Reacties voor: Deze producten kunnen we in 2018 nog van Apple verwachten

iPhones, MacBooks en meer
Het najaar van 2018 is aangebroken, dus het is hoog tijd om de tussentijdse balans op te maken. Wat kunnen we allemaal nog van Apple verwachten in 2018? De 2018 iPhones zijn bekend, maar hoe zit het met de nog resterende Macs en iPads?
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 34 reacties

  1. Geen nieuwe Watch? Dat hoopte ik toch een beetje. Dunner en sneller.

  2. Ik ben eruit…ideale iPhone:

    een iPhone met het formaat van een SE, maar dan met OLED volledig scherm.
    Dan is dat scherm ongeveer net zo groot als die van een een 7 of 8, maar het toestel blijft handzaam.

    Een unhappy iPhoneX gebruiker…te groot

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Ik hoop toch echt dat de 13ā€ Mac Book proā€™s overgaan naar de nieuwe i8 quad cores die al lang uit zijn. Als dat zo is wordt upgraden ook voor gebruikers van de huidige generatie meer dan interessant. Enorme performance boost.

  5. @Harold: Je kan binnen 14 dagen je iPhone terugbrengen naar Apple šŸ˜‰

  6. Ik hoop echt op iPhone X Plus, ik vond het dit jaar echt teleurstellend daarom heb ik de iPhone X niet gekocht. En verder hoop ik ook nou echt dat Apple Apple Pay uit brengt naar Nederland (Zou echt een verassing zijn als ze de OV-Chipkaart ook erin verwerken).
    Verder kijk ik naar uit wat ze zullen doen met de AirPods. Ik ben nu al tevreden, maar beter kan altijd!

    Voor de rest hoop ik nog (wat denk ik niet gaat gebeuren) dat Apple hun Mac lijn goedkoper maakt.

  7. @Harold: Ik hoop juist in 2018 ”Plus size modelen” te zien. Ze zien er ook nog beter uit. If you know wat I mean.

  8. @Jaap Couro: Bedoel je niet i9? i8 bestaat niet

  9. Origineel geplaatst door Dinesh
    @Jaap Couro: Bedoel je niet i9? i8 bestaat niet

    8ste generatie:

    Quad-core laptops are coming to the masses. Today, Intel announced its new 8th-Generation Core Series CPUs, which double the number of CPU cores on mainstream consumer notebooks and promise performance increases as high as 40 percent over the current, 7th-Generation ā€œKaby Lakeā€ processors. (The additional cores could lead to stronger performance, especially for multitasking,)

    Sinds eind augustus te verkrijgen onder andere in de Dell XPS 13. Vergelijkingen / benchmarks spreken voor zich. 40 tot 60 procent sneller. Zou ik graag in de Mac book 13 zien om mijn early 2015 model te vervangen.

  10. Apple Pay is inderdaad erg wenselijk, liefst dit jaar nog. Probleem is niet Apple, maar de banken. Misschien kan daar wat meer media aandacht voor, wie weet komen ze dan in beweging.

  11. Ik hoop dat er een iPad x komt met een randloos scherm en een OLED scherm in twee formaten 12.9 en een 10.5

  12. @Harold: precies, die zou ik dus direct aanschaffen, ideaal formaat maar tot nog toe gemiddelde specs

  13. Allemaal leuk en aardig, maar laat ze eerst nou maar eens de 64GB AppleTV 4k leveren.

  14. Verwachten jullie de Watch 4G in 2018 in Nederland?

  15. Apple Pay in Nederland en Duitsland eerste helft 2018. Calling it here!

  16. Ik ben van plan om een MacBook Pro Retina te kopen, volgende week of de week daarop. Is het slim of zou ik beter even wachten hiermee?

  17. Ik hoop op de terugkomst van zelf vervangbaar geheugen. Dus geen gesoldeerde ram modules. Ben blij dat ik nog MacBook proā€™s heb waar allemaal de snelste SSDā€™s in zitten en 16Gb en die zijn helemaal 2018 hoor. Ok wat dikker maar niks mis mee. Hooguit niet kunnen ontsluiten met een Applewatch maar die heb ik toch niet. Oja graag dat omsluiten met een iPhone i.p.v. een horloge, HomeKit hun met een iPhone i.p.v. nieuwe iPad of Apple tv. Heb nu een Apple tv 4K gekocht voor home kit omdat dit de goedkoopste oplossing was šŸ˜³

  18. Origineel geplaatst door Harold
    Ik ben eruitā€¦ideale iPhone:

    een iPhone met het formaat van een SE, maar dan met OLED volledig scherm.

