Reacties voor: Apple Watch App Store start vandaag met Apple’s favoriete apps

De App Store voor de Apple Watch gaat van start en bevat lijsten met interessante apps in verschillende categorieën, gekozen door Apple.

Reacties: 12 reacties

  1. Kan je dan als Belg nog geen apps installeren op je watch?

  2. @boeverke: ik zie m ook nog niet, en gewoon Nederlander

  3. Gewoon je app-store instellen in een Amerikaanse (of ander land waarin hij beschikbaar is). Kan gewoon in de instellingen of met een 2e account in een app-store van een ander land. Er staat op iCulture een artikel met meer info daarover…

  4. Ik heb hem op het Nederlands gekregen met de Nederlandse apps. Idd switchen tussen Amerikaanse en Nederlandse store, dan krijg je de app store online.

    Maar officieel is hij er nog niet.

  5. @jonathan: Maar is dat een absoluut vereiste of werkt het wel in nederland?

  6. @Pieter: Locatie (Nederland/België/…) heeft geen belang enkel de gewone App Store waarin je werkt. (Dus om apps te downloaden op je iPhone). Als dat de Belgische of Nederlandse store is zal het pas bij de introductie van de ⌚️Apple Watch hier mogelijk zijn om de watch-store te bekijken. Dus de enige manier om waar ook ter wereld de Watch-Store te bekijken is om de Amerikaanse/Franse/Britse/Duitse app store te gebruiken.

  7. @Ed: sorry verkeerde linkje

  8. Ik ben dol op de iphone en ipad, maar dat gezever over de watch op deze site begint behoorlijk te irriteren.

  9. @hennie: En wat vind je van je eigen commentaar? Beetje zielige reactie, kunt het ook gewoon negeren, zoals ik eerst wilde doen met jouw reactie; helaas niet gelukt

  10. Origineel geplaatst door jonathan
    @Pieter: Locatie (Nederland/België/…) heeft geen belang enkel de gewone App Store waarin je werkt. (Dus om apps te downloaden op je iPhone). Als dat de Belgische of Nederlandse store is zal het pas bij de introductie van de ⌚️Apple Watch hier mogelijk zijn om de watch-store te bekijken. Dus de enige manier om waar ook ter wereld de Watch-Store te bekijken is om de Amerikaanse/Franse/Britse/Duitse app store te gebruiken.

    Hoe kan ik switchen van App Store? En is het dus niet mogelijk om als je een Apple Watch uit Duitsland hebt apps te downloaden? Of als je je watch paired wordt dan de app automatisch geunlocked?

  11. Bij mij staat app store voor  watch nu wel erbij

  12. Bij mij ook incl prominente reclame voor de Telegraaf app. Dus echt de NL versie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.