Reacties voor: Apple geeft speciale Olympische Spelen Apple Watch-bandjes gratis aan sporters

Sporters en coaches in Rio de Janeiro opgelet: Apple geeft elke sporter twee gratis Apple Watch-bandjes weg. Het gaat om de speciale landenbandjes in het teken van de Olympische Spelen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Beetje aan de late kant deze actie. Yuri is al naar huis :O

  2. @JK: hahahaha 😆

  3. Zouden atleten / coaches hier nu echt voor naar deze store rennen? Neeeh

  4. en voor 10% korting lopen ze ook niet warm lijkt me..

  5. Nou, ik wil niet zuur klinken maar als Olympisch sporter een gratis horlogebandje krijgen? De gulheid van Apple kent duidelijk geen grenzen.

  6. @Tim: Je zal maar geen dure Apple Watch hebben als sporter. Zit je met je bandje.
    Lekker verkopen op E-bay, hahaha.

  7. Een giller van jewelste! Apple geeft gratis een horlogebandje weg, maar dan moet je wél het Olympisch dorp uit en naar de Apple Store komen en je Olympische papieren en je paspoort meenemen. Ongelooflijk.
    Tjongejonge Tim. Laat het budget dat wel toe? Wat een krentenweger! Er was een tijd dat Apple hele voetbalteams een gratis iPod gaf. Als ze er nou een paar miljoen tegenaan zouden gooien om aan de sporters gratis Apple Watches te geven met bandjes in de kleuren van hun vlag, dan heb je directe promotie die meteen werkt en zich absoluut terugbetaald.
    Kim Jong Un bestelt direct Apple Watches voor de hele communistische top en dat zijn er zo een paar duizend. En dat is nog niet alles. Apple.. een gemiste kans om de inzakkende verkoop van het ding wat op te krikken.

    Ik heb intussen nog helemaal nóóit iemand ergens een Apple Watch zien dragen; niet in Nederland en niet in andere landen waar ik geweest ben…! (buiten een Apple Store). En dat terwijl het grootste deel van mijn familie en vrienden allemaal iPhones en Macs hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.