Apple Watch Series 7

Reacties voor: Ook Apple start op 29 oktober met verkoop van Apple Watch 4G

In aluminium en roestvrij staal
Ook Apple gaat de 4G Apple Watch in Nederland verkopen. Vanaf 29 oktober is het model beschikbaar. Van de Apple Watch Series 7 komt zowel de aluminium als de roestvrij stalen versie te koop.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 136 reacties

  1. Moet je hier dan een speciaal abonnement voor aanschaffen of kan dit op je huidige abonnement mee veren 🙂

  2. eindelijk de stainless variant in Nederland! 😍

  3. JEEEEEJ!!!

  4. Super nieuws en blij dat dit bij KPN is 👍

  5. Hè hè!! Geeft wel plezierig meer keuze opties hoewel SW7 ivm SW6 nauwelijks een upgrade is.

  6. Origineel geplaatst door Mike
    eindelijk de stainless variant in Nederland! 😍

    Dat hoeft niet per se, apple kan ook enkel het aluminium model uitbrengen met eSim functionaliteit. Het stainless steel model is dus niet gegarandeerd in NL

  7. Nice! Eindelijk alle varianten in Nederland. Of je nu een abonnement neemt of niet, je kunt iig voor meer premium materialen gaan.

  8. Whoppa! Blij dat ik m’n series 6 met cellular vorig jaar uit Duitsland heb besteld!!
    Hopenlijk is Vodafone ook snel on-board!!

  9. Cool! Hopelijk een gevalletje van ‘als er één schaap over de dam is…’

    Heb van mn werkgever KPN& iPhone. Maar dit zullen ze denk niet snel accepteren (overheid).
    Prive T-Mobile. Dus hopelijk volgend jaar eindelijke een Apple Watch. Dit is voor mij nl wel een dealbreaker.

  10. @Swen: in België is dit bij Telenet meegerekend in je telefoonabonnement. Hopelijk voor jullie noorderburen ook.

  11. In België is dit in de meeste gevallen inbegrepen in je Telenet abbo. Geen extra kost

  12. Nu is het toch ineens heel interessant geworden om mijn Apple Watch 6 in te gaan ruilen voor de 7 mét 4G. Ik was eerder niet echt overtuigd van de nieuwe Apple Watch en een upgrade

  13. Ze mogen me toch eens uitleggen waarom dit weer extra geld moet kosten. Ik ga met hetzelfde abonnement vanaf 2 devices werken. Vroeger had ik al een dubbele simkaart op één abonnement voor de telefoon in de auto die vast in de carkit bleef zitten. Eenmalig een paar euro (of toen nog misschien gulden) voor de extra kaart.
    Je gaat niet simultaan met beide devices bellen en het dataverbruik vanaf een Watch is peanuts (niemand gaat filmpjes streamen op z’n Watch).

  14. Eindelijk!

  15. (Red.) Irrelevante bijdrage. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  16. (Red.) Toegevoegd dat Telenet niets extra’s rekent voor de 4G eSIM Apple Watch.

  17. Alleen jammer dat die prachtig wit keramische (series 5) niet in series 7 zit…

  18. Goed nieuws! Hopen dat Vodafone snel gaat volgen.

  19. Planning was om nog een jaar te wachten om mijn Apple Watch Series 4 om te ruilen maar dit nieuws brengt me toch aan het twijfelen. Sowieso wordt de volgende één met 4G! Eerst maar even kijken wanneer KPN dit gaat uitrollen.

  20. Origineel geplaatst door Kees
    Nu is het toch ineens heel interessant geworden om mijn Apple Watch 6 in te gaan ruilen voor de 7 mét 4G. Ik was eerder niet echt overtuigd van de nieuwe Apple Watch en een upgrade

    Dan vraag ik me af waarom je bij de 6 niet al voor de 4G versie hebt gekozen. Via bv Amazon in de ons omringende landen makkelijk te bestellen.

  21. Interessant, ben benieuwd of meer providers gaan volgen

  22. Mooie ontwikkeling!
    T-Mobile en Vodafone zullen vast wel snel volgen… hoop ik….

    Maar wat ik het meest opvallende vind en wat ik nog nergens heb gelezen behalve hier van ene Wesley is dat als je het introductiefilmpje van de Apple Watch series 7 op 0m36s pauzeert je daar toch echt het flat edge ontwerp ziet.

    Heeft iCulture hier een primeur? 😉

  23. Mmmm….misschien dan toch maar een nieuwe watch.

  24. Dat wordt dan voor mij dag Vodafone, hallo KPN! Eindelijk.

  25. Origineel geplaatst door RTF
    Cool! Hopelijk een gevalletje van ‘als er één schaap over de dam is…’

    Heb van mn werkgever KPN& iPhone. Maar dit zullen ze denk niet snel accepteren (overheid).

