Reacties voor: Steeds meer Apple Watch-bandjes uitverkocht, nieuwe kleuren op komst?

Veel Apple Watch-horlogebandjes zijn momenteel uitverkocht. het lijkt erop dat Apple ruimte wil maken voor een nieuwe collectie horlogebandjes.

Reacties: 15 reacties

  1. Ik bestel mijn badjes op Ali Express! Kwaliteit is vrijwel het zelfde en is niet te onderscheiden van origineel en het bespaart je een gigantische hoop met geld!

    Tijd geleden ben ik met mijn leren magneet bandje (donker blauw) naar de Apple store geweest en gevraagd of deze origineel was. De verkoper was er heilig van overtuigd dat deze origineel was, daarnaast de prijs… Apple €180 en Ali Express €10 incl verzend kosten.

  2. @Marco: mijn blauwe metalen bandje (magnetisch) van Ali Express van 28 euro was naar 1 maand dragen al niet meer mooi. Kwaliteit maakt wel degelijk verschil vind ik.

  3. @Marco: Maar je hoeft niet na een 4-5 maand gebruik dat zelfde nog eens te vragen…..

    Nep bandjes, zeker de “leren” slijten erg snel, en gaan kapot bij de aansluiting.
    de bandjes van 10 euro houden het meest maar 3 maand vol, die van 25 een half jaartje.

  4. Als ze nou metalen bandjes voor minder dan €80 of lederen bandjes tot €30 zou ik absoluut overstag willen gaan om vaker dan 1x per jaar een nieuw bandje te kopen, puur om te matchen met m’n outfit.

    Maar op dit moment gebruik ik de metalen armband van Hyperlink, van Kickstarter. Heeft mij €70 gekost en, alhoewel ie z’n zwarte ‘lak’ verliest, vind ik ‘m prijs-kwaliteit perfect. Amahoela dat ik daar €500 voor ga betalen.

    Maar een nieuw bandje zou ik wel leuk vinden.. 🙂

  5. Heb al m’n drie bandjes van Hoco en raad het hier iedereen aan. Prijs – kwaliteit is perfect en je kunt na een jaar nog rustig met een prachtige metalen of lederen band lopen.

  6. @Marco: heb ze ook daar besteld hoop dat ik ze een van dezen dagen binnen krijg 😉😉😉veel goedkoper apple woord met de dag gekker met hun prijzen

  7. En voor €10 weet je in ieder geval zeker dat het door 10 kindervingertjes is gemaakt.

  8. Origineel geplaatst door Flieps
    En voor €10 weet je in ieder geval zeker dat het door 10 kindervingertjes is gemaakt.

    Bij Apple betaal je €100 en weet je ook zeker dat het gemaakt is door kindervingertjes.🙃

  9. @Marc: Touché, maar Apple probeert er in ieder geval nog iets aan te doen. Ze kunnen niet voorkomen dat ergens in het proces kinderen worden ingezet, maar zijn zich in ieder geval bewust van het onrecht. Daarmee zijn ze er nog lang niet, maar bewustzijn is een eerste stap.

    Enfin, geniet van je voordeeltje.

  10. Origineel geplaatst door Flieps
    En voor €10 weet je in ieder geval zeker dat het door 10 kindervingertjes is gemaakt.

    Origineel geplaatst door Marc
    Bij Apple betaal je €100 en weet je ook zeker dat het gemaakt is door kindervingertjes.🙃

    In ieder geval beter renderende kindervingertjes. De arbeidsomstandigheden zullen voor de vingertjeshouder dan ook iets beter zijn.

  11. Origineel geplaatst door Flieps
    En voor €10 weet je in ieder geval zeker dat het door 10 kindervingertjes is gemaakt.

    Origineel geplaatst door Marc
    Bij Apple betaal je €100 en weet je ook zeker dat het gemaakt is door kindervingertjes.

    Origineel geplaatst door Gabor

    In ieder geval beter renderende kindervingertjes. De arbeidsomstandigheden zullen voor de vingertjeshouder dan ook iets beter zijn.

    Niet helemaal waar natuurlijk want Apple maakt geen gebruik van kinderarbeid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het 100% kinderarbeid vrij is. Moeilijkheid ligt vaak bij subcontractors die de eigenlijke contractor weer inhuurt. Maar als Apple erachter komt met een audit ben je wel je contract kwijt. Dus ze proberen er echt wel iets aan te doen.

  12. Ook ik weet de weg te vinden naar de goedkope ‘namaak’ bandjes.
    Ik heb diverse sport bandjes, niet van echt te onderscheiden.
    Het argument dat ze er na een jaar niet meer uit zouden zien kan ik niet bevestigen noch ontkennen aangezien ik ze nog geen jaar heb. Daarnaast wissel ik geregeld van bandje (waar heb je er anders meerdere voor…) dus die mogelijke slijtage zal worden uitgesmeerd over een veel langere periode.
    Gezien het enorme prijsverschil heb ik die eventuele (!) extra slijtage er maar al te graag voor over. 4x namaak tegen 1x echt…. die keus is snel gemaakt.

  13. Stop nou eens net het geouweh#er over f#cking horlogebandjes!! De wereld staat op z’n kop als Apple een nieuw bandje lanceert. Een bandje! Een horlogebandje!

  14. Yep Arie, een hor-lo-ge-band-je
    😄

  15. Ik krijg elke keer weer een aanval van plaatsvervangende schaamte als ik weer een heel artikel lees over nieuwe horlogebandjes of nu zelfs gerúchten van nieuwe kleuren horlogebandjes die wel eens op komst zouden kunnen zijn.
    Tjonge…

    Ik hou van alle Apple nieuws. Ook van geruchten, maar dit vind ik absoluut non-nieuws. De Apple Watch is geen succes. In elk geval nog niet. Laten we dat nou maar toegeven. Anders zou Apple ab-so-luut verkoopcijfers bekend maken.

    Het is het eerste device van Apple dat het speeltjes niveau (nog) niet heeft kunnen ontstijgen en waarvan Apple niet aannemelijk heeft kunnen maken dat je niet zonder kunt. Ik hoop dat het verandert!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.