Reacties voor: Gerucht: ‘Komst van Apple’s videodienst kan nog maanden duren’

Opnieuw zijn er geruchten rondom Apple's aankomende streamingdienst. De aankondiging volgt waarschijnlijk in maart, maar de daadwerkelijke komst van de dienst kan nog wel maanden duren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Wat kan deze dienst toevoegen aan de diensten die er al zijn? Apple zal geen prijsvechter zijn.

  2. “Apple’s videodienst wordt geen directe concurrent van Netflix, want naast eigen shows kun je ook kijken naar content van andere aanbieders. Netflix zit daar overigens niet bij, maar er wordt nog wel gesproken met veel andere partijen zoals HBO.”

    Hoe erg kan je “framen” ?
    Met nog weer een nieuw abbo naast Netflix, Spotify, HBO, NPO Start, … denk ik dat het wel degelijk om dezelfde dollars knokken wordt.
    Of wordt bedoeld dat er hier in Nederland geen sprake is van concurrentie (omdat het hier niet komt / aanspreekt) ?

  3. Apple heeft ons ook al eens Apple pay beloofd.

  4. Het wordt een concurrent van ziggo/KPN/UPC. Ziggo biedt Netflix/Videoland/HBO aan. Apple
    gaat iets soortgelijks doen (maar dan zonder Netflix). Dus niet direct een concurrent maar een doorgeefluik en aanbieder.
    Ik ben benieuwd, van mij mag het gelijk komen. Ik wil eigenlijk van ziggo af. Het enige voordeel nog van ziggo is dat ze de formule 1 hebben. Dat is een troef.

    Ik zie die app van ziggo op de AppleTV 4(K) nog niet komen binnen een jaar. Ze beloven al veel te lang maar er wordt intern nog niks getest aldus een bron.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.