Reacties voor: Apple waarschuwt ontwikkelaars: CloudKit-data wordt op 7 juli gewist

Apple waarschuwt ontwikkelaars dat op 7 juli alle data voor CloudKit wordt gewist, ter voorbereiding op iOS 8 beta 3.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. “Wat betekent het nu al gewone gebruiker, als je nu al iOS 8 gebruikt? Eigenlijk niet zoveel, want je maakt natuurlijk al braaf dagelijkse backups, dus je kan niets kwijtraken.”

    Snap ik niet. Dacht dat dit voor obtwikkelaars geldt. Wat gebeurt er dan met foto’s van consumenten? Voorzichtigheidshalve:
    Ik maak mijn backup netjes mbv iCloud. Ik neem aan dat de met iCloud gemaakte backups gewoon ongemoeid gelaten worden:-0?

  2. @EOTB: Oeps overheen gelezen: nieuwe OS ;-p

  3. Heb de mail ook ontvangen. Is verder niet erg want iCloud Drive, iCloud Photo Library en Mail Drop werkt op dit ogenblik nog heel krakkemikkig.

  4. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @EOTB: Ik noemde even wat het voor gewone gebruikers betekent, omdat er ook mensen kunnen zijn die denken: “OMG, zijn straks al mijn foto’s weg?!?” Er zijn ook heel wat niet-ontwikkelaars die nu al iOS 8 op hun dagelijkse toestel hebben. Niet slim, omdat het nog niet zo stabiel is, maar ik wilde mensen ook geen schrik aanjagen.

    Maar apps die in Mavericks al gebruik maakten van iCloud opslag (zoals Smultron, Keynote, Pages), heb ik heel wat documenten in staan, omdat ik ze onder Mavericks al heb gemaakt. Deze verdwijnen toch niet allemaal? En de foto’s in mijn Photostream worden toch ook niet verwijderd? Want ook dat zijn iCloud foto’s, en ja, die werk ik via iPhoto bij onder Yosemite…

  5. Hoe zit het inderdaad met photostream?

  6. Origineel geplaatst door Bart
    Want ook dat zijn iCloud foto’s, en ja, die werk ik via iPhoto bij onder Yosemite…

    Dat doe je beter niet. iCloud Fotostream en iCloud Photo Library door mekaar gebruiken kan problemen veroorzaken. Bij is (was) dat tenminste zo.

    Ik heb daarom de iOS 7.1.2 en OS X 10.9.4 toestellen geïsoleerd van de test toestellen met iOS 8 Beta 2 en OS X 10.10 DP2

  7. Ik denk dat dit ook is ivm wijzigingen in de aankomende beta die denk ik ook maandag of dinsdag komt

  8. @EOTB: Ik noemde even wat het voor gewone gebruikers betekent, omdat er ook mensen kunnen zijn die denken: “OMG, zijn straks al mijn foto’s weg?!?” Er zijn ook heel wat niet-ontwikkelaars die nu al iOS 8 op hun dagelijkse toestel hebben. Niet slim, omdat het nog niet zo stabiel is, maar ik wilde mensen ook geen schrik aanjagen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.