Reacties voor: Meer details over Apple Watch batterijduur bekend

Er is meer informatie bekend over de batterijduur van de Apple Watch. Ook blijkt Apple een processor van dezelfde klasse als de A5 (vergelijkbaar met de iPhone 4s) in te willen bouwen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Prima, doe er maar één (of twee…)! 🙂

  2. Aan de ene kant denk ik van je moet toch constant de tijd kunnen zien maar aan de andere kant vind ik het ook prima als de tijd tevoorschijn komt als je je pols optilt.

  3. We zullen zien! Ik ben benieuwd!

  4. Okeeee ik pas..

  5. Mijn tip: Sla de eerste versie over. Tenzij je graag als eerste alles wil hebben. Je zag het bij de iPhone en de iPad ook dat de eerste echt een probeer model was. En dat het tweede model al veel beter was. iPad 2 wordt volgens mij nog steeds ondersteund. iPad 1 al vanaf iOS 5 niet meer.

  6. Hmmm ik vind het toch een klein beetje tegenvallen. We hebben echt een doorbraak nodig op het gebied van batterijen.

  7. Dus als ik het goed begrijp:
    Stel ik gebruik Runkeeper dan kan dit maximaal 4 uur. Ik loop de 4Daagse en voor dit evenement en trainingen vind ik het wel praktisch. Maar dan ben je al een hele dag op pad.

    Of draait de app op de iPhone en geeft de Apple Watch slechts een weergave van die registratie.

    Begin nu toch weer te twijfelen.

  8. Ik vind dat ze eens wat meer onderzoek moeten gaan doen naar accu’s. Er moet toch nog wel wat te verbeteren vallen. 19 uur (bij niet constant gebruik) vind ik erg weinig.

  9. Hmmm… En met enige regelmaat lees toch je dat er van die revolutionaire doorbraken zijn op batterijgebied (in labs) met grafeen en zo. Waar blijven die commerciële versies? Ik ga voor apple watch 2.

  10. Ik vraag me af die 19uur , hoe is hij dan ingesteld als scherm constant actief of enkel als je uw pols draait ? Denk da ik hem toch maar enkel in weekend dan zal dragen … Naargelang mijn werk beetje snel vuil en snel beschadigd als ik hem in de week ook zal dragen

  11. Lijkt, lijkt lijkt, neem aan dat ze al lang keuzes gemaakt hebben wat betreft de proc etc, als hij in maart moet komen, dan zijn ze nu al aan het produceren. We gaan het vanzelf wel merken, elke dag aan de lader is voor mij geen probleem, doe ik tenslotte met mijn tel ook. En slapen met een horloge om vind ik persoonlijk niks. Ik ga t allemaal wel ervaren als hij er is.

  12. Hoe wordt hij überhaupt opgeladen? Moet je hem op zn zij op je nachtkastje leggen en dan de lader er aan klikken? Wel gevoelig voor beschadigingen dan

  13. Als iedereen op de Apple watch 2 gaat wachten, dan wordt het St. Juttemis.

  14. Mijn iphone moet dagen kunnen overleven zonder opladen, werkelijk is 36 uur de max. Nu zeggen ze 19 uur moet kunnen met de watch, dus werkelijk zal veel korter zijn. Ik sluit mij aan bij vele, ik skip deze voorlopig.

  15. De levensduur van de batterij is voorlopig totaal onbelangrijk gewoon wanneer je gaat slapen het ding op de lader leggen. Veel belangrijker is de hype die de Apple Watch creeert. Elke zich zelf serieus nemende Mac lover zal er één willen dragen. Ik kan niet wachten en ga hem zeker weten kopen.

  16. Nadeel is dat het geen handzame lader is waardoor je die niet meeneemt om elders even op te laden. En een extra lader voor op het werk of ergens anders kost vermoedelijk ook niet weinig.
    Ben nog niet overtuigd…

  17. @Saïd Bellari: Ik denk dat ze als warme broodjes zullen gaan.

  18. Ik was er heilig van overtuigd dat ik de eerste versie aan zou schaffen, maar ik begin nu toch sterk te twijfelen. Dat accuduur niet Apple’s sterkste kant was wist ik maar dit is werkelijk belachelijk. Ik sport meerdere uren per dag en zou mijn horloge dan ook meerdere keren op een dag op moeten laden. Erg jammer.

  19. En terwijl wij over een horloge praten onthult Microsoft echt een prachtig product. Althans iets dat echt nieuw is. De kruising tussen google glass en oculus rift. Waarom komt Apple niet met iets dergelijks? Nu ben ik een jaloerse apple fanboy.

  20. Ik dacht zelf ook de eerste te willen hebben. Daar ben ik nu toch op terug gekomen. Zo ie zo de batterij en denk zelf dat versie 2 toch weer iets beter zal zijn. Kijk eerst de kat wel uit de boom.

    Vorig jaar zei men nog dat Apple waarschijnlijk deze eerste snel wil uitbrengen en dat er eind dit jaar alweer een 2e komt. Je weet het maar nooit en met dit duur ding wil ik toch liever even wachten op iets anders.

    Had graag willen kopen maar nu toch maar even niet.

  21. Ik wacht toch liever op de 2. De batterij zal daar wel een stuk beter zijn en waarschijnlijk heeft die ook een camera. Kan je facetimen via je watch! Lijkt me erg handig!

  22. Ik vindt het feit of hij waterdicht is ook heeeeeel belangrijk. daar horen we nog niets over

  23. Mensen die een wandel-marathon willen gaan doen, laten dus hun Apple Watch beter thuis. Dan heb je er weinig aan. En loop je niet binnen 4 uur de gewone marathon uit, dan is het ook een weinig zinnige accessoire. Ochtendje fietsen. Ja, leuk. maar wel zonder je Apple Watch te activeren.

    En zo is in ieder geval bij elke intensieve sport de Apple Watch niet de sportwatch die je moet aanschaffen.

  24. Ik heb een Pebble Smart Watch, daarvan gaat de batterij ruim 5 dagen mee. Dat zou ik al langer willen hebben. Bovendien kan ik altijd de tijd aflezen. Ook s-nachts op het verlichte LCD scherm. Fantastische SmartWatch met enorm veel mogelijkheden.

  25. @alle mensen die zeggen dat ze veel sporten, misschien komt er wel een sport modus waarin hij alleen bij houdt wat je hartslag etc is en dan kan het dus gewoon. Ook werd er gezegd dat hij 3 dagen kan volhouden in standby mode dus dan houdt hij gewoon je hartslag etc bij.

  26. Eerst maar op siri wachten.

  27. Heb vanaf mn verjaardag het geld al klaarliggen om de Apple Watch aan te schaffen. Was er behoorlijk van overtuigd dat ik hem moest hebben al was er twijfel over (batterij) gebruiksduur…
    Dit lijkt nu toch erg krap: 4 uur in sportmodus is mij te krap, dan moet ik al een echt sporthorloge om gaan doen..
    Zal als dit waar is maar wachten op versie 2 of 3…

  28. Wie wil er nou zo’n prutsding?

  29. Waardeloos..

  30. Ik blijf nog een jaartje met mijn pebble 🙂 super horloge voor die prijs !

  31. Ik sla model 1 over net als ik gedaan heb met de iPad. De iPad 2 functioneert nog steeds prima en kan bijna alles wat de nieuwste iPad ook kan. Ik verwacht dat dit bij de watch ook zo zal gaan.

  32. Wat een misser… weer een lader extra mee op sleeptouw en van stopcontact naar stopcontact.

  33. Hmmm. Slechte batterijduur. Wordt dan toch een Fitbit…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.