Reacties voor: Gerucht: ‘Apple’s tv-dienst in april van start, Netflix doet niet mee’

Aankondiging op 25 maart?
Apple's eigen streamingdienst wordt een combinatie tussen eigen originele content en het aanbieden van bestaande streamingdiensten. In april gaat de dienst van start, met een mogelijke aankondiging op 25 maart.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Voorlopig weinig vertrouwen in. Alleen gericht op Amerikaanse markt. Ik blijf voorlopig bij Netflix, bevalt me prima 😄

  2. Jammer dat veel Apple gebeuren achterblijft in NL.. dat Apple pay al, nu dit weer.. waarom is dat? Waar ligt dat aan? Regelgeving verschillen misschien?

  3. Ik hoop op een world wide release haha dromen…

  4. Ik zou nog altijd niet verbaasd zijn als Apple en Disney (wat toch altijd al een hele nauwe samenwerking heeft gehad met Apple) stiekem samen bezig zijn met een streaming dienst…

    Volgens de geruchten zijn ze er beide een aan het opzetten die het komende haar de lucht in moet gaan.

    Het zou in een keer de grootste kunnen worden met alle Disney content op alle Apple apparaten en Netflix een echte slag toebrengen.

  5. Een deftige aanbieder voor HBO in België zou wel mooi zijn.

  6. Groot nieuws van Apple? Kan me geen groot nieuws meer herinneren, zie alles als mededeling

  7. Komt samen met de HomePod, Apple nieuws en een esim (kan Apple niets aan doe ) in 2038 uit in Nederland

  8. Eerst zien dan geloven. De lijst met geweldige diensten van Apple , die niet in Nederland verkrijgbaar zijn wordt groter en groter. Zelfs de hardware producten beginnen hier al aan mee te doen .. ik word steeds minders nieuwsgierig naar Apple’s grote aankondigingen , zijn hier toch niet verkrijgbaar

  9. Kijk dat het dus een soort hub wordt zou mooi zijn, 1 plek waar je kan zijn en meerdere aanbieders/content heb.
    Echter deze aanbieders verder niet interessant voor mij dan, alleen HBO aangezien die bij mij weg zal vallen als ik in mei weg ga bij Vodafone.

    Al heb ik dan nog 1 aflevering game of thrones te zien, die kan ook wel downloaden dan.
    Maar als er meer leuke content gaat komen, zou het een leuke optie kunnen zijn dit.

  10. Dat is eigenwijs voor Netflix om nee te zeggen tegen Apple om op de tv app te komen en zo samen te werken met andere streaming diensten want straks krijgt warner bros en Disney een eigen dienst dus alle Disney en WB series gaan in Amerika weg bij Netflix, dan zal er niet veel series/films te zien zijn en dat kost klanten🤦‍♂️

  11. Zou raar lopen als Nederland niet bij die 100 landen zit, dus dat komt dit jaar echt wel. Maar HBO is hier tegenwoordig toch van Vodafone/Ziggo? Ben benieuwd wat het aanbod hier dan gaat zijn, zie Videoland er ook nog niet zo snel onderdeel van zijn. Ik vind Nederlandse bedrijven toch al ouderwets over het algemeen (zie eSIM, Apple Pay, Apple TV apps van bijv. KPN etc.)

  12. De uitrol zal sneller moeten zijn dan de homepod en apple pay ; ) Verder verwacht ik niet al te veel.

  13. Waar halen sommige mensen toch vandaan dat er niet veel meer bij netflix te zien zal zijn als er partijen als warner bros en disney wegvallen? Netflix pompt 15 miljard dollar per jaar in z’n eigen dienst en daar zitten heel veel succes-series bij. Dus dat zal allemaal nog wel meevallen. HBO zit in nederland voorlopig bij Ziggo, dus dat gaat ‘m voor nederland niet worden. Die rechten zijn nu eenmaal per land verdeeld. HBO heeft zelf ook geen plannen om in nederland te beginnen, dus zal een andere streamingdienst dan Ziggo dat moeten gaan doen. Eerlijk gezegd zie ik dat niet zo snel gebeuren.

    Dit wordt wat extra gekoppelde diensten betreft de komende jaren wel een US-Only feestje, zonder netflix blijft er hier weinig over.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.