    Prive T-Mobile. Dus hopelijk volgend jaar eindelijke een Apple Watch. Dit is voor mij nl wel een dealbreaker.

    Grappig 🤣, bij mij is de situatie precies andersom. Ik heb van mijn werkgever, ook overheid, een iPhone en die heeft bij T-Mobile een contract afgesloten. Privé heb ik alles bij KPN. Als zij 4G via AW aanbieden, ben ik blij dat zij eens voorop lopen.

    Hoop wel dat dit uitbreiding van de service wordt ipv een betaald abonnement. Want hoeveel verbruik je nou op je AW?

  26. Extra blij dat ik vorig jaar de Watch 6 rvs gekocht heb in Duitsland.

  27. Heb al twee jaar een Watch 5 met 4g. Dacht dat het ergens in de afgelopen jaren al wel gebeurd zou zijn. Zit bij Vodafone, maar de ervaring leert dat als er een begint de rest niet lang achterblijft.

    Hoop niet dat het veel extra kost, meer dan vijf euro heb ik er niet voor over. Het is niet echt iets wat ik regelmatig zou gebruiken, maar wel cool om te hebben.

  28. Origineel geplaatst door Rens
    Mooie ontwikkeling!

    T-Mobile en Vodafone zullen vast wel snel volgen… hoop ik….
    Maar wat ik het meest opvallende vind en wat ik nog nergens heb gelezen behalve hier van ene Wesley is dat als je het introductiefilmpje van de Apple Watch series 7 op 0m36s pauzeert je daar toch echt het flat edge ontwerp ziet.

    Heeft iCulture hier een primeur? 😉

    Zag m ook al op instagram voorbij komen, maar is lastig te zien vind ik zelf

  29. Ik ben toe aan een Abonnement verlenging bij T-Mobile, als ze niet mee gaan zal ik naar KPN over gaan eens kijken hoe dat is. Heb al verschillende situaties gehad waarin ik graag de 4G in mijn AppleWatch had willen gebruiken.

  30. Vermoed dat een series 4 uit Amerika (met 4g) niet gaan werken in NL?
    Iets met andere frequentie, meen ik?

  31. @Wessel: volgens de Apple website krijgen we Aluminium en Roestvrijstaal 😀

  32. YES!

  33. Omdat ik al jaren klant ben bij Vodafone, heb ik zelf vanmorgen de klantenservice gemaild met de vraag of ook Vodafone de Apple Watch 4G gaat ondersteunen. Net kreeg ik het volgende antwoord: “Jouw abonnement ondersteund ook de Apple Watch series. Ze zijn nu nog niet te koop maar worden rond oktober verwacht :)”. Dat betekent dat ook Vodafone aan boord is!!! Misschien kan het artikel worden bijgewerkt met deze informatie?

  34. 1 vraag: betekent dit dat family setup naar NL komt?

  35. Een Duitse titanium zou ook moeten werken toch qua frequenties?

  36. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Bedankt voor de update. Ik vind het bizar dat Tmobile, dat de eerste was met E-Sim en openlijk aangeeft dat ze al aan het testen waren met de AW nu ineens aangeeft dat ze niet in de nabije toekomst dit gaan ondersteunen. Vind het een bizar trage ontwikkeling dit.

    Als ze geen duidelijkheid verschaffen kan het maar zo zijn dat ik naar KPN ga. Ik heb ook glasvezel, krijg je nog korting ook.

  37. Origineel geplaatst door Frank
    Ze mogen me toch eens uitleggen waarom dit weer extra geld moet kosten. Ik ga met hetzelfde abonnement vanaf 2 devices werken.

    Omdat Apple geld wil zien en omdat er investeringen in de IT gedaan moeten worden, maar een extra inkomstenstroom kan natuurlijk ook een goede reden zijn.

  38. Origineel geplaatst door Jeroen76
    Omdat ik al jaren klant ben bij Vodafone, heb ik zelf vanmorgen de klantenservice gemaild met de vraag of ook Vodafone de Apple Watch 4G gaat ondersteunen. Net kreeg ik het volgende antwoord: “Jouw abonnement ondersteund ook de Apple Watch series. Ze zijn nu nog niet te koop maar worden rond oktober verwacht :)”. Dat betekent dat ook Vodafone aan boord is!!! Misschien kan het artikel worden bijgewerkt met deze informatie?

    Vraag het nog maar een keer je krijgt niet nogmaals hetzelfde antwoord. Iemand heeft je gewoon lopen dollen.
    Jouw antwoord heb ik echt nog nergens gehoord of gelezen. Waarom zou Vodafone tegen RTL net doen alsof hun neus bloed, ze krijgen nu massaal berichtjes over mensen die ernaar vragen of dreigen op te zeggen.

