Reacties voor: ‘Apple Watch 2 verschijnt eind tweede kwartaal van 2016’

Volgens de producent van de Apple Watch zou er al druk gewerkt worden aan de volgende generatie Apple Watch, die aan het einde van het tweede kwartaal van 2016 het levenslicht moet zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Zijn er ook prototype foto’s bekent die er het dichtst bij zitten ?

    Een vraag aan iculture:zouden julli een poll kunnen houden ? Betreft wat men graag ziet in de nieuwe Apple wach ?

    Volgende vraag of volgende poll zou zijn wat is er zo geweldig aan de Apple Watch en wat niet.

    – in mij geval dat je de iPhone erbij nodig hebt. Dat de batterij duur zou kunnen worden verbeterd. Als je FaceTime camera’s gaan toevoegen graag met behoud van de batterij duur.

  2. Ik hoef geen Facetime camera op de apple watch. Lijkt me ontzettend vermoeiend om je pols de hele tijd omhoog te houden, probeer het maar eens uit.

  3. Origineel geplaatst door mobile
    Zijn er ook prototype foto’s bekent die er het dichtst bij zitten ?

    Een vraag aan iculture:zouden julli een poll kunnen houden ? Betreft wat men graag ziet in de nieuwe Apple wach ?

    Volgende vraag of volgende poll zou zijn wat is er zo geweldig aan de Apple Watch en wat niet.

    – in mij geval dat je de iPhone erbij nodig hebt. Dat de batterij duur zou kunnen worden verbeterd. Als je FaceTime camera’s gaan toevoegen graag met behoud van de batterij duur.

    Niemand weet hoe ie eruit gaat zien. Alle mockups die je online ziet zijn vermoedens/gissingen. En polls wat er geweldig aan is zijn er genoeg lijkt me. Combi met iPhone vind ik geen probleem… En dat gezeik over de batterij ben ik wel klaar mee. Ding gaat 2 dagen mee bij mij en m’n lader ligt gewoon op m’n nachtkastje. Daar legde ik m’n oude horloge ook altijd neer en nu hoef ik alleen maar de lader opende achterkant te klikken.

  4. Hey, een artikel over Apple Watch waar Ed nog niet op heeft gereageerd.

  5. Wanneer zou er dan een event komen om dit aan te kondigen? Q1 volgend jaar of pas Q2? De watch werd toch in oktober aangekondigd en paar maanden later geleverd? Kan zijn dat ik het mis heb hoor! Einde van de week ๐Ÿ˜‰

  6. Performance zou echt omhoog moeten. Als ik op de workout app druk wil ik ook direct mijn workout starten en niet nog 10sec op mijn watch staan wachten. En zo met meer apps op de watch.

  7. @ibl: Die batterij ervaring is persoonlijk
    En het mogelijk kunnen facetimen is net zo gaaf als gewoon bellen met de Apple watch, gewoon handig dat je geen beperking hebt. Zou ooit eens handig uitkomen.
    Want ik bel alleen maar met de Apple watch wanneer het echt nodig is. Ook dom om standaard te doen. En betere batterij is altijd welkom! Batterijduur is ook niet k*^^#t maar beter altijd welkom.

    En toch wel fijn voor de meerderheid wanneer je je iPhone niet nodig hebt
    Misschien is dat voor jou geen punt
    Maar je kan echt zeer weinig met de Apple watch zonder je iPhone

  8. Ik ben benieuwd. Ik hoop dat ze hem iets dunner maken maar voor de rest ben ik erg tevreden.

    Een FaceTime camera zie ik ook niet zitten, tenzij je je arm in een haast onmogelijke positie draait kijkt de persoon aan de andere kant zo je neusgaten in!

    De batterij gaat bij mij ook met gemak 2 dagen mee dus dat is prima.

    Enige kritiek puntje is het lederen bandje (klassieke gesp) van Apple, de zijkanten zijn met plastic afgewerkt wat er goedkoop uitziet en het bandje is van zo’n soepel leer gemaakt dat ik sterk betwijfel dat het bandje een jaar meegaat.

