Reacties voor: ‘Apple Watch 2 krijgt mobiel internet en betere processor’

De Apple Watch 2 krijgt een internetverbinding, zodat deze minder afhankelijk is van de iPhone. Ook wordt gesproken over een betere processor.

Reacties: 14 reacties

  1. Zonder telefoon de deur uit? Dus de apple watch gaat de iphone overbodig maken? Is ook al gebeurd met de grotere ipods. (Niet die nog steeds handige shuffles)

    De toekomst is toch zo dichtbij!

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Please GPS!!! Sporten is simpelweg niet nauwkeurig op dit moment…

  4. Hoe zal dat gaan met de kopers van de duurste versies, die van 10.000 euro +?
    Deze horloges zullen niet bakken tegelijk verkocht zijn….maar toch. Na 1 jaar heb je toch al te maken met verouderde hardware en beperkte performance.

  5. @Carel: Eigenlijk zou Apple een abonnement met dergelijke prijzen moeten hanteren. “Betaal 10.000 euro voor een watch en je zal 5 jaar lang de nieuwste watch krijgen” (het kastje wordt dan al dan niet intern vervangen oid). Vast wel wat op te verzinnen.

    Aan de andere kant. Wie 10k betaald, zal het misschien geen enkel beep boeien en diegene koopt het volgende model toch wel. Geld zat..

  6. Origineel geplaatst door Carel
    Hoe zal dat gaan met de kopers van de duurste versies, die van 10.000 euro +?
    Deze horloges zullen niet bakken tegelijk verkocht zijn….maar toch. Na 1 jaar heb je toch al te maken met verouderde hardware en beperkte performance.

    Iedereen kon toch op z’n vingers natellen dat er vrij snel een nieuwe versie zou komen? Dat is het nadeel van “early adapter” zijn, en een voordeel voor diegene die even gewacht hebben.

  7. Heb dubbel gevoel bij cellular in nieuwe Apple Watch. Aan ene kant wel handig, maar om dan weer een apart abonnement daarvoor te moeten afsluiten zie ik niet zo zitten. Hopelijk brengen ze dan ook een WiFi only versie uit. Net als bij de iPad.

  8. Origineel geplaatst door patrick
    Apple ga je schamen aub ben al jaren trouw aan de producten van jullie maar dit kan echt niet apple watch met schaden en is een product van 400 euro schaam je kapot dat je er niks aan doet michien maar is naar een ander merk gaan ben dat gezeik beetje zat van jullie wij mensen zijn geen lopende kluis voor jullie we verdienen ook een goeie surves op de producten vervanging van glas bvb

    Apple is een commercieel bedrijf.

  9. @Dave: de early adapters zijn straks weer blij met de verschillen, degene die gewacht hebben klagen straks weer steen en been.

  10. Origineel geplaatst door Ed
    @Dave: de early adapters zijn straks weer blij met de verschillen, degene die gewacht hebben klagen straks weer steen en been.

    Ik merk het aan een aantal bovenstaande reacties dat ze blij zijn 🤔

  11. De uitvoering op bovenstaande afbeelding bevalt mij wel, zorg dat versie 2 een ‘always on’ uitvoering is en ik ben om.

  12. Mooie ideeen maar krijg je dan een accu pack erbij ?
    Of moet je 4x per dag je watch opladen.

  13. Er zijn nog wel flink veel verbeteringen toe te passen voor de nieuwe watch.
    Sowieso een processor upgrade, zoals het nu is is de watch te traag en alleen echt bruikbaar voor notificaties.
    Verder, ook al genoemd, always on is een hele belangrijke.
    Een gps ontvanger lijkt mij ook een must. Als hardloop horloge functioneert de wacht wat mij betreft niet. Het grootste minpunt op dit gebied vind ik niet alleen het gebrek aan gps ontvanger maar vooral het ontbreken van een ‘hardloop modus’. De stopwatch is leuk, maar te onhandig om daadwerkelijk tijdens het lopen te gebruiken.
    Als laatste is hij nog te dik, dit moet toch dunner kunnen Apple?
    Als ze bovenstaande aanpassen maakt de Apple watch zeker een kans om een succes te worden.

  14. Imho zou Apple er verstandig aan doen als ze het ding eens op een horloge lieten lijken. Ik ben groot fan van zo’n beetje alles wat Apple doet maar die Apple Watch daar kan ik echt niets goeds over melden.

    Puur smaak kwestie uiteraard maar horloges zoals de Moto 360 V2, of het Tag Heuer idee en zelfs de Fossil Q (oid) zien er tien keer beter uit.

    Als op een gegeven moment een daadwerkelijke integratie van die dingen mogelijk is zodat ook simpele dingen zoals het veranderen van een watchface of de toegang tot de Health data beschikbaar is dan koop ik liever zo’n horloge.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.