Reacties voor: Apple Watch-bandjes raken uitverkocht, nieuwe voorjaarskleuren op komst

Wees er snel bij
Wil je nog een Apple Watch-bandje uit de huidige collectie, dan moet je snel je slag slaan. Veel Apple Watch-bandjes in speciale kleuren raken namelijk uitverkocht omdat de nieuwe lentekleuren eraan komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Oceaangroen voor de 44mm is al een lange tijd uitverkocht. Nog 1 kunnen aankopen in Duitsland, want hier niet meer te krijgen sinds nieuwjaarsperiode.

  2. Ik hoop dat er nu eens mooie leren bandjes komen i.p.v. de huidige types, zoiets als de Hermes variant. De huidige bandjes vind ik op zijn best leuk als sportieve variant, maar passen in ieder geval niet bij een zakelijk kostuum.

  3. @Herman: Inderdaad. Apple beschouwd de appel warch duidelijk als sporthorloge maar niet meer als stijlicoon zoals initieel het plan was.

  4. @Timo: klopt, sinds de Apple Watch Series 3 wordt het puur als sport horloge ingezet, ook gezien de kast die van aluminium is vervaardigd. En al zal men een lederen bandje of Milaanse Loop nemen staat het alsnog porem. Je bend genoodzaakt om de Apple Watch in Duitsland of Frankrijk te halen,vanwege de RVS kast, waar ook de Hermés versies te vinden. Ik heb nog een Series 2 van RVS met Classic leren band.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.