  9. Apple watch zonder iPhone laat zeer weinig functies over. Zou fijn zijn als er wat meer apps zouden werken. En gps zou ook interessant zijn. En custom watchfaces. FaceTime camBatterijIets betere cpu Optie in meer GB’s ( voor BV ; muziek ) ( dictafoon ) Groter beeld. ( minimalistische bezel )Apple tv 4 supportBloeddruk meter.

  10. Geef mij maar een dikke Maurice Lacroix!

  11. @Peabz21: whaha ๐Ÿ˜‰

  12. Geeft mij maar een Tag Heuer…

  13. Duidelijk ; @Cihan & @patrik hebben nog geen Apple Watch.

    * en dat hangt er weer helemaal vanaf waar je de camera plaatst natuurlijk voor de FaceTime camera. Dus dat was niet zo’n pientere opmerking.
    En ja de batterij doet het goed. Zoals ik eerder ook al zei. Maar beter is altijd welkom. Waardoor je ook meer gebruik zult maken van het horloge.
    Dit geldt ook voor de telefoon. Zou de batterij drie keer zo sterk zijn; Dan zal men ook meer doen met de telefoon.

  14. @patrik: Mijne blijft ook nog ff om de pols

  15. @damys4: Niemand zegt jou dat jij er eentje nodig hebt maar degene die hem dragen zijn er allemaal erg blij mee en dat zijn ook de een van de weinige mensen die weten wat het horloge echt toevoegt

  16. Spaar ze , haha.

  17. Interessant. Was net aan het twijfelen een Apple watch te kopen. Nog maar even wachtten dus. Camera zie ik wel zitten. Spaart weer een actioncam

  18. Origineel geplaatst door Ed
    @Peabz21: whaha ๐Ÿ˜‰

    ๐Ÿ™‚

  19. @knalletje: Dat is nog een jaar wachten he. Als je m wil kopen zou ik dat zeker nog wel doen.

  20. @mobile: Hou je arm eens in een normale positie (zoals je hem zou houden als je aan het bellen bent) en bekijk dan eens waar volgens jou de camera zou moeten komen……

    Ik heb er al vaker over nagedacht en blijf erbij dat een FaceTime camera echt niet praktisch is op een watch, maar goed misschien vergis ik me

  21. Benieuwd of dan al duidelijk wordt waarom Apple, vooralsnog alleen voor de watch, indienen van apps mรจt bitcode verplicht stelt. Dat biedt ze, iig in theorie, namelijk meer speelruimte voor wijzigingen op hardwaregebied. SiP/SoC nadrukkelijk inbegrepen, zonder dat apps herschreven en/of opnieuw ingediend hoeven te worden…

  22. Origineel geplaatst door Richard
    Hou je arm eens in een normale positie (zoals je hem zou houden als je aan het bellen bent) en bekijk dan eens waar volgens jou de camera zou moeten komen……

    Ik heb er al vaker over nagedacht en blijf erbij dat een FaceTime camera echt niet praktisch is op een watch, maar goed misschien vergis ik me

    Het zou best kunnen hoor. Hoe ik dit voor me zie is dat de camera niet recht in de apple watch zit. De camera kan op die manier gewoon boven het scherm geplaatst worden maar in een “angle” zodat hoe je normaal naar je horloge kijkt voldoende is voor facetime

  23. Dunner is niet nodig, maar zou de Watch 1 ook ouder laten lijken, wat voor Apple niet wenselijk is. Ik verwacht een 2-jaarlijkse cyclus voor de case, net als bij de iPhone.

    Medische sensoren zijn al uitgesloten door Tim Cook.

    Een FaceTime camera is niet logisch, zolang FaceTime nog relatief weinig gebruikt wordt op andere apparaten. Apple zal andere aanpassingen meer prioriteit geven.

    Een “S” snelheidsupdate is echter zeer welkom! Ik verwacht dat deze hoog scoort in de poll “Op welke Watch updates zit jij te wachten?”

    Goede third party apps zijn ook zeer welkom. De enige apps die nu echt goed werken zijn de apps van Apple zelf.

    Een grotere “plus” editie zou een mooie aanvulling kunnen zijn op het totale aanbod.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.