Reacties voor: Apple voert productie van iPhone 6 op

Apple heeft bij fabrikant Pegatron de productie van de iPhone 6 opgevoerd. Ook moet Pegatron meehelpen met de iPhone 6 Plus-productie.
Lees het complete artikel → Apple voert productie van iPhone 6 op
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Yes,

    Ik wist het apple doet zaken met transformers 🙂

    Hail megatron 😉

  2. Straks hebben we thuis eigen robots, hoe leuk is dat!

  3. Wat een coole naam voor en fabriek “MEGATRON”.

  4. Zal tijd worden. Wacht al drie weken op mijn nwe iPhone 6 128GB.

  5. Mooi… Als dat dan tenminste ook betekent dat ik mijn 6 – 64Gb Space Gray eens een keer geleverd krijg…. Wacht er nu een maand op…

  6. Ik heb 2/10 besteld bij Telenet iPhone 6+ 64gb Space Grey en nog steeds niet gehoord. Hopelijk gaat het wat sneller nu…

  7. Ik heb 26 september besteld in de online Apple store en had hem binnen twee weken in huis. Hij is al bijna versleten 😉

  8. Ik heb op 18 oktober 6plus 128GB bij KPN/Hi besteld 21 oktober binnengekregen. Gelukkig duurde het bij mij niet zo lang.

  9. Origineel geplaatst door Lars Nimmegeers
    Ik heb 2/10 besteld bij Telenet iPhone 6+ 64gb Space Grey en nog steeds niet gehoord. Hopelijk gaat het wat sneller nu…

    Gold versie bij telenet: na 8 dagen geleverd

  10. Wacht al sinds eind september op mijn bestelde iPhone 6 64gb zwart.

    De spanning is er inmiddels af…..

  11. Via T-mobile had ik mijn 6 plus binnen 4 dagen ontvangen.

  12. Ondertussen ook al sinds eind september aan het wachten op een 64 gb zilvere i6.. Via de http://www.shop.iculture.nl site nog wel..

  13. had mijn iPhone 6 / 64GB / Goud op 17 okt. bij Apple besteld. En had hem op 20 oktober al binnen 🙂

  14. Weet je wat je eigenlijk moet doen. Ff checken in welke hele kleine en onbekende dorpen telefoonwinkels zitten. Ik woon zelf in een klein dorp en kon twee dagen na de release een iphone 6 64gb spacegray krijgen, en ze hadden er nog een stuk of 5 op voorraad. De vraag lijkt daar for some reason niet zo hoog te zijn als in grote steden e.d.

  15. @Dejan:

    Collega van me heeft een week geleden bij de apple store Den Haag een iphone 6 64GB ZWART gereserveerd, kreeg ze te horen dat ze 1500 wachtende was…te gek voor woorden.

    Het is absurd dat we zo lang moeten wachten. Als het niet om een verlening ging, waar ik niet meer vanaf kan omdat de 14 dagen inmiddels DIK verstreken zijn, zou ik de order hebben geannuleerd.

    Bij apple heb je die termijn van 3 maanden voordat je abonnement afloopt echt WEL nodig !!!

  16. Haha geniaal megatron ftw

  17. Ik ben overgestapt naar one plus one. Eerst had ik 5s. Mijn vrouw heeft een iphone 6 + maar ik zie bijna geen verschil behalve dat ik maar €299 betaald voor 64 gb! Je kunt hem kopen met een uitnodiging maar 17 november kun je hem kopen zonder uitnodiging.

  18. @ikke:

    Er is mij gezegd door Coolblue dat er de 19e een voorraad iPhones komt, als ik dan nog niks ontvangen heb, wordt er het een en ander geannuleerd en besteld via apple’s online store. Wachttijd daar is 7 tot 10 werkdagen.

  19. Tegen de tijd dat er weer geleverd wordt, wordt de volgende iPhone alweer aangekondigd. En dan begint deze hele riedel weer opnieuw. Vraag creëren, geruchten verspreiden en uiteindelijk schaarste veroorzaken op het moment dat het model in de winkels verkocht wordt.

  20. @Dejan: Mijn bestelling loopt bij typhone.nl en daar zijn er in de afgelopen tijd meerdere leveringen geweest van de 16gb en 64gb maar helaas niet de 64gb zwart.Mij werd zelfs de iphone 6 16gb zwart aangeboden met 100€ cash omdat het leveren zoow lang duurt.

  21. @ikke: Heb inmiddels opgezegd bij coolblue en ik ga een bestelling plaatsen bij apple zelf..

  22. @Dendezen: Ik heb een iPhone 6 64GB Gold bij telenet besteld op 11/10 en nog altijd niks. Wanneer heb jij de jouwe daar dan besteld?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.