  39. Origineel geplaatst door iBas
    Een Duitse titanium zou ook moeten werken toch qua frequenties?

    Ja, klopt. 🙂

  40. @Niek: Dat begrijp ik ook niet. Ik heb ze echt duidelijk gevraagd of ze ondersteuning gaan aanbieden. Daarna moest ik mijn gegevens doorgeven zodat ze konden checken welke abonnementsvorm ik heb, en daarna kreeg ik een mail van de klantenservice met dit antwoord. Naar aanleiding van het bericht van de woordvoerder aan iCulture heb ik de klantenservice zojuist terug gemaild omdat de informatie die ze mij gegeven hebben dus niet lijkt te kloppen. Ik ben nu in afwachting van hun antwoord…

  41. Origineel geplaatst door Jeroen76
    @Niek: Dat begrijp ik ook niet. Ik heb ze echt duidelijk gevraagd of ze ondersteuning gaan aanbieden. Daarna moest ik mijn gegevens doorgeven zodat ze konden checken welke abonnementsvorm ik heb, en daarna kreeg ik een mail van de klantenservice met dit antwoord. Naar aanleiding van het bericht van de woordvoerder aan iCulture heb ik de klantenservice zojuist terug gemaild omdat de informatie die ze mij gegeven hebben dus niet lijkt te kloppen. Ik ben nu in afwachting van hun antwoord…

    Dat is wel echt opmerkelijk te noemen, het zou ze namelijk veel schelen als ze aan zouden geven bij welk abonnement dit bijvoorbeeld van toepassing is.
    Ik ga vrijdag mijn abonnement verlengen en dan zou het wel prettig zijn als dit gelijk all-in is, anders val je daarna weer buiten de boot of moet je moeilijk gaan doen.

    Ik zou zeggen, hou ons op de hoogte, ben nu wel zeer benieuwd namelijk. Zelf heb ik al S5 met 4G, dus het zou wel lekker zijn als deze zonder meerkosten mee kan liften op mijn abonnement.

  42. Als Vodafone het niet gaat ondersteunen
    BYE BYE Vodafone

  43. Goed nieuws! Ik wacht op Vodafone.

  44. Wat een hilarische reactie van Vodafone zeg; we luisteren naar de vraag van de klant.

    Als je op de support pagina over E-sim zoekt dan staan er honderden vragen of waarom Vodafone in bijvoorbeeld Duitsland wel aan boord is voor de  Watch en hier in Nederland niet. Dan wordt er steevast eenzelfde antwoord gegeven, 2 verschillende divisies binnen Vodafone, andere techniek. Ja Vodafone luistert naar haar klanten, maar de oordoppen zitten heel diep achter de trommelvliezen verstopt.

  45. Origineel geplaatst door Neptune
    Als Vodafone het niet gaat ondersteunen

    BYE BYE Vodafone

    Als T-mobile dit niet op korte termijn gaat ondersteunen wordt het overstappen met het hele gezin onze volgende stap nu wij allemaal al een tijdje een 4G variant hebben AW 4,5 en 6….

  46. Gaat Simyo dit dan ook ondersteunen nu KPN dit doet?

  47. @Rens: Klopt, ik heb dit ook verder nog nergens voorbij zien komen. Ik vermoed dat ze volgend jaar wel naar dit design gaan, en dat dit vermoedelijk al op de planning stond voor deze. Er zijn namelijk echt amper tot geen veranderingen op de series 7. Een nieuw design had mensen toch wel over moeten halen.

    Ik ben trouwens nog steeds benieuwd of andere mensen hier ook het nieuwe design in het filmpje terug zien.

  48. Origineel geplaatst door Jos
    @[Jean-Paul Horn | iCulture.nl](#comment-880177): Bedankt voor de update. Ik vind het bizar dat Tmobile, dat de eerste was met E-Sim en openlijk aangeeft dat ze al aan het testen waren met de AW nu ineens aangeeft dat ze niet in de nabije toekomst dit gaan ondersteunen. Vind het een bizar trage ontwikkeling dit.

    Als ze geen duidelijkheid verschaffen kan het maar zo zijn dat ik naar KPN ga. Ik heb ook glasvezel, krijg je nog korting ook.

    Niet zo raar t-mobile is net verkocht en zal een prijsvechter gaan worden. Alleen de naam blijft.

  49. Mooi niet omdat er 4G op zit maar dat de RVS (en hopelijk de titanium) versie ook naar NL komt.

    De aluminium versie ik leuk maar wat krast het scherm niet normaal.

