Reacties voor: ‘Meer dan 100 miljoen mensen dragen een Apple Watch’

In 2022 wordt de Mac ingehaald
De Apple Watch blijft maar nieuwe gebruikers aantrekken. Volgens analist Neil Cybart heeft Apple nu de grens van 100 miljoen bereikt. Volgend jaar kan de Apple Watch al de Mac gaan inhalen wat aantallen gebruikers betreft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. De Apple Watch heeft me nooit kunnen bekoren om meerdere redenen maar de dag dat het toestel in staat is mijn bloedglucose te meten zal ik een van de eerste zijn die er een aanschaft.

  2. Als Apple zich met de watch inderdaad steeds meer gaat focussen op gezondheid, dan zal de verkoop alleen maar beter worden. Alleen heb je wat aan een Apple Watch zonder iPhone vraag ik me af?

  3. Ik was eerst sceptisch, daarom eerst een goedkoop stappen tellertje gekocht, deze brak na een maand ofzo maar was wel bevallen dus een Garmin vivofit 2 uit de opruiming, beviel ook weer heel goed , grote voordeel nooit opladen. Dat was ook mijn tegen op de watch, elke dag laden . Na drie jaar de Garmin een gebruikte watch 3 gekocht, heb ik nu 1,5 jaar bevalt prima. Idd het laden is een minpunt, voor mij het belangrijkste ontwikkelingen punt voor Apple , accu duur. Maar verder, allerlei dingen doe je ermee betalen de activiteiten in de gaten houden tickets 🎫 voor theater ( deed ik op iPhone daarvoor, nog wel s trouwens) hij herkent ook zelf dingen als ik er mee zwem zegt ie t lijkt dat je zwemt, als je wandelt idem. Prijs niveau is wel een puntje, ook bij de SE nog wel, zijn niet de gewone horloge prijzen terwijl ze vaak korter mee gaan in jaren. Maar mijn 3 koste 135€ en ik hoop er iig drie jaar mee te doen , een volgende generatie SE zou ik moeten kunnen halen, liefst ook gebruikt. Ondanks de klachten over de 3 , ik merk er niet veel van, maar dat heb ik ook bij klachten welke ik lees over iPhone etc, ik deel ze praktisch nooit. Alleen het updaten is idd wat moeilijker maar dat hoeft niet dagelijks. Herstarten heb ik zelden gehad en nu nooit meer . Tja slecht nieuws voor fitbit? Dat denk ik niet gezien Apple de watch alleen laat koppelen aan een iPhone, en Droid is een grotere markt. Lees ook wel mensen die niet tevreden zijn over de track mogelijkheden van de watch en de watch is dus smart watch, niet iedereen heeft daar belang bij en mogelijk wel bij een activiteiten tracker. Beetje net als tile en de Apple tag, verwacht vd tag ook dat t Apple only wordt .

  4. Hebben ze hier enkel gekeken naar de aankoop of ook met mensen die al verschillende modellen gekocht hebben

  5. Zoals ook in het artikel staat: als ze de Watch ook geschikt maken voor bijv. Android dan is helemaal het hek van de dam. Ken genoeg mensen die wel een Apple Watch willen maar geen iPhone.

  6. Nu nog een keer een nieuw design, heb de watch4 maar zie nog geen noodzaak om een nieuwe te kopen. Mits er een nieuw design komt.

  7. Heb de 1,2 en 3 gehad. Nu vanaf de release de 4, maar zie geen noodzaak om te updaten. design mag van mij zo blijven, het is een pareltje..

  8. Heb alle series gehad. Bleef het een dure afstandsbediening van de iPhone vinden. Tot dat er in november 4G model kwam. Sindsdien laat ik men (te grote) iPhone 12 Pro Max thuis. De Apple Watch voelt als vrijheid. Geen iPhone bij en toch bereikbaar.

  9. @Christophe: ik heb ook het 4G model, maar in Nederland nog geen ondersteuning. Jij woont niet in Nederland? Nog steeds geen spijt van mijn Apple Watch 6 RVS grafiet. Eindelijk geen krassen meer op het scherm. Ik kan echt niet meer zonder.

  10. Ik kan niet meer zonder mijn Apple watch, mijn favoriet Apple produkt!! Ik sport er iedere dag mee, ik betaal er iedere dag mee, ik mis geen oproepen of berichten en het is een mooi accessoire. Vorig jaar de serie 2 vervangen voor een serie 6 . Veel mensen vinden de Apple watch duur maar kopen vervolgens wel elke 2 jaar een nieuwe Iphone van €1. 000,00. Ze merken dit alleen niet omdat ze deze iphone kopen in combinatie met een abonnement. Ik verwacht in de toekomst dat ook de Apple watch in een abonnementsvorm komt als de 4g in Nederland verkrijgbaar is .Dit zal nog meer mensen overhalen.

  11. @Rv: dat gaat niet voor iedereen op hoor, hier een iPhone SE eerste generatie welke gebruikt gekocht is destijds. Koop geen 1000 plus toestellen en ook niet elke 2 jaar weer. Met 4g met abonnement vind ik qua vaste lasten ook geen fijne optie. Hoop dat de iPhone en watch dan op t zelfde abonnement kunnen, liever geen 2 abonnementen . Maar ik wil uiteindelijk ook wel die met 4g. De se is er ook
    Met 4g , dat is mooi! Nu aan t wachten op dalende prijzen bij de 12 mini., of de s versie

  12. Sinds het derde kwartaal van 2017 al een Apple Watch gedragen en ik ben er nog steeds blij mee. Ik heb nog steeds de Series 2 ivb de RVS kast, wat de vrijheid aan combineren van bandjes eindeloos maakt. Zodra er 4G (of 5G) in de Apple Watch beschikbaar wordt voor Nederland zal de keuze uit uitvoegen (RVS,Titanium,Keramiek, en Hermés) beschikbaar worden zodat ook dat de mogelijkheid bied om over te stappen.

    Ook andere mensen die nog geen Apple Watch hadden en wegens de gezondheid functies die hij te bieden heeft zijn ook die mensen er content mee.

    Als er een gezondheid functie toegevoegd wordt die realtime diabetes (type 1 en 2) bemeten kan worden heeft Apple weer een complete doelgroep aan hun vloot toegevoegd.

    Dit maakt de Apple Watch een mainstream product voor alle leeftijden van jong tot oud.

    Het is dan ook geen wonder dat Apple Watch zo hoog staat.

  13. Origineel geplaatst door Michel
    Als Apple zich met de watch inderdaad steeds meer gaat focussen op gezondheid, dan zal de verkoop alleen maar beter worden. Alleen heb je wat aan een Apple Watch zonder iPhone vraag ik me af?

    Volgens mij moet je een iPhone hebben om het te kunnen gebruiken. Maar nu Google Fitbit heeft gekocht komt er misschien een model uit die je kan kopen? Of Suunto/Garmin ofzo. Ook hele goeie horloges.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.