Reacties voor: Apple voor het eerst in top vijf grootste telefoonfabrikanten

Apple is voor het eerst doorgedrongen tot de top vijf van mobieletelefoonfabrikanten. Het moet nog wel LG Electronics, Samsung en Nokia voor zich dulden. Ook RIM presteert goed.
Michel Lusthof -

Reacties: 18 reacties

  1. Het is snel gegaan met Apple. Ik kan me nog herinneren dat de iPhone 3g uit was en het nog vrij onbekend en ‘special’ was om een iPhone te hebben.
    Dat is nu dus zeker anders xD!

  2. @David: ja het is zeker snel gegaan, heb nog een tijdje met een gejailbreakte/unlockte iPhone 2G gezeten. Nu de 3Gs

    Ook een lekker stukje om te lezen!

  3. Een bedrijf met 1 lijn gsm’s vs bedrijven met meerdere lijnen gsm’s en toch staat dat bedrijf met 1 lijn in de top 5 meest verkochte mobiele telefoons. Apple is wel heel goed bezig

  4. Ik weet nog dat iedereen opkeek omdat ik 2 jaar geleden een iPhone 3G had, nu kijkt niemand meer… Het is gewoon normaal geworden… Eigenlijk wel jammer :p

  5. @Basz: De iPhone 2: daar heb ik relatief weining van gehoord. Was het geen goede seller ofzo?

    En de iPhone 4; man wat is dat ding sexy! Maar ff serieus ik ga binnenkort de Iphone 4 kopen. KPN is de enigste die 3G kan aanbieden in Zutphen.

  6. @Bram: Ja ik begrijp wat je bedoelt. Over een tijdje is het ‘Jij ook al een iPhone?’.

  7. @Miel: Helemaal gelijk in. Het zit hem in het vette design, een knop (meer heb je ook niet nodig), kan goede games aan (grapisch), en is gwn echt gebruiksvriendelijk.

  8. @David: Ik heb de iPhone 4 in zutphen en heb overal 3 g behalve in de binnenstad

  9. @David: iPhone 2G was indertijd alleen in Amerika verkrijgbaar. Toen waren ze wel verkrijgbaar in Nederland via een omweg. Dat betekend dat er toen helemaal weinig iPhone’s waren. Gelukkig was ik 1 van de eerste met de iPhone. Ik kreeg er veel bekijks mee, dat was echt leuk. Sindsdien elk jaar de nieuwe iPhone tot nu(iPhone 4). En hoe langer de tijd verstrijkt, des te meer mensen je met een iPhone ziet lopen, ik vind het wel jammer..

    @David: Dat is bij ons al bijna een jaar zo, 3Gs had echt iedereen en nu krijgt iedereen de iPhone 4, echt niet normaal meer! (Ik moet bekennen dat ik ook een aantal mensen heb besmet)

    Echt heel netjes van Apple, in slechts 4 jaar tijd zo’n prestatie!

  10. Ohnoes! LG!? Boven Apple? Ongelofellijk dat LG daar nog staat na ál die rommel die ze op de markt hebben gebracht! (met nadruk op de KS360 en de Cookie)

  11. @Scheerschuim: Bij welke provider is dat dan?

  12. Alle schoolkinderen hebben een LG, nokia of samsung daardoor komt het 😉
    is idd wel jammer dat er zoveel mensen zijn met een iPhone

  13. Zolang ze maar niet de inruil toestellen mee rekenen….
    Heb vandaag mijn nieuwe 3gs gekregen omdat de oude allemaal haarscheurtjes kreeg in de behuizing….
    Een Iphone mankement zowel in de 3gs als de 4g, dat op een toestel van 6 maanden oud, de kwaliteit van de Iphone is wel slechter als de overige fabrikanten.

  14. Boeien dat zoveel mensen een iPhone hebben…het is een duurzaam ding wat gewoon nog steeds als beste werkt! Apple koop je niet om hip te zijn maar omdat ze goede software en hardware maken die subliem met elkaar samensmelten….daarom hebben we zelfs mensen die van het merk gaan houden en nooit meer iets anders willen. Als je origineel wilt zijn of hip dan koop je toch 1 van de 100den hoesjes of stickers….ken ook geen 1 telefoon met zoveel accessoires! 🙂 still love the iPhone, al wordt alles op den duur gewoon….

  15. @BertD:
    T’ is gewoon iPhone 4, en deze kan geen haarscheurtjes krijgen in het glas.
    Super dat Apple plaatst 5 inneemt maar nog leuker voor Apple is dat ze van al die verkopen verreweg de grootste pluk winst weg pakken. De andere mobiel makers geven die dingen praktisch weg, vooral Nokia verkoopt veel, verdient weinig. En dit zal ten koste gaan van innovatie op den duur.
    Straks met een CDMA versie van de iP4 zal Apple nog wel een plaatsje stijgen.

  16. Origineel geplaatst door iRamonus: @BertD:
    T’ is gewoon iPhone 4, en deze kan geen haarscheurtjes krijgen in het glas.
    Super dat Apple plaatst 5 inneemt maar nog leuker voor Apple is dat ze van al die verkopen verreweg de grootste pluk winst weg pakken. De andere mobiel makers geven die dingen praktisch weg, vooral Nokia verkoopt veel, verdient weinig. En dit zal ten koste gaan van innovatie op den duur.
    Straks met een CDMA versie van de iP4 zal Apple nog wel een plaatsje stijgen.

    4e plek

  17. @Sander:

    Cookie heeft anders wel een award gewonnen
    Ja je kan er niks mee, en nee ik zou hem nooit van me leven kopen. Sinds mijn eerste iphone koop ik alleen nog maar iphone.

  18. By the way, ik ga niets voor een iPhone betalen, ik vind dat providers al genoeg verdienen aan de dure abonnementen. Ondanks alle netwerkverbeteringen, het onderhoud en het personeel dat zij moeten betalen, verdienen zij meer dan genoeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.