Reacties voor: Apple vraagt patent aan voor 3D-techniek gebaseerd op oogbeweging

Apple heeft een patent aangevraagd voor een nieuwe 3D-technologie waarbij iOS in 3D weergegeven kan worden. Bij deze vorm van 3D wordt naar de positie van de ogen gekeken waardoor een 3D iPhone een meer realistische 3D-weergave zou hebben dan een huidige 3D-telefoon.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. zoiets als dit dus?

  2. Ja. Doe het. Iedere keer als ik iets in 3D bekijk heb ik ontzettend de indruk dat ik niet eens in de beta maar nog vol in de alpha-fase zit.

    Laat het maar aan Apple over om een half kreupele maar in essentie toffe techniek goed toe te passen. (Zie het touchscreen)

  3. Doet me denken aan een scene uit Mission Impossible 4, waar ze met een iPad en projector in de weer gingen om een bewaker te misleiden.

  4. Deze techniek volgt uit de door Apple gepatenteerde techniek toegepast op tv schermen, waarbij uit meerdere hoeken ca 6 personen getrakteerd worden op vol 3D beeld.

  5. Deze techniek gaat over Schaduwen van icoontjes door lichtbronnen van buitenaf (het zijn helemaal geen ogen… Lees plaatjes). Dan past het opeens ook in Apple’s toekomstvisie

  6. Deze techniek gaat over Schaduwen van icoontjes door lichtbronnen van buitenaf (het zijn helemaal geen ogen… Lees plaatjes). Dan past het opeens ook in Apple’s toekomstvisie. Omdat Apple vaker heeft aangegeven dat de technologie en content nog niet zo ver is voor een 3D interface.

  7. Dit is ouderwets, jailbreak was al eerste uitgevonden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.