  50. De anderen komen vanzelf mensen, ing is ook tijdje de enige bank geweest met Apple Pay . Nu is t overal zo ongeveer. Zelf vind ik t nog niet zo belangrijk en als t extra geld kost doe ik t sowieso niet. Bij WiFi in de buurt doet de watch t nu ook al zelf zonder iPhone . Dat merk ik in de appie als ik mijn iPhone vergeten ben. Ik zit ook

    Nog een jaar vast aan ben Sim only trouwens. De 7 is ook wat jammer, voor de liefhebbers van dat 4g gebeuren, die moeten plots instappen met dit wat mindere modeljaar, zou een eerder type kopen. De SE is er ook wel met 4g

  51. @RedBeard: Amerikanen hè. Trekken het geld eruit en laten een dooie boel achter. Zit al mijn hele leven bij tmobile/orange. Als ze geen duidelijkheid geven wordt mijn volgende abbo van een ander.

  52. Werkt de 4G apple watch ook met een telfort abonnement? Telfort hoort nu toch bij kpn.

  53. T-mobile zou innovatief zijn. Of was dat alleen maar voor de thuis producten? Hoe dan ook: vandaag idd ook de bevestiging gehad dat hun (zoals het er nu naar uit ziet) deze dienst niet gaan aanbieden. De kans dat we hier dan overdtappen is dan ook vrij groot

  54. Als ik gewone zakelijke Sim heb en een eSIm van KPN voor privé, kan ik dan de Apple Watch met eSIm met privé koppelen?

  55. @Niek: Zojuist terugkoppeling gehad van de klantenservice van Vodafone. Helaas zeer teleurstellend: ze zeggen nu dat ik de reactie van de woordvoerder maar moet aanhouden, omdat die “leidend is”…

    Blij gemaakt met niets dus. 🙁

  56. De reactie van Vodafone onder het Twitterbericht van Vodafone vind ik wel opmerkelijk.
    Iemand dreigt door te zeggen dat ze weg gaan en nu ze sturen terug, ”we doen er alles aan om jullie ook zo snel mogelijk te informeren.

    Origineel geplaatst door Jeroen76
    @Niek: Zojuist terugkoppeling gehad van de klantenservice van Vodafone. Helaas zeer teleurstellend: ze zeggen nu dat ik de reactie van de woordvoerder maar moet aanhouden, omdat die “leidend is”…
    Blij gemaakt met niets dus. 🙁

    Zo zonde weer dit, ze laten weer een hoop liggen op deze manier. Ze snappen toch dat er deze week onwijs veel mensen zullen verlengen i.v.m. nieuwe iPhone en dus wellicht nu naar de concurrent overstappen omdat ze zelf liggen te slapen.

  57. @Swen: Ja. Ik denk dat TM wel mee gaat. Ze laten dit vast niet lopen.

  58. De informatie over AW7 Cellular op de NL pagina is verdwenen.
    De plaatjes met rode cirkel in de crown zijn veranderd in grijze cirkels.

    Tevens is de alinea “Alles wat je nodig hebt. Overal waar je gaat.” aangepast. Er staat niet meer bij dat je je iPhone niet meer bij de hand hoeft te hebben. En voetnoot 14 is verdwenen.

  59. @Jasper: Gaat 4g dan niet door.Hoop het wel?

  60. (Red.) Apple heeft alle verwijzingen naar de 4G Apple Watch op de Nederlandse pagina verwijderd.

  61. Haha , hele verhaal kan nu dus gebaseerd zijn op een fout van Apple, dat perongeluk afbeeldingen met rode ring plaatste, en dan in combinatie met het toeval dat kpn wanneer het zover is ( wat ook over een jaar of langer kan zijn bijv ) wil gaan ondersteunen is men het totaal plaatje volledig gaan hypen 😁

  62. Origineel geplaatst door Kees
    Nu is het toch ineens heel interessant geworden om mijn Apple Watch 6 in te gaan ruilen voor de 7 mét 4G. Ik was eerder niet echt overtuigd van de nieuwe Apple Watch en een upgrade

    Origineel geplaatst door Pascal
    Dan vraag ik me af waarom je bij de 6 niet al voor de 4G versie hebt gekozen. Via bv Amazon in de ons omringende landen makkelijk te bestellen.

    Omdat er toen nog geen enkele sprake was van ondersteuning voor 4G

  63. Het gaat niet meer door!

    Balen!!

    Rest ons niks anders dan weer te wachten..

  64. @Redactie iCulture.nl: Heel bijzonder dit, hopelijk gaat het gewoon door!

