Reacties voor: Vooruitblik: wat brengt de Apple Watch in 2020?

Apple zou niet één, maar twee nieuwe Apple Watches uit willen brengen. Eén daarvan is de nieuwe Apple Watch Series 6. In deze vooruitblik kijken we naar de verwachtingen van de Apple Watch in 2020.
Lees het complete artikel → Vooruitblik: wat brengt de Apple Watch in 2020?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Spannend hoor. Ik ga sowieso voor de Apple Watch 6. Het liefst met safierglas. Dat die in Nederland beschikbaar komt lijkt mij nagenoeg uitgesloten. Er is nog niet één provider die esim op de Apple Watch ondersteund. Dat wordt dus een ritje Duitsland.

  2. Origineel geplaatst door Ed
    Spannend hoor. Ik ga sowieso voor de Apple Watch 6. Het liefst met safierglas. Dat die in Nederland beschikbaar komt lijkt mij nagenoeg uitgesloten. Er is nog niet één provider die esim op de Apple Watch ondersteund. Dat wordt dus een ritje Duitsland.

    Vooral vanwege het meer krasbestendige scherm Ed, of heb je ook nog andere redenen? 🙂

  3. Ze konden vorig jaar mooi de watch 3 als budget nemen, en de 4 stoppen hadden ze er een mooi gat tussen. Nu moeten ze wel een speciale goedkopere doen anders moet de 4 terug komen want de 5 laten dan is t verschil te klein tussen het budget en de gewone. Mij bevalt de 3 nog prima, heb zelf september vorig jaar een gebruikte watch 3 gekocht voor circa de helft vd prijs. Hou hem nog wel een tijd verwacht nog wel paar jaar updates gezien ze deze nu nog verkopen. Was toen bezig een watch 2 te kopen , kon plots voor maar 5€ meer een 3 kopen , nou dat laat je niet voorbij gaan!

  4. @MrDelissen: klopt vooral het glas (want sinds versie 3 had ik op elke Watch een kras op het scherm) maar ook wel om de luxere uitstraling. Heb nu als tijdelijke Watch na verkoop van mijn Apple Watch 4 de originele (eerste) Apple Watch. Die ziet er nog als nieuw uit. Werkt voor heel veel dingen nog wel, maar niet meer voor alles.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.