Reacties voor: Apple voegt iCloud Drive toe aan iCloud-betasite

Apple heeft iCloud Drive toegevoegd aan de betaversie van iCloud.com. Hiermee kun je bestanden in iCloud Drive bekijken in je browser.
Lees het complete artikel โ†’ Apple voegt iCloud Drive toe aan iCloud-betasite
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 15 reacties

  1. Vooralsnog heeft Apple in NL nog geen two-step verification voor iCloud.com web-apps. Dit is voor mij echte een vereiste als ik data in de cloud wil gaan opslaan. Dat betreft hebben Dropbox en OneDrive het iets beter voor elkaar.

  2. iDisk is back in town. ๐Ÿ˜‰ Bedankt voor het artikel. ๐Ÿ˜‰

  3. Eindelijk gaan ze er wat meer mee doen zoals Google Drive.
    Denk toch dat ik het niet ga gebuiken omdat het echt te traag is t.o.v. Google Drive. Erg jammer maar we gaan het zien na 17 september. Hoop dat het snel werkt anders slaan ze de plank mis denk ik.

  4. @WiLL_P: Jawel beste kerel dat is al vanaf 17 juli.
    Ga naar my apple ID en stel in ๐Ÿ™‚

  5. Mis alleen de foto upload map in icloud drive, idem aan dropbox en onedrive

  6. Is iCloud Drive extra naast de iCloud as we know it? Wat ik daarmee bedoel is, dat wanneer ik de ene mac wel update naar Yosemite en de andere niet, blijft iCloud wel als sync dienen tussen apps als bijvoorbeeld Clear, of als sync voor trefwoorden, etc?

  7. @R.Putters: Reeds sinds juli ingesteld. Werkt prima. Met uitzondering van de web-apps. (www.icloud.com).

  8. Ben benieuwd. Gebruik al jaren Dropbox en dat bevalt prima. Maar iCloud Photo Library vind ik heel interresant eruit zien. Het prijsplan ook, bij Dropbox krijg ik 1TB voor โ‚ฌ9,99 per maand en bij iCloud Drive 200GB voor 3,99 per maand. Meer heb ik eigenlijk (nog) niet nodig. Zal het zeker een kans geven.

  9. Wellicht domme vraag maar via icloud beta heb ik een nieuwe map aangemaakt in icloud drive, en in die map een pdf gezet, maar hoe lees ik die nu op mijn iphone 5s met ios8GM??

    thanks

  10. @Philip: Is nog niet mogelijk.

  11. Origineel geplaatst door WiLL_P
    Vooralsnog heeft Apple in NL nog geen two-step verification voor iCloud.com web-apps. Dit is voor mij echte een vereiste als ik data in de cloud wil gaan opslaan. Dat betreft hebben Dropbox en OneDrive het iets beter voor elkaar.

    Ja zeker wel! Ik heb nu ook two-steps verification.

  12. Ik heb geen two-step verificatie ingeschakeld. Het is vrij onveilig als het ter vervanging van geheime vragen dient. Een sterk geheim antwoord is talloze malen sterker en voor jou voordeliger dan een tijdgebonden code. Als ze samen gingen had ik het direct weer ingeschakeld.

  13. Ik begrijp iets niet. Volgende week komt iOS 8 beschikbaar. Ik heb hier iPhone’s en iPad’s in gebruik …

    Hoe kan ik nu met mijn iMac een bestand op de iCloud Drive zetten want Yosimite komt pas eind dit jaar beschikbaar … moeten wij dus wachten tot dan om iCloud Drive te kunnen gebruiken?

  14. Iedereen praat hier over de vergelijking met Dropbox. Echter, wat Dropbox nu zo fantastisch maakt, is dat je bestanden kunt delen met iedereen. En dat zie ik nergens vermeld als functionaliteit van iCloud Drive. Ook van gedeelde mappen is geen sprake. Wellicht heeft Apple nog last van de gigantische kater van MobileMe en iDisk, en willen ze het deze keer bijzonder voorzichtig aanpakken.
    Tot op heden is Dropbox de absolute nummer 1, en komt iCloud zelfs niet in de buurt.

  15. Komt bovendien nog het feit dat de cloudservice van Apple tot op heden bijzonder onbetrouwbaar is gebleken. Vele gebruikers (mezelf incluis) zagen hun iCloud content van de ene op de andere dag ‘verdwijnen’.
    Ik nam zelf contact op met Apple en kreeg een iPod cadeau. Ze weten dus dat hun systeem tekort schiet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.