  65. @Leo: je hebt je iPhone niet nodig om met je IWatch te betalen WiFi of niet😀

  66. Tja. KPN heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en hier houd Apple niet van.
    Toen ik nog voor 1 van de telco’s werkte op de inkoopafdeling kreeg je gewoon minder iPhones als je niet aan de regels van Apple hield.

  67. Origineel geplaatst door Rudra
    Het gaat niet meer door!

    Balen!!

    Rest ons niks anders dan weer te wachten..

    Is ‘t niet zo dat in België de 4G-versie ook alleen bij de betreffende provider te koop is? Kan ook zijn dat de 4G-modellen dan alleen via KPN te verkrijgen zijn.

  68. Echt een bizarre situatie dit. Word je toch gek van. Schiet eens op met die 4G versie!!!!!!!!

  69. @Pascal: Nee, de 4G-modellen zijn in België ook gewoon bij Apple te koop.

  70. @PaulBoog: dat zei ik ook helemaal niet. Ik bedoelde dat ik what’s app berichten Ed kan lezen in de appie ook zonder mijn gsm. En ook nos nieuws komt gewoon binnen via de WiFi. Betalen kan sowieso ja, daar had ik t ook niet over.

  71. Heel raar dit. Wat een soap die Apple Watch series 7. Maar goed neem aan dat we de Apple Watch met 4G alsnog snel mogen verwachten aangezien KPN zoveel bevestigd heeft. Enige addertje onder het gras: zou KPN misschien de Apple Watch gaan doen die Apple nu in de ijskast gezet heeft? Dat zou wel zuur zijn. En dan is er al generaal geen goede reden meer om te updaten.

  72. Met betrekking tot de pagina wijziging. Inderdaad de referentie naar de stalen uitvoering is verdwenen. Ik denk echter dat dit is ter juistheid van de info. Ik verwacht niet dat de 4G en dus ook stalen modellen er bij launch gaan zijn, maar pas later komen. Dat is 2 keer bingo voor Apple. 1 x free press voor de lancering van de 7 én 1 x free press voor de 4G varianten. En mensen die eerst de aluminium variant kopen en dan toch gaan twijfelen aan hun keuze kunnen nogmaals een aankoop doen. Win, win, win. Ik had het in Apple’s schoenen niet anders gedaan.

  73. Origineel geplaatst door Cristien
    @Swen: Ja. Ik denk dat TM wel mee gaat. Ze laten dit vast niet lopen.

    Ben bang van niet onder de nieuwe eigenaar. Ze hebben het niet voor niets te koop gezet

  74. @Rens: Het lijkt er inderdaad op, maar als je de beelden ervoor bekijkt zie je ook dat dat gezichtsbedrog is.

  75. Origineel geplaatst door Leo
    @PaulBoog: dat zei ik ook helemaal niet. Ik bedoelde dat ik what’s app berichten Ed kan lezen in de appie ook zonder mijn gsm. En ook nos nieuws komt gewoon binnen via de WiFi. Betalen kan sowieso ja, daar had ik t ook niet over.

    Sorry had ik niet begrepen had ook geen quote gezien🤔

  76. @PaulBoog: nee, ook niet specifiek gezegd, maar dat geldt ook voor t betalen, dat staat er ook niet. Artikel ging ook niet over Apple Pay , dus tja.

  77. Het valt mij op dat sinds deze week de antwoorden op Twitter van T-Mobile en Vodafone anders zijn dan hiervoor. Eerst was het: “we volgen de ontwikkelingen” of “het is niet aan de orde” oid.. Nu is het bijvoorbeeld ineens: “Op dit moment wordt er aan de ontwikkeling gewerkt, je hoort het hopelijk snel.” Eenzelfde verandering in de communicatie zag je rondom Apple Pay. Ik denk dat KPN wellicht niet de enige gaat zijn.

  78. Update 22/9. Ik zie net op Apple.nl dat de 4G watches weer keurig verwijdert zijn. Op de website van Duitsland staan ze nog wel. Gelukkig hebben we dus weer alle keus zolang het aluminium is. 😉

  79. Wel |^^}^~$¥+{ wat een rotzooi is het ook. Heb ik net de 7 besteld komt hij toch in 4G naar Nederlands en naar tmobile.

  80. *rustig wacht op de 4g* 😀🏜

  81. Hadden ze dat niet iets eerder kunnen zeggen.. net besteld.. nu maar Apple bellen om te kijken of ik nog kan annuleren..

  82. Origineel geplaatst door Bram
    Het valt mij op dat sinds deze week de antwoorden op Twitter van T-Mobile en Vodafone anders zijn dan hiervoor. Eerst was het: “we volgen de ontwikkelingen” of “het is niet aan de orde” oid.. Nu is het bijvoorbeeld ineens: “Op dit moment wordt er aan de ontwikkeling gewerkt, je hoort het hopelijk snel.” Eenzelfde verandering in de communicatie zag je rondom Apple Pay. Ik denk dat KPN wellicht niet de enige gaat zijn.

