Reacties voor: Vooruitblik Apple Watch in 2021: zes verwachtingen voor de nieuwe smartwatch

Wat brengt de Apple Watch in 2021? Wat is er nu al bekend en krijgen we in Nederland eindelijk eens de cellular-versie? Hoe zit het met de Apple Watch SE? In deze vooruitblik lees je onze verwachtingen van de Apple Watch in 2021.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. De 4G versie zal voor mij wel een reden zijn om te upgraden. Heb nu de series 6.

  2. Ik heb de series 6 4g in Duitsland besteld, ik hoop vooral dat esim voor Apple Watch dit jaar eindelijk van start gaat. Waardeloos die Nederlandse providers…

  3. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    De 4G versie zal voor mij wel een reden zijn om te upgraden. Heb nu de series 6.

    Echt hè! Ik ook en mooi in rvs

  4. Wordt wel een keer tijd dat ze met 4g op de watch komen. Zolang dat er niet is ga ik nog niet upgraden ….. tenzijnze met iets revolutionairs komen.

  5. De se blijft in de handel en krijgt always on middels een update. Hij heeft kunstmatig geen always on puur om de 6 een voordeeltje te geven, maar de 7 heeft waarschijnlijk genoeg nieuwe dingen omdat always on niet meer nodig te hebben

  6. Heb nu de 6 maar voor een 4G ga ik zeker opwaarderen! Kom maar op dus Apple!

  7. Het ontbreken van 4g Apple Watch ligt niet aan Apple maar aan de providers in Nederland.
    Zij willen niet voldoen aan de voorwaarden die Apple heeft, hetzelfde verhaal als bij Apple Pay waar de banken het niet zagen zitten om een afdracht te doen per Apple Pay betaling. Ik weet niet wat de voorwaarden zijn die Apple stelt voor de 4g Apple Watch maar waarschijnlijk zijn deze te gortig voor de Nederlandse telecom providers.
    Dus de bal ligt niet bij Apple maar bij de telecom providers.

  8. Ik hoop op een rond model….

  9. Zolang ik maar mijn oude bandjes kan blijven gebruiken op de 7. 😅

  10. @Monique: maar de vraag of dat gebeurt, kan ook 2022 of nog later worden. Mogelijk komen er dan nogal wat gebruikte niet 4g modellen op de markt, zal de prijs drukken

  11. Volgens mij heeft het ontbreken van 4g om de apple watch in Nederland te maken dat in Nederland het niet mogelijk is om 2 simkaarten met hetzelfde nummer tegelijk te laten werken. Het netwerk hier kan maar 1 simkaart met hetzelfde nummer tegelijk registreren. Daarom werkt duo sim ook niet met twee telefoons.
    Ik begreep dat dit is gedaan om simkaart fraude tegen te te gaan.

  12. @KevinvdB: Vodafone DE kan het wel!!! Dus Vodafone NL zou geen probleem moeten zijn imo

  13. Hoop ook snel dat de NL providers 4g LTE mogelijk maken. De LTE versies van de Apple Watch zijn ca 50,- duurder, maar levert veel voordelen. Eindelijk buiten niet overal je telefoon nodig bv bij sporten. Overal bereikbaar ook zonder bereik in huis van je telefoon. Ben je boven, ligt mobiel beneden, geen ontvangst. Zo niet 2021. Datagedreven samenleving! Please, kom nu met de LTE ondersteuning! Technisch is het prima oplosbaar, blijkbaar denkt men dat er onvoldoende behoefte aan is in Nederland. Laat 1 provider beginnen, stap meteen over. Beetje kip en ei verhaal.

  14. Origineel geplaatst door Leo
    De se blijft in de handel en krijgt always on middels een update.

    Bron? Ik geloof er niets van…

  15. Batterij van 500mAh zodat je niet om de anderhalve dag moet gaan opladen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.