Reacties voor: Apple waarschuwt, klanten toch boos

Ondanks de waarschuwing die Apple eerder deze week liet uitgaan, zijn er toch mensen die zonder nadenken update 1.1.1 installeren. Door de iPhone als open systeem te verkopen was dit drama te voorkomen geweest.
Lees het complete artikel → Apple waarschuwt, klanten toch boos
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Wel waar inderdaad. Als Windows met een nieuwe update zou komen en je computer wordt onbruikbaar gemaakt, omdat je 3rd party apps erop hebt zitten zit de hele mac-community te lachen, maar inmiddels is apple dus net zo erg geworden.

  2. Misschien niet het allergebruikersvriendelijkst maar wat moeten ze doen bij Apple? Ze kunnen moeilijk al de hacks gaan analyseren om te zien dat er bij een update toch niets fout loopt en AT&T geeft ook niet elke maand zoveel geld aan Apple om te zien hoe alle gebruikers naar andere providers overstappen door de unlock hack.

  3. Simpele oplossing: Apple zorgt voor een restore programmatje die alles terug zet naar de fabrieksinstellingen van de eerste versie: Dan kun je weer kiezen voor AT&T.
    Dat zullen ze binnenkort wel gaan aanbieden. Onder het motto: we zullen jullie helpen, maar de volgende keer niet meer.
    Daar komt dan weer veel gratis publiciteit op en eind al goed. Wat mensen van Apple die ondersteunen in de winkel en gelijk je aanbieden te registreren bij AT&T en Apple is weer het mannetje. Dat is allemaal al bedacht. Ze zijn echt niet Gek bij Apple en weten als geen ander het spelletje te spelen.
    Nu nog even wachten tot ze het gaan voorstellen. Good old Jobs will make even more friends. Laten we zeggen eind volgende week een persberichtje van Apple en gelijk vol weer in het nieuws. Let maar op. Niet te snel natuurlijk want het moet wel even op cnn, bbc en zo komen.FREE PUBLICITY is the Apple wor(l)d.

  4. tja…. maar toch begin ik het apple imago wat minder te vinden moet ik zeggen.. de cult status raakt er wat af door dit soort fratsen… maar ik dacht bij het lezen idd ook al van ach er komt vast wel weer een programma waarmee klanten toch alles terug kunnen zetten… maar hoop wel dat er straks als het ding in de EU uit is goede updates komen die werken met een simpele Unclock…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.