Reacties voor: Apple verzoekt ontwikkelaar om kritisch persbericht aan te passen

Apple heeft de ontwikkelaar van iOS-applicatie Glide verzocht om de deels kritische boodschap in een persbericht aan te passen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Donald Leka heeft helemaal gelijk, zijn visie hierin is veel beter ontwikkeld dan die van Apple. Het maakt mij inderdaad helemaal geen moer uit waar mijn bestanden staan, als ik er maar bij kan van het platform wat ik toevallig bij de hand heb. Of dat nu een iPhone, een Android tablet, een Linux PC, een Windows ReTweet tablet, een Mac, een Windows PC of voor mijn part een Symbian/Nokia is. Als het een internetverbinding heeft, wil ik bij ál mijn cloudbestanden kunnen.

    De reactie van Apple vind ik een beetje zorgwekkend, het lijkt op het soort reacties wat stervende bedrijven geven in de hoop hun business kunstmatig in leven te houden. Hoewel ik bij Apple nog lang niet bang ben dat ze het hoofd in de schoot zullen werpen.

    Ik ga in ieder geval de app installeren, voordat het conflict zover uit de hand loopt dat Apple de app uit de store verwijdert. Het lijkt me erg handig, kan ik al die andere cloud-apps verwijderen.

  2. iCloud op andere platformen? iCloud is al prachtig geïntegreerd in Windows 8, incl. de Modern interface, met uitzondering van Documents & Data sync.

    Op welke platformen moet iCloud dan nog draaien? Op alle mogelijke en onmogelijke Linux derivaten. Of op alle Linux derivaatjes van de derivaten? Op alle mogelijke en onmogelijke Android (ook Linux) derivaten en derivaatjes? Apple beware ons 😉

  3. @Timosha: Android.

  4. Ik heb Glide geinstalleerd en geprobeerd, maar geen enkele cloud-service synchroniseerde bij mij. Navraag bij de ontwerper leverde op:

    “Thanks for your patience.

    The Glide service is experiencing higher that normal volume. Glide transcodes preview files to provide automatic cross platform file compatibility between your devices and others you share with. This process may take some time the first time you connect your cloud services.

    Kind regards,
    Glide OS Team”

    Maar na ruim een dag nog geen enkele synchronisatie heb ik Glide weer verwijderd. Too good to be true…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.