Reacties voor: Apple voegt Nederlandse slaapexpert toe aan iWatch-team

Apple heeft Roy Raymann in dienst genomen, slaapexpert bij Philips. Hij werkte vanuit Nederland aan slaaponderzoek en slaapsensoren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Wat graffig!
    Ik ga straks goed slapen……. Ik ga ‘m echt direct kopen!

  2. Cool. Gebruik al 2 maanden de jawbone up en ben er erg tevreden mee. Ik mis eigenlijk alleen nog de tijd en een mogelijkheid om notificaties te bekijken. Als de iwatch uitkomt ga ik hem zeker kopen.

  3. Als ze al deze mensen nu pas aannemen, kunnen we er dus vanuit gaan dat iWatch en Healthbook dit jaar niet uitgebracht zal worden met de functies waar nu al een tijdje over gesproken wordt.
    Deze man komt veel te laat om nog invloed uit te kunnen oefenen op sensoren en hardware in de iWatch/iPhone 6 lijkt mij.

  4. Leuk nieuwtje en leuk geschreven artikel (uitgebreid!)
    Trots op deze Nederlander.

    Ik vraag me af in hoeverre hij zich zal verhouden tov van zijn eigen onderzoeksonderwerp: 24 uurs economie en goed slapen – hoe ga je dat doen als je bij Apple gaat werken!?

  5. @Brian: Misschien zijn de sensoren en hardware er al, maar is hij degene die de patronen moet verwerken die opgevangen worden met deze sensoren. Hij zal dan onderdeel worden van het team dat werkt aan de Healthbook app.

  6. Als ik zo naar de eerste foto kijk, kan deze man (Roy) wel wat uurtjes slaap gebruiken. Lijkt er idd op dat het nog wel even een tijdje zal duren voordat de iWatch geïntroduceerd wordt. Dan maar even richting de Razer Nabu voor een tussentijdse oplossing.

  7. De hele health-hype komt op mij een beetje geforceerd over.
    De scheidslijn tussen (semi-)wetenschap en marketing prietpraat is lastig te trekken, net als in de cosmetica-industrie.
    Wie door zijn iPhone gemotiveerd moet worden om een eindje te gaan hardlopen of op cholesterol te letten is eigenlijk vrij hopeloos.
    Het gemak waarmee je je gezondheid meet is doet weinig af aan het leefpatroon (intensief verblijf achter beeldschermen e.d.).

  8. Nooit aan gedacht om slaap expert te worden, waar kan ik me inschrijven?

  9. @St3pHaN: Studie doen, iets in de richting van medisch op psychologie, zoals Roy heeft gedaan. Maar ik denk dat jij de functie van Roy verwart met tester in een matrassenfabriek. Laat ik je uit de (pun intended) droom helpen: dat doet ‘ie niet. En in bed liggen met elektroden op je hoofd ligt ook niet zo lekker.

    @Peter: Dankjewel, altijd leuk om te horen!

  10. @St3pHaN:
    Geniaal. Je kan wel lachexpert worden.
    OT: de iWatch gaat even duren, denk ik. En het wordt een serieus apparaat met al die experts.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.