Reacties voor: Apple verwijdert AppShopper-app uit App Store vanwege regel 2.25

Apple heeft de AppShopper-app verwijdert uit de App Store. De app overtrad regel 2.25, waarin staat dat je geen andere apps dan die van jezelf mag promoten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Dit is werkelijk de app die ik het vaakst gebruik, naast Tweetbot, messages en WhatsApp. Slechte actie van Apple!

  2. Ik kreeg net nog een notificatie dan NFS Most Wanted in de aanbieding was… Maar de app zelf zei elke keer connection error… Vandaar…

    EDIT: ik krijg nog wel notificaties van de app, dus dat werkt (nu) nog wel

  3. Ha, wat vervelend… Deze app ga ik zeker missen.

  4. Wellicht nog goed om te vermelden dat App Shopper een zgn. importer tool heeft. Deze scant je Mobile Application folder op iOS apps en gebruikt deze informatie om te kijken of er updates etc zijn.

    De tool is hier te downloaden.

    Ik gebruik deze app om prijsverlagingen in de gaten te houden van een appverlanglijstje 🙂

  5. Is er een andere App die updates van al geïnstalleerde Apps via push notificaties meldt? (zonder JB)

  6. Verdorie….

  7. @XIII: Ik denk niet dat apps van Apple mogen kijken welke andere apps er op jouw iPhone geïnstalleerd staan dus ik denk het niet..

  8. Deze kun je ook middels RSS feeds lezen via Reeder oid.

  9. Origineel geplaatst door XIII
    Is er een andere App die updates van al geïnstalleerde Apps via push notificaties meldt? (zonder JB)

    Kan dat niet met AppZapp (pro)?

  10. Belachelijk. Een van mijn favoriete apps. Ik verwar de app niet met de app store, appshopper werkt eerder als ‘foldertje’ van de app store. Ik hoop dat ze er iets op weten te vinden.

  11. Als je de app al geinstalleerd hebt, blijft deze dan gewoon werken? Hij lijkt gewoon te functioneren…

  12. Hoe zit dat dan met de app: Appsfire?
    Wat ik daar mee doe is een app zoeken en dan kan ik alle datum van de updates en prijzen zien.
    Zo kan je zien wat ooit de laagste prijs is.
    Zijn daar ook nog andere apps voor? en ook voor de pc ?

  13. @Brian: Dat is ook niet nodig. Met de tool die mhoutman meldde kun je vanuit je iTunes database de benodigde gegevens naar een server sturen. De data op die server is dan de basis voor je push notificaties.

  14. Het zou geen slecht idee zijn als de EU zich hiermee gaat bemoeien. Apple heeft veel te veel macht, uiterst gevaarlijk voor bedrijven die gebruik willen maken van dit platform.

  15. Origineel geplaatst door wouter
    Hoe zit dat dan met de app: Appsfire?

    Ik hoop dat die blijft draaien. Heeft me al minstens €50 bespaard, doordat ik een notificatie heb ingesteld voor prijsdalingen (of apps die naar gratis gaan). Bijv. mTrip reisgidsen zijn meer dan €5 per stuk en geregeld zijn enkelen gratis. Zodra ik dan een melding krijg, ‘koop’ ik die gauw even, zodat ik later als ik wel naar bijv. Londen ga de app gratis kan gebruiken.

  16. Ik heb veel Apps gekocht aan de hand van AppShopper, die ik anders over het hoofd had gezien. Apple gaat nu veel inkomsten mislopen. Goed bezig daar!

  17. Net op tijd geinstalleerd dus: gisteren avond 🙂

  18. Inderdaad een hele stomme actie van Apple! Ook 1 van mijn meest gebruikte apps! Al heel wat geld mee bespaard, en gewoon een hele fijne app om prijswijzigingen bij te houden. Erg jammer dit.. Hopelijk vinden ze een omweg.

  19. Origineel geplaatst door XIII
    Is er een andere App die updates van al geïnstalleerde Apps via push notificaties meldt? (zonder JB)

    Kan dat niet met AppZapp (pro)?
    Antwoord – Appzapp pro is inderdaad een vergelijkbare app en bovendien m.i. de beste app op dit gebied. Als Apple het in hun hoofd haalt om die ook te verbannen dan zijn ze heel erg slecht bezig. Die app werkt namelijk veel sneller dan AppStore en heeft veel extra functies die AppStore niet heeft. De dagelijkse iculture deals op iphoneclub zijn hierop een mooie aanvulling met ook veel accessoire en hardware aanbiedingen die daarom ook beiden vermeld worden in onze iPhone, iPad en Mac tiplijsten.

  20. Onbegrijpelijk & bijzonder jammer als het niet meer werkt, Appshopper was echt een superapp waarin je met een account een wishlist bij kon houden maar ook een lijst van alle apps die je hebt gekocht waarbij Appshopper je van updates notificaties liet zien.

  21. De app blijft gewoon werken.
    Ik heb alweer een hele lijst voorbij zien komen.
    Voor de mensen zonder app komt er hopelijk een oplossing en anders is er gelukkig nog de website, waarop je kunt terugvallen.

  22. Origineel geplaatst door Aaipad
    Origineel geplaatst door XIIIIs er een andere App die updates van al geïnstalleerde Apps via push notificaties meldt? (zonder JB)Kan dat niet met AppZapp (pro)?

    Appzapp (pro) is m.i. veel beter dan Appshopper. Werkt veel sneller dan App Store en het heeft veel extra mogelijkheden. Als Apple die ook weghaalt is Apple heel slecht bezig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.