Reacties voor: Apple verdubbelde in waarde sinds Tim Cook CEO werd

Sinds Tim Cook CEO is, is de marktwaarde van Apple verdubbeld. Wie zei ook alweer dat Apple ten dode was opgeschreven, na het overlijden van Steve Jobs?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik heb er een aantal vorig jaar gekocht en nu 60% winst

  2. Had liever gezien dat de kwaliteit van de iOS software hetzelfde of beter was geworden. Die neemt alleen maar af…. De ene na de andere bug zit in de software.

  3. “Te” snelle groei gaat ten kosten van kwaliteit. Dat geldt in dit geval vooral als ik denk aan de release van ios8.
    Ik moet wel bekennen dat ik deze groei niet verwacht had. Ik had echt het idee dat de “spirit” uit Apple was, na de dood van Steve. Chapeau Tim Cook!

  4. Apple is doomed. Zo, het is weer eens gezegd. Apple is het nieuwe nokia.

  5. Inderdaad een fijn aandeel om te bezitten qua groei. En van het dividend koop ik elk jaar een nieuw apple product. 2 vliegen in een klap.

  6. @Harold: ben het denk ik met je eens ja. What goes up (that fast) must come down. Je hoort steeds meer geluiden dat de Apple aandelenbubbel binnenkort uiteen spat…

  7. @maikelsss: Wat denk je wat er tussen sept 2012 en sept 2013 is gebeurd dan ?

  8. Wat een kortzichtige benadering. Apple oogst nu op basis van ideeen uit Jobs tijd…..

  9. @santacruz: dat was een correctie op de beurskoers. En veel deskundigen zeggen dat zo’n soort correctie weer snel komt. Ik ben geen deskundige maar ik overweeg wel nu mijn Apple aandelen te verkopen. Of niet?

  10. Leuk voor Tim• Aandeel omhoog. • kwaliteit van iOS omlaag.

  11. Wat een zure reacties toch… Prachtige prestatie. Gefeliciteerd en heel veel respect.
    Wat de toekomst zal brengen weet niemand en zullen wij zeker (op korte termijn?) gaan merken. De Apple Watch kan best nog wel voor verdere groei gaan zorgen.

  12. Origineel geplaatst door Maarten
    Wat een kortzichtige benadering. Apple oogst nu op basis van ideeen uit Jobs tijd…..

    Behalve dan de iPhone6 en iPad mini, daar was Steve naar verluidt geen voorstander van. Verkoopcijfers daarvan lijken hem postuum ongelijk te geven. Maar verder ben ik net als velen hier bang dat het sinds zijn overlijden er niet beter op is geworden (en succes iP6’en snap ik trouwens ook niet, van de mini dan weer wel), en dat dat vroeger of later ook in de koersen en verkopen zal doorwerken.Vooral iOS 8 (en 7 en Yosemite trouwens ook) lijken te buggy om nog veel langer ongestraft te kunnen blijven.

  13. @maikelsss: Onderschat de Chinese markt niet. Ik zou het chinese nieuwjaar nog even afwachten, dan terughoudendheid ivm mogelijke correctie, vervolgens afwachten wat Apple Watch doet. De kunst is op juiste moment verkopen en in dal terugkopen. En dat blijft soms speculatief…

  14. Gefeliciteerd maar je software bij iOS en osx is vreselijk doe daar maar wat aan

  15. Met grote regelmaat heeft Cook – geconfronteerd met omzetcijfers – verkondigd dat klanttevredenheid voor omzet gaat
    Naar eigen maatstaf heeft hij dan toch gefaald

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.