Reacties voor: Lente is begonnen: nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes, Nike-bandje ook los

De Apple Watch is klaar voor de lente, want Apple heeft nieuwe kleuren voor Apple Watch-bandjes aangekondigd. Het gaat om nieuwe tinten voor het sportbandje, het nylon bandje en het lederen bandje. Ook kun je het Nike-bandje nu los kopen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Je kan alleen een watch met rubberen bandje bestellen. Geen nylon bandje meer bij je horloge? Is dit tijdelijk?

  2. Jammer, juist de leuke bandjes hebben ze vervangen. Ik word nog niet enthousiast van de nieuwe collectie, helaas.

  3. €159,- voor een leren bandje????? Dit zijn toch geen normale prijzen meer. Dat er geen configuratie meer mogelijk is doet apple alleen zodat mensen bij aanschaf van de apple watch direct een 2de bandje aanschaffen. Daarom laat ik dus de apple watch links liggen. Alles staat alleen nog maar in het teken van grof geld verdienen.

  4. Wanneer gaan ze van die nylon bandjes is locale versies maken? Oranje, rood-wit-blauw, rood-zwart-rood (Amsterdam), groen-wit-groen (Rotterdam).

  5. @Peabz21: Zit jij te wachten oo een rood-wit-blauw bandje. Ik denk eigenlijk dat veel mensen niet met 60 euro naar de Apple store rennen voor een bandje voor Koninginnedag en wat sportevenementen.
    Als jij deze graag wil hoop ik natuurlijk voor jou dat ze er komen. Misschien zouden ze wel iets kunnen doen wat je helemaal zelf kan samenstellen met verschillende kleuren etc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.