    Heel scherp!

  83. Yes! Dan ga ik toch voor de AW 7 straks! Ik blij en mijn vrouw blij 😁

  84. Net de 7 besteld en lees ik de 4G variant.
    Wat een klote streek. Ach dan volgend jaar maar de 8 met 4G. Levering van de 7 op de 15e 😊

  85. @René: Same here. Heb de 45mm inktblauw besteld.

  86. Origineel geplaatst door Mark
    Hadden ze dat niet iets eerder kunnen zeggen.. net besteld.. nu maar Apple bellen om te kijken of ik nog kan annuleren..

    Ja is toch idioot dit. Ik ga hem ook annuleren. Man man. Ze kunnen toch gewoon aangeven of hij wel of niet komt. Dat mysterieuze stomme gedoe altijd.

    Nu zitten ze allemaal met een berg pre orders die weer gecanceld worden. Belachelijk.

  87. Ik had er ook net een besteld en las toen dit bericht. Ga de bestelling dus ook annuleren en wacht wel tot de 4g versie uitkomt. Betaling met Credit Card (goedkeuren van de betaling) ging ook weer net als bij de iPhones 3 weken geleden niet geheel vlekkeloos😕

  88. Origineel geplaatst door Mark
    Hadden ze dat niet iets eerder kunnen zeggen.. net besteld.. nu maar Apple bellen om te kijken of ik nog kan annuleren.

    Origineel geplaatst door Jos
    Ja is toch idioot dit. Ik ga hem ook annuleren. Man man. Ze kunnen toch gewoon aangeven of hij wel of niet komt. Dat mysterieuze stomme gedoe altijd.
    Nu zitten ze allemaal met een berg pre orders die weer gecanceld worden. Belachelijk.

    Ik heb 4G niet dusdanig nodig dat ik ga annuleren, pak ik volgend jaar wel bij de series 8. Heb altijd mijn iPhone bij de hand, behalve als ik ga hardlopen maar dan mis ik er niets aan.

  89. (Red.) Artikel bijgewerkt na bevestiging van komst van 4G-versie in Nederland.

  90. @Jos: Het stond ook wel vermeld bij het bestellen

  91. Heel fijn! Kan ik straks eindelijk mijn Apple Watch 6 met 4G gebruiken !

  92. @Wessel: dat heb ik niet gezien, wilde snel zijn ivm de levering. Ik zie op de Duitse site van Apple dat de 4g ook €100 meer kost.
    In Duitsland is de levering voor de 4g nu 4-6 weken.

    Ik vind het prima zo, ik heb de 4g toch niet nodig maar was wel leuk voor de heb 😊☺️

  93. Origineel geplaatst door Wessel
    @Jos: Het stond ook wel vermeld bij het bestellen

    Nou heb het niet gezien en eerlijk gezegd was ik ook bezig met de Watch de 15de te ontvangen. Alleen maar met bestellen dus.

    Hadden ze gewoon eerder moeten zeggen. Slaat nergens op dat je je klanten zo probeert op het verkeerde been te zetten.

    1. KPN lekt dat ze het gaan ondersteunen
    2. Apple support pages tonen rode knopje.
    3. Apple trekt keutel in, alle pagina’s weer aangepast
    4. Alle andere providers liegen dat ze barsten in hun communicatie waarschijnlijk door Apple zelf
    5. Preorders starten en naderhand lees je het nieuwsbericht van notabene tmobile.

    Gewoon bull%#*+

  94. Is het dan ook bekend wat het eSIM model gaat kosten? Want dat wil ik dan graag weten. Als ie €50 duurder is, dan wil ik wel ff wachten, maar is het €100 of meer…nee dank u.

  95. Ik ga hem ook annuleren zodra dat kan want nu zie ik de optie nog niet en apple support kon het ook nog niet annuleren

  96. @Remco: in Duitsland kost die €100 meer

  97. Hmmm hier ook de 7 besteld en lees nu ook dit artikel. Dan maar inderdaad een jaartje wachten en haal dan de serie 8 wel met 4G. Kunnen de providers onderling nog even ruzie maken😁.

  98. @René: dat ligt eraan. Ik heb vorig jaar de donkere stalen versie gehaald met Xavier glas met 4G en heb daar 750 euro voor betaald. De hoofdreden was niet 4G maar een harder glas. Dan blijkt ook zo te zijn. Had altijd snel krassen, nu na een jaar helemaal niet.

