Reacties voor: Apple verwijdert iPad bij Amazon China om onbekende reden

Amazon China heeft op verzoek van Apple de iPad uit de webshop verwijdert. Het verdwijnen van de iPad is opmerkelijk, omdat Apple in China met Shenzhen in een rechtszaak is verwikkeld. Dit leidde eerder nog tot een verbod.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ipad3 weeën 😀

  2. Zoals op NU.nl stond gister schijnt de naam iPad eigendom te zijn van een ander bedrijf…. Daarop hebben overheden in China al iPads uit de winkels verwijderd… Is dat niet de rede??

  3. Origineel geplaatst door Rycoon
    Zoals op NU.nl stond gister schijnt de naam iPad eigendom te zijn van een ander bedrijf…. Daarop hebben overheden in China al iPads uit de winkels verwijderd… Is dat niet de rede??

    Apple heeft die naam al eens over gekocht. Wat dat bedrijf nu doet is gewoon apple bang maken om geld te winnen. Gaat ze niet lukken.

  4. Apple heeft de naam “iPad” dus niet in China, een Chineese rechter heeft daar al uitspraak over gedaan. Het enige wat ik kan bedenken is dat Apple wereldwijd de iPad 3 gaat uitbrengen behalve in eerste instantie in China om zo extra druk op de Chineese overheid uit te oefenen… Zou in ieder geval wel een stunt zijn 🙂

  5. @Stonehedge:

    Alleen knap lullig voor ze als ze de ipad3 het land dadelijk niet uit krijgen omdat er een export verbod kan komen.

    En hoe makkelijk ik de ipad ook vind, heel het gedoe van Apple om jan en alleman aan te klagen, heeft in China toch wel hoop nadelige gevolgend gebracht voor Apple.

    Ipv aanklagen zouden ze gewoon wat meer innovatieve producten moeten aanleveren.

    Zie al gebeuren dat Mercedes BMW aanklaagt omdat de deuren op dezelfde manier open gaan en dat het stuur ook aan de linke kant zit.

  6. @Stonehedge:

    Dit is de stunt. Veel aandacht voor ………

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.