is niet goedgekeurd zoals volgens de regelgeving van de Federal Communications Commission is vereist. Zolang dit product nog niet is goedgekeurd, wordt het niet aangeboden voor verkoop of lease, noch verkocht of geleast.” Aldus de Apple website http://www.apple.com/nl/watch/overview/.. Ben benieuwd wat dit nou weer betekend..

  14. Origineel geplaatst door hoihoi
    @Alex:
    Ik vind de Apple watch heel wat mooier dan die van Samsung en LG en qua software loopt de Apple watch echt 1 jaar voor op de rest

    Keep on dreaming.
    Hij is er nog niet eens en jij weet dat alweer.

  15. Origineel geplaatst door hoihoi
    @Alex:
    Ik vind de Apple watch heel wat mooier dan die van Samsung en LG en qua software loopt de Apple watch echt 1 jaar voor op de rest

    Wat goed dat jij al weet welke software op de Apple Watch draait en dat deze voor loopt op de rest. Voorlopig is er nog geen Apple Watch in de winkel en loop ik al maanden superblij te wezen met mijn Moto 360 die ik dan weer veel mooier vind. Maar over smaak valt niet te twisten.

  16. Origineel geplaatst door hoihoi
    @Alex:
    Ik vind de Apple watch heel wat mooier dan die van Samsung en LG en qua software loopt de Apple watch echt 1 jaar voor op de rest

    Moeilijk te zeggen als hij nog niet uit is.

    Dat terzijde, comming in 2015, hopelijk moeten wij voor de Apple Watch niet zo lang wachten als voor NL Siri.

  17. Zelf denk ik dat bijna niemand op een touchscreen horloge zit te wachten. Een oplossing als de nieuwe Montblanc strap of de Withings activité hebben wat mij betreft meer toevoeging aan de markt.

    Nu kijken of smartwatches de ‘gimmick’ status kunnen ontgroeien.

  18. Origineel geplaatst door mark
    Zelf denk ik dat bijna niemand op een touchscreen horloge zit te wachten. Een oplossing als de nieuwe Montblanc strap of de Withings activité hebben wat mij betreft meer toevoeging aan de markt.
    Nu kijken of smartwatches de ‘gimmick’ status kunnen ontgroeien.

    Mee eens, alleen Pebble doet waar een smartwatch voor dient, dus alleen notificaties tonen en niet al het andere wat overbodig is.

  19. Origineel geplaatst door rob
    Niet dat ik het erg vind. Net als de meeste mensen sla ik mooi de 1e gen over. Jaar later komt er vast een betere . Met camera en gps .

    Camera? Haha laten we hopen van niet. Wat heb je daar nou aan?

  20. @Alex: lelijk zou ik het niet noemen. Het is tenminste geen plastic zoals bij samsung, lg, … En logisch dat je je iphone nodig hebt, hoe kan het anders notificaties van je telefoon doorsturen. Later op het jaar zullen er wel stand alone apps komen. Nu wil men eerst de hoofdzaken perfect laten werken alvorens het os volledig open te zetten voor stand alone apps. Denk maar aan de eerste iPhone. Deze had zelfs geen App Store. Die is pas geintroduceerd in iOS 3. Dus ik verwacht beetje hetzelfde verhaal bij de apple watch.

  21. Origineel geplaatst door Mike

    Origineel geplaatst door hoihoi
    @Alex:
    Ik vind de Apple watch heel wat mooier dan die van Samsung en LG en qua software loopt de Apple watch echt 1 jaar voor op de rest

    Wat goed dat jij al weet welke software op de Apple Watch draait en dat deze voor loopt op de rest. Voorlopig is er nog geen Apple Watch in de winkel en loop ik al maanden superblij te wezen met mijn Moto 360 die ik dan weer veel mooier vind. Maar over smaak valt niet te twisten.

    Waarom schrijven jullie eigenlijk op een Apple site als je zelf iets anders neemt.
    Wat is de zin daarvan ?
    Niemand hier zit op jullie commentaar te wachten. We bepalen allemaal zelf wel wat we kopen.

    Ik zou haast zeggen ga met je horloge spelen. 😀

  22. Mensen wat een hoop verschillende meningen, ik, als Apple fan, zou natuurlijk graag een Apple watch willen, maar ik denk toch echt dat hij veel te duur is.
    Ik heb vanaf het begin een Pebble in rood, ziet er erg leuk uit(smaak?) en werkt als een speer, er zijn al 5000 apps!!!

    Elke dag weer ben ik er blij mee, het is heel praktisch en makkelijk, na 8 dagen opladen en dat alles voor 100 Euro!

    Dus de Apple watch moet wel heeeeeel erg mooi zijn, dat ronde van Samsung vind ik erg mooi, hahaha mag ik hier niet zeggen he, maar voorlopig heel blij met mijn Pebble en moet nog maar afwachten of Apple dit kan evenaren.

  23. @Caroline: Goh, ik dacht dat we dat soort kortzichtige opmerkingen inmiddels achter ons hadden gelaten…
    Maar aangezien ik al meerdere jaren IOS producten gebruik (nog steeds), denk ik dat ik alle recht heb om hier iets te schrijven.
    En als ik in een artikel over een Apple Watch aangeef wat ik niet zo mooi vind en een voorbeeld aanhaal wat ik wél mooi vind, zie ik daar ook geen probleem in.

    Wat me wel een probleem lijkt is de toon van jouw reactie. Ik ga er even vanuit dat je niet helderziende bent en dus niet weet waar alle duizenden lezers van deze website wel en niet op zitten te wachten. Dat JIJ daar niet op zit te wachten, kan ik helemaal begrijpen, maar laat de rest daarbuiten. Verder verwijt je mij dat ik zou willen bepalen wat jij moet kopen? Geen idee waar je dat leest. Ik vind juist het tegendeel. Iedereen moet helemaal zelf weten wat men koopt of wil hebben. En ik ben van mening dat het dan helemaal geen kwaad kan om ook eens om je heen te kijken, wat er zoal te krijgen is.

    Zo, en nu ga ik verder spelen met mijn horloge, en mijn Oneplus One, en mijn iPad, en mijn iPad Mini, en mijn Windows PC, en mijn Blackberry (die ik helaas van mijn werkgever heb gekregen.)

    Mijne excuses aan iedereen die HIER niet op zit te wachten. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.