  99. Het lange wachten heeft geloond . Veel plezier met AW4 G een Belg vanuit Hasselt 👍👍👍

  100. Eindelijk 👏👏👏🥳🥳🥳

  101. Ik heb mijn 6 al van November vorig jaar in 4G in België via Telenet gekocht en kost niets meer bij het abonnement, via de site clone je gewoon je simkaart en opgelost. Voor één keer was België sneller dit is zeer zeldzaam lol

  102. (Red.) Nieuwe reactie van Vodafone toegevoegd.

  103. Iemand trouwens ervaring kwa pre-order plaatsen via de Amac dan via Apple zelf? Ik heb de mijne bestelt via Amac en hoop hem natuurlijk ook 15okt binnen te krijgen.

  104. Nèt de nieuwe besteld. Die gaat dus mooi weer retour als ie binnen is. Het 4G model moet ik hebben.

    Vraagje: Mn mobiele provider is Vodafone. Weet iemand of het mogelijk is om een apart T-mobile abonnement te pakken voor de watch only

  105. Origineel geplaatst door Frank
    Ze mogen me toch eens uitleggen waarom dit weer extra geld moet kosten. Ik ga met hetzelfde abonnement vanaf 2 devices werken. Vroeger had ik al een dubbele simkaart op één abonnement voor de telefoon in de auto die vast in de carkit bleef zitten. Eenmalig een paar euro (of toen nog misschien gulden) voor de extra kaart.

    Je gaat niet simultaan met beide devices bellen en het dataverbruik vanaf een Watch is peanuts (niemand gaat filmpjes streamen op z’n Watch).

    Ik weet dat er in het verleden een speciale server van Apple in het netwerk gezet moest worden om de Apple Watch te kunnen ondersteunen, wellicht willen ze met die extra bijdrage deze kosten dekken.

  106. @Dirk: je zal dan een extra e-Sim abo moeten hebben voor je iPhone, die ook de Apple Watch ondersteund

  107. @Dirk: Nee dat is niet mogelijk. De eSIM in de Apple Watch moet gekoppeld zijn aan het nummer en de simkaart in de iPhone. Ze delen hetzelfde mobiele nummer.

  108. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Hmm. Dan wordt het overstappen op een andere provider dus

  109. Oh no! Goed nieuws, begrijp me niet verkeerd maar ik heb net al gesetteld voor een series 7 zonder 4G… bestelling maar annuleren?

  110. Extra betalen voor een iWatch te koppelen aan een abonnement? Hoeveel data verbruikt zo’n Watch nou?

  111. Origineel geplaatst door Kai
    Extra betalen voor een iWatch te koppelen aan een abonnement? Hoeveel data verbruikt zo’n Watch nou?

    Niet veel, maar de provider dient wel Apple servers en software te gebruiken om de Watch aan te sturen.

  112. Waarom staan we toch zo te springen om een 4g watch, moeten we echt 24/7 altijd constant verbonden zijn ?.
    Dat 1ne momentje even na de supermarkt snel kan prima zonder 4g, of sporten ook muziek kan offline en wifi variant heeft ook gewoon gps.
    Ik heb voor het hardlopen gewoon in mijn sportbroek een speciaal telefoon vakje, hier zit zelfs de 11 pro max nog stevig in

    Zoiets als dit want aan de arm vind ik irritant, en dit werkt perfect zo op deze manier.

  113. Helaas is er geen uitvoering in het zwart of antraciet. De donkere uitvoering wordt onder verschillende namen weergegeven.

  114. Origineel geplaatst door Dennis
    Waarom staan we toch zo te springen om een 4g watch, moeten we echt 24/7 altijd constant verbonden zijn ?.

    Dat 1ne momentje even na de supermarkt snel kan prima zonder 4g, of sporten ook muziek kan offline en wifi variant heeft ook gewoon gps.

    Ik heb voor het hardlopen gewoon in mijn sportbroek een speciaal telefoon vakje, hier zit zelfs de 11 pro max nog stevig in
    Zoiets als dit want aan de arm vind ik irritant, en dit werkt perfect zo op deze manier.

    Ik heb mijn bestelling ook laten staan. Als ik het zo lees gaat de batterij ook minder lang mee omdat hij telefoon masten blijft zoeken.

    En ik heb eigenlijk mijn telefoon altijd bij me en anders als er WiFi is ben je ook bereikbaar.

    Heb besloten dat €100 te veel is en daarbovenop meer te betalen voor een abbo. Ging mij puur om de sportschool. Ik ga nu niet nog langer wachten zonder dat er duidelijk is wat we moeten betalen in de maand en wanneer hij nu eindelijk uitkomt.

    Het leek mij gewoon heerlijk om de telefoon niet mee te hoeven nemen. Minimalistisch mogelijk.

