Reacties voor: Apple Watch-accu versleten? Apple zet er een nieuwe in

Heeft je Apple Watch een versleten accu? Die kun je laten vervangen in de Apple Store. Zo gaat je Apple Watch nog wat langer mee.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Het weer spatwaterdicht maken na vervanging van de batterij is iets wat al jaren bij bestaande horloges wordt gedaan, zelfs tot weer geheel waterdicht maken, bijvoorbeeld duikhorloges. Lijkt me dus geen issue.

  2. Tuurlijk doen ze dat als je maar even goed betaald

  3. Ik vond het al zonde: koop ik voor €10000 een gouden €pple watch. Is de accu op, moet ik hem weggooien! Zooo slecht voor het milieu 😉

  4. @Mart: Milieu? Wat is dat, weer een nieuwe hype? Het is vooral slecht voor je portemonnee!

  5. Zou Apple sieren als ze alle accu’s zouden vervangen zodra ze een nieuwe hebben ontwikkeld die langer mee gaat dan 18 uur. Deze accu is vergelijkbaar met een elektrische tandenborstel.

  6. Ben erg benieuwd wat zon geintje dan gaat kosten…

  7. Dit is puur crowd-control; de accu zou naar verluid elke dag opgeladen moeten worden en een beetje accu kan dat “slechts” een keer of 1000 dus binnen drie jaar is de accu “op”. Door nu alvast te vertellen dat de accu eenvoudig vervangen kan worden probeert Apple de potentiele klant gerust te stellen.

    Ik denk niet dat het heel nodig is, de meeste Apple fans kopen elk nieuw product dat uitkomt en ze komen uit met een rotvaart van minstens 1x per jaar, dus ik denk niet dat deze generatie horloges nog in gebruik zal zijn tegen de tijd dat de accu kaputt is.

  8. Nu lees ik veel commentaar over 18 uur duur te kort is. Heel gek maar een gemiddeld mens zal 8 uur slapen per nacht. Dan blijft er ruimte over a 18uur bij normaal gebruik. Wat is het probleem dan? Tel daar dan bij op dat het groots overige deel van de bevolking niet met een horloge slaapt is 18uur helemaal ruim voldoende!

    Maar het lijkt de trend te worden dat men gewoon onmogelijke dingen verwachten van een nieuwe productgroep. Het zelfde zie je bij bv elektrische auto’s. Paar honderd kilometer bereik is veeeeeeel te weinig. Echter rijd de gemiddelde Nederlander geen 150 kilometer per dag. Maar toch is het onacceptabel te weinig.

    Kennelijk vergeet een grote groep dat ze te maken hebben met een nieuw productgroep dat nog in de kinderschoenen staat. En het argument langer wachten is niet te gebruiken. Apple is een commercieel bedrijf en wilt niet de boot missen.

  9. @iphone_user: Men vergelijkt het met bijvoorbeeld een Pebble. Die gaat een stuk langer mee. Bovendien is het een extra apparaat dat je moet opladen náást je iPhone.

  10. @iphone_user: Precies, wat Kyhd zegt. Hoewel de vergelijking iets wat krom is, omdat een Apple Watch veel meer kan. De vraag is echter, wil je dat ook? Of ga je voornamelijk de notificaties en sport-apps gebruiken. Want dat kan dus ook op een Pebble.

    Anyways.. Ik vind het vooral een probleem dat ik dat kabeltje en een stekker weer overal mee naar toe zou moeten slepen. Mijn Pebble gaat met gemak 4/5 dagen mee, dus als ik een paar dagen weg ben, kan ik de kabels lekker thuis laten. Kan ik ze ook niet kwijt raken en hoef ik ook niet twee stopcontacten te zoeken/gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.