Reacties voor: Apple verwijdert nepaccounts en spam uit iTunes Ping

Apple heeft maatregelen genomen tegen nepaccounts en spam, waarmee iTunes Ping werd overspoeld. Ook zijn er kleine wijzigingen in de interface aangebracht, maar toch zijn daarmee de belangrijkste kritiekpunten niet opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Wat ook irritant is is dat je geen muziek kunt pingen vanuit de iPod app. Als je een goed nummer aan’t luisteren bent dat je wil delen met je vrienden moet je naar de iTunes Store. Ik zou al een pak meer muziek gedeeld hebben moest dit via de iPod app kunnen.

  2. Ik vind Ping tot nu toe nog heel beperkt, hoop dat ze snel meer functie er aan toevoegen want het heeft potentieel.

  3. Haha, ja Apple, welkom in de wereld van sociale netwerken! Spam en nepaccounts zijn alle dag. Hopen dat ze snel met een oplossing komen.

    Heb zelf ook een accountje aangemaakt, maar doe er verder niks mee. Ik denk dat de meeste mensen die zich hebben geregistreerd zich net als ik gewoon afvroegen wat het nou precies ís.

  4. Volgens mij is het vooral veeeel te traag!

  5. Origineel geplaatst door Zcdb
    Haha, ja Apple, welkom in de wereld van sociale netwerken! Spam en nepaccounts zijn alle dag. Hopen dat ze snel met een oplossing komen.Heb zelf ook een accountje aangemaakt, maar doe er verder niks mee. Ik denk dat de meeste mensen die zich hebben geregistreerd zich net als ik gewoon afvroegen wat het nou precies ís.

    Dat heb ik ook, dus je bent in ieder geval niet de enige 😉

  6. En je kunt niet zien wat je vrienden op dit moment luisteren of net gesluisterd hebben; dan kan last.fm ook de deur uit..

  7. Zou Twitter ook eens heel snel moeten doen!

  8. Origineel geplaatst door Zcdb: Heb zelf ook een accountje aangemaakt, maar doe er verder niks mee. Ik denk dat de meeste mensen die zich hebben geregistreerd zich net als ik gewoon afvroegen wat het nou precies ís.

    Ik dus ook, just curious 😉

    Wat ook jammer is is dat je maar 10 nrs kunt laten zien die jouw interesse hebben. Je krijgt nu ook nog maar weinig suggesties van artiesten die je misschien ook de moeite waard vindt om te volgen.

    Maar goed, Ping moet nog groeien denk ik. Over een jaartje weer eens inloggen dan maar 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.