Reacties voor: Apple Watch mogelijk vanaf 25 april alsnog af te halen

Mogelijk is het vanaf 25 april alsnog mogelijk om de Apple Watch te reserveren en af te halen in een Apple Store. Dat blijkt uit de broncode op de reserveringspagina van Apple in Duitsland.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Toppie. Dit wordt denkik de optie voor mij. Kan je dan voor eventuele garantie etc wel terecht bij de Apple store in nl?

    • @justin w: Zodra de Apple Watch in Nederland te koop is kan de Nederlandse Store ook support leveren. Dus dan zit je een paar weken met het ‘probleem’ dat je voor support terug moet naar Duitsland. Valt mee.

  2. Komt goed uit. Ga 25 april naar Oberhausen. Kan ik gelijk 1tje meenemen als ik een reservering heb gedaan.

  3. Typefoutje misschien?

  4. Is 4 dagen na mijn verjaardag. Alleen zal ik nog een poosje moeten wachten totdat hij goedkoper is. Jammer dat Apple geen kortingsactie op de watch geeft voor recent aangekochte iphone toestellen . Zou een mooie stunt kunnen zijn

  5. Apple heeft de nederlanse reserveringssysteem/pagina al klaar staan !!

  6. @Martin: dat is al lang hoor 😉

  7. Waar staat die pagina dan? Ik zie het niet op de apple store NL?

  8. @henri: Dat lijkt me heel erg optimistisch!

    Ik vrees dat het net zo’n loterij wordt als bij de introductie van de iPhone 5 in Nederland. Toen heb ik enige weken dagelijks opnieuw ingeschreven voor ik eindelijk een toestel van Apple mocht komen kopen…

  9. Dat zou best kunnen kloppen. -In de apple store in Shanghai deden ze er gisteren ook al best geheimzinnig over.

    Er werd letterlijk gezegd dat ze aan het einde van de maand ook gewoon in de winkel te koop zouden zijn.

    Na nadrukkelijk doorvragen of het aanbod niet te klein zou zijn en of ze wel écht nog in April beschikbaar zouden zijn werd er met een knipoog gezegd dat er ‘voldoende voorraad’ zal gaan zijn.. Dus wie weet!

  10. @Peeters: als je naar de website gaat Dan druk je op pre-order now en dan word je door gesteurd naar de Apple app en dan zie je het pas

  11. Iemand enig idee hoe we deze pagina straks kunnen vinden als het zover is? En wat nu al de link is naar de duitse pagina?
    Deze link werkt namelijk niet.

  12. @Jean-Paul Horn: Thx! 😀

  13. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Mark van Veggel: Die werkt wel, maar voor je moet hoofdletters gebruiken voor DE
    In Chrome:
    view-source:https://reserve.cdn-apple.com/DE/de_DE/reserve/watch/availability
    Voor Nederland zou het
    view-source:https://reserve.cdn-apple.com/NL/nl_NL/reserve/watch/availability
    moeten worden.

    Misschien een domme vraag, maar moet je vanuit België dan de belgische website gebruiken of moet je de website gebruiken van het land waarin de Apple store zich bevindt?

  14. @XIII: Toen zat ik er ook in 1 keer bij.
    1 x gereserveerd en gelijk beet

  15. Altijd hetzelfde probleem bij apple: men lanceert een product en zorgt er dan voor dat er een schaarste is. Hierdoor wordt bij veel mensen de “nood” om er een te hebben alleen maar groter. Zo heb ik zelf een iphone 6 gekocht, enkele weken nadat hij gelanceerd werd, omdat er zelfs op de dag van de lancering nergens geen te vinden was. Het is zeer spijtig dat dit met voorbedachte rade gedaan wordt. Volgens mij zorg je ervoor dat er voldoende voorraad is op de dag van de lancering ofwel stel je de lancering gewoon een tijdje uit. Voor een financieel gezond bedrijft als apple kan dit geen probleem zijn.
    Wat betreft de apple watch: ik vind hem te duur en te weinig toegevoegde waarde hebben, dus zal hem waarschijnlijk niet kopen. Maar ik vind het wel spijtig voor mensen die hem willen dat hij in april/mei gelanceerd wordt en dat de levertijd nu al oploopt tot juni/juli.

  16. Heeft er iemand een kleine tutorial hoe je iets moet reserveren via de app of website om ze af te halen de 25e?

  17. Origineel geplaatst door Bart: Heeft er iemand een kleine tutorial hoe je iets moet reserveren via de app of website om ze af te halen de 25e?

    Ben ook benieuwd! Alle info is welkom!!

  18. Is er al iets meer bekend of dit echt waar is? 25 april is namelijk morgen, en ik ben wel geïnteresseerd om er eentje op de kop te tikken!!

  19. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Is er al iets meer bekend of dit echt waar is? 25 april is namelijk morgen, en ik ben wel geïnteresseerd om er eentje op de kop te tikken!!

    Ik heb de Australische website geprobeerd (het is daar 06:16), maar geen succes 🙁

  20. Origineel geplaatst door nmbe

    Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Is er al iets meer bekend of dit echt waar is? 25 april is namelijk morgen, en ik ben wel geïnteresseerd om er eentje op de kop te tikken!!

    Ik heb de Australische website geprobeerd (het is daar 06:16), maar geen succes

    Eeeeeen Duitsland wordt ook niets 🙁

  21. Deze info is dus compleet fout… Watch is enkel online verkrijgbaar :/

  22. Well… that didn’t happen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.