Reacties voor: Apple vraagt patent aan voor covers iPhone met echte toetsen

Patently Apple toont vandaag een nieuwe patent van Apple waarin een aantal covers voor de iPhone getoond worden. Deze covers worden over de iPhone geplaatst met echte toetsen. Hierdoor krijg je de echte feedback die je normaal gesproken ook bij een telefoon of spelcomputer zou hebben.
Jeroen Reumkens -

Reacties: 18 reacties

  1. Wanneer komt Karel zijn artikel eens?

  2. dus je haalt 1/3 van je scherm weg om toetsen te kunnen gebruiken? of je laat twee regeltjes tekst over om een toetsenbord te kunnen voelen? nue, bedankt. ik geniet liever van het hele scherm!

  3. Heel erg goed idee! Ik vind d-pads op touchscreens niet te doen!

  4. Zit daar dan ook worst in om op het touchscreen te klikken?

  5. Nice! En opladen in de zon is ook wel super.. Moeten ze het wel in de zomer gaan uitbrengen want zon in België vind je niet makkelijk!

  6. Origineel geplaatst door pearlrox
    Nice! En opladen in de zon is ook wel super.. Moeten ze het wel in de zomer gaan uitbrengen want zon in België vind je niet makkelijk!

    Kijk eens naar buiten ….

  7. Hmmm een patent om dit soort covers te kunnen verbieden? Tast de het iPhone gevoel aan en daar is Apple niet happig op

  8. Covers die “nieuwe functionaliteit geven” bestaan op zich toch al in beperkte mate? Mijn “case-mate” bevat bijvoorbeeld al een extra accu om de gebruiksduur te verlengen en een normale USB aansluiting zodat ik ‘m ook op andere plaatsen op kan laden en syncen waar een normaal USB snoer beschikbaar is. Hoop inderdaad niet dat Apple dit soort patenten aanvraagt om te voorkomen dat anderen dit soort handige “sleeves” kunnen maken.

  9. Echt tof voor games te spelen inderdaad, voor de rest lijkt het me niet echt handig. Een zonnepaneel op de achterkant van je iPhone bijvoorbeeld zal er denk ik toch nooit echt door komen, die dingen bestaan nu extern btw ook al.

  10. Apple brengt bijna nooit hun patenten uit, dat doen ze gewoon zodat niemand ze kan voor zijn.

    Er was allang sprake van zo’n accessoires, al sinds de release van de eerste iPhone.

    Maar aan de andere kant ik ben voorstander van die GSM module voor de iPod Touch.. Waarom zou je een iPod Touch EN een iPhone kopen, terwijl ze beiden dezelfde functionaliteit bieden buiten camera en GSM………

  11. Dit idee had ik ook al… Lijkt me erg mooi!

  12. Zou erg mooi zijn, een gamepad die door Apple zelf gemaakt is. Die zal tenminste door ontwikkelaaars ondersteund worden. En dat is bij de Gamebone nog maar afwachten. Bovendien blinkt de Gamebone niet bepaald uit in schoonheid.

  13. Zou de beeldscherm-maat van de volgende generatie iPhone’s gaan veranderen.
    Het lijkt in getoonde tekeningen nl meer op een verkleinde iPad.

  14. waarom niet gewoon een d-pad die je op je iphone/itouch aansluit. Dat is toch veel gemakkelijker en dan behouden we ook de voledige grote van het scherm.

  15. Ik wil best een cover met twee sticks en knoppen zoals de ps3 controller.. moeten ze wel hun games hier op aanpassen maar zou een stuk beter fp shooters spelen

  16. Dit gaat hierff niet over, maar bestaater een externe camera van apple voor denieuwste ipod touch 8GB?

  17. Dat toetsenbord op de afbeelding lijkt me niks, maar als je zo’n case maakt in de stijl van zo’n oplaad-case maar dan met een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbordje eronder dan heb je een case die er bij veel touchscreen-toetsenbord-hatende mensen voor gaat zorgen dat ze toch een iPhone kopen.(Al wordt je iPhone dan veel dikker.)

  18. @Troye: Apple brent altijd hun patenten naar buiten, elk patent is namelijk openbaar. Heeft met innovatie te maken enzo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.