Reacties voor: ‘Sleutels kwijt? Mogelijk helpt Apple je binnenkort zoeken’

Ook Zoek vrienden en Zoek iPhone samengevoegd
Apple werkt aan een nieuw product waarmee je voorwerpen kan opsporen. De tag maakt onderdeel uit van een vernieuwde app die functies van Zoek mijn iPhone en Zoek vrienden combineert. De vernieuwde app gaat intern door het leven als GreenTorch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ja alsjeblieft Apple laat het komen. Laatst ben ik mijn sleutels kwijt geraakt, blijkt dat ik mezelf heb opgesloten🤦🏻‍♂️

  2. Dit bestaat toch allang? En dan doen alsof ze het zelf uit hebben gevonden… voor een Apple prijs.

  3. Origineel geplaatst door Kotter
    Dit bestaat toch allang? En dan doen alsof ze het zelf uit hebben gevonden… voor een Apple prijs.

    Het bestaat misschien allang maar het kan beter! En dat is precies waarom ik de Apple filiosofie zo hoog heb zitten. Ik ben heel benieuwd hoe Apple hier mee aan de slag gaat.

  4. Hier lees ik de oplossing voor mijn vrouw. Altijd de sleutels ergens laten slingeren 😳. Alhoewel geen echte oplossing, ze zal niet mee willen doen aan zulke onzin 🤔

  5. @Leander: precies Leander, helemaal mee eens!

  6. @Leander: Ik vind Tile anders prima werken. De Tiles hebben tegenwoordig vervangbare batterijen en je vindt Tile zelfs ingebouwd in portemonnaies, sleutel organisers van Keysmart, hoofdtelefoons van Bose, en meer. De aftersales service is goed.

    De Tile app is zo gek nog niet. Werkt gewoon keurig met Siri.

    Tot slot, de Tile gemeenschap is wereldwijd groot, verdeeld over Apple en Android. Als je Android weglaat, zoals bij een Apple product te verwachten is, dan is de dekkingsgraad veel te dun.

  7. Kan dat dan met een soort stickertje op mijn airpods? 😳😳😳

  8. Volgens mij bestaat het al en niet alleen zoals Tile via Bluetooth, maar ook via GPS. Wellicht gaat Apple de toepassing verbeteren of toegankelijker maken.

  9. Origineel geplaatst door MJ
    Kan dat dan met een soort stickertje op mijn airpods? 😳😳😳

    Er is een Zoek mijn AirPods functie toch?

  10. [Sarcasme modus aan] Jaaa!! Moet ik hebben. Zeker als het net zo fantastisch werkt als bij mijn AirPods [sarcasme modus uit]

  11. @Leander: Nou de laatste tijd is dat totaal niet zo. Met de Macbook Pro laten ze anders zeer grote steken vallen. De Apple van 2008, de Apple van 2011 en 2015 was nog zo maar nu….. nee, betwijfel het ten zeerste.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.