  115. @Jos: ik had al een 4G model, maar zolang die nog niet te gebruiken is heb ik bij de fitness geen probleem. De iphone laat ik thuis en de watch verbind ik met de wifi daar. Spotify doet het dan ook gewoon. Wel zorgen dat je een playlist of iets hebt

  116. Ik weet t ook niet met 4g , de accu is nu al vlot leeg met 4g als ze je er echt op gaan bellen zal dat wel erger worden . En ik heb ook geen zin in de kosten van zowel t duurdere klokje als t abonnement, en ook denk ik dat t ten koste zal gaan vd 2e hands prijzen voor de WiFi versie en de 2e hands prijs vd 4g versie kan juist wel s oplopen . Ben trouwens erg tevreden met mijn SE , had vrij snel een gebruikte te pakken 110 euro al vd prijs af en nog 99% accu op dat moment. Had gebruikte watch drie die heeft me 25€ gekost netto in 1,5 jaar. Lees hier ook weer artikel over refurbished. Dat zou ik dus nooit doen , luxe woord voor tweedehands… kijk als ze er standaard dan een nieuwe accu ingooien zou ik er nog een voordeel van inzien, maar als ik zie wat ik voor gebruikte Apple’s ( iPhone/ iPad / Watch ) betaalde en wat ik er refurbished voor zou moeten neertellen…. En ik had altijd nog wel een accu van minimaal 90 % , altijd nog 2 jaar ermee gedaan eer er of een andere accu inging of t toestel weer weg ging.

  117. @Leo: ik wist trouwens ook niet dat het zo’n groot verschil maakt of je always on (Apple Watch 6) wel of niet aan hebt. Met always on zit ik rond 20:00 uur op de 35 procent. Nu zonder always on op 80 procent. En ben best heel sportief bezig geweest vandaag.

  118. Weten jullie of de 6s+ ook nog kan communiceren met de nieuwe watch 7 met sim of heb je daar een nieuwere iphone voor nodig?

  119. @Marc: ja ! Alles wat de nieuwe update krijgt kan ! Ook een SE 2016

  120. @Ed: ik heb geen always in hoor, de SE heeft dat niet. Hoeft voor mij ook niet als je erop kijkt is t klokje er plus het neemt meer had t vermoedelijk uit als ik t had…..

    Ook de consumenten bond heeft vastgesteld dat de SE betere accuduur heeft dan de 6, komt door dat always on

    De mijne gaat ook wel 1,5 dag mee hoor maar ik vind dat toch best vaak dat laden had een Garmin vivofit en die laadde nooit minstens twee jaar op een batterij , goedkope batterijen was wat korter

  121. @Leo: Thanks!

  122. Hoe meer mogelijkheden hoe beter, maar ik zou nog wel een artikel willen lezen wat de voordelen zijn van een 4G Watch. Waarom zou je het willen en wegen de extra mogelijkheden op tegen de extra kosten?

  123. @Nils: in Duitsland besteld en naar NL laten sturen? Of hoe heb je dat gedaan?? Grtz Alex

  124. (Red.) Artikel bijgewerkt na bekendmaking verkoopdatum bij Apple.

  125. Weet iemand wat telefoneren via de AppleWatch met e-Sim in Belgie kost?
    Daar bestaat het toch al langer.

  126. Leverbaar vanaf 5 november bij Apple? Dan kan ik net zo goed mijn bestelling voor de SS in Duitsland (levering 2-9 november via Forward2Me) laten staan.

  127. Ik begreep dat je batterij dan wel snel leeg gaat en het horloge ook erg warm kan worden.

  128. Origineel geplaatst door Swen
    Moet je hier dan een speciaal abonnement voor aanschaffen of kan dit op je huidige abonnement mee veren 🙂

    €5,- bij TM dus speciaal sim zelfde telefoonnummer uiteraard

  129. @George: zit in België in het abonnement ik denk unlimited van Telenet

  130. @MLVC: Je kunt hem toch ook gewoon via Amazon.de bestellen? Ik heb de stainless steel 8 oktober daar besteld en 20 oktober ontvangen in Nederland, wordt dus gewoon verzonden via DHL en werkt volledig (op 4G na, daar is dus nu even het wachten op).

  131. Werkt het ook in combinatie met een eSIm van T-mobile?

  132. @Anthonydk: Had gekund maar dus niet gedaan haha. Ach laatste jaar dat we hiervoor naar Duitsland moeten. Nu de HomePod nog in Nederland.

  133. Ugh..niet mogelijk ism een zakelijk @work abonnement. Net als visual voicemail wat ook niet werkt – opnieuw een dikke teleurstelling voor de zakelijke klant van TM

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.