    Dan is dat scherm ongeveer net zo groot als die van een een 7 of 8, maar het toestel blijft handzaam.

    Een unhappy iPhoneX gebruikerā€¦te groot

    Ik ben heel blij met mā€™n iPhone X. Had na mā€™n beste iPhone ooit, de 6s, een 7 plus wegens de dubbele camera, maar vond hem toch VEEL te groot. De iPhone X is nauwelijks groter dan de 6s maar toch met een ruim scherm en de beste camera die er op een smartphone beschikbaar is.
    Kortom: de iPhone X is nu mā€™n beste iPhone ooit.

    Maar ik snap je punt: menig persoon die ik ken wil niet upgraden vanaf hun iPhones 5(s) of SE wegens het voor hen ideale, compacte, formaat.

  19. Ik kijk persoonlijk uit naar de X+ De upgrade vanaf mijn 7+ vond ik niet voldoende en stoorde me aan het formaat van scherm tijdens kijken bijv. Netflix. Kleiner formaat iPhone voor mijn broekzakken namelijk niet nodig šŸ˜œ en als ik dan weer ruim 1kā‚¬ uitgeef, dan moet het de moeite waard zijn.

  20. @SteJa: Probleem ligt denk ik niet bij de banken, maar nog steeds bij Apple zelf.

    In NL kennen we lage kosten voor particuliere betaalproducten. Dit ondanks de behoorlijke kosten die banken dragen om de betaalinfrastructuur hoog te houden.

    Apple Pay vraagt per transactie een behoorlijke extra vergoeding en dat kan denk ik niet uit. Ben jij bereid om specifiek per transactie (of via abonnement) te betalen voor het gebruik van Apple Pay?

  21. Als Ming-Chi Kuo het zegt, zal het wel kloppen

    Meen je dat nou?

  22. (Red.) We hebben na het onderwijs-event deze verwachtingen bijgewerkt met actuele info.

  23. Nieuwe MacBook Pro 13ā€ mag van mij wel, ben op zoek naar een leuke waar ik snel een leuke 4K edit kan maken terwijl ik op vakantie ben.

  24. Ik ga er vanuit ,dat als de SE2 uitkomt, hier toch wel een A11 chip in zit. Anders gaat ie er in verhouding op achteruit tov de SE die al een A9 chip heeft. Een A10 chip zou niet slim zijn om die er in te plaatsen.

  25. @SteJa: het is juist apple die het probleem is! Apple wilt de NFC chip niet vrijgeven aan de banken omdat ze het zelf willen behouden voor apple pay! Daarom kan Samsung en andere merken al lang met hun toestellen contactloos betalen!! Dus apple moet eens opschieten en niet zo moeilijk willen doen en alles in eigen huis willen houden en zelf systemen ontwikkelen ze moeten eens vooruit werken met de gedachten naar de klanten toe wat het beste is in hun dagelijks leven! Dus opschieten apple!!! šŸ˜‚

  26. Origineel geplaatst door Harold
    Een unhappy iPhoneX gebruikerā€¦te groot

    Harold, je moet ook niet je iPhone X als een opatje in Ć©Ć©n hand houden. Gebruik het met beide handen om te typen in plaats met je wijsvingertje, scheelt een hoop gedoe! šŸ™‚

  27. Ik heb momenteel een late 2013 MBP retina 13″ model met 8GB en 512 SSD. Top ding wat echt dagelijks wordt gebruikt voor zowel werk als prive. Toch merk ik dat ik toe ben aan een nieuwe en ik hoop daarom ook op nieuwe specs van aankomende modellen. De veranderingen van 2017 t.o.v. 2016 zijn niet echt enorm, en het is een flinke investering. Om echt goed vooruit te gaan met werkgeheugen, processor EN opslagruimte kom ik al snel uit op een 13″ Macbook van rond de ā‚¬3400,- incl. BTW wat gewoon ‘t dubbele is t.o.v. wat ik 4,5 jaar geleden heb betaald. Een 15″ model met een i7 quadcore naar wensen zou zelfs ā‚¬3995,- incl. moeten kosten. Wauw Apple wat ben je duur geworden! Kom maar door met verbluffende specificaties en een nieuwe macbook. Het liefste dit jaar nog šŸ˜‰ ik spaar wel even door….

  28. Als Apple niet snel met een nieuwe Mac mini komt, dan kap ik na 30 jaar met Apple (de Mac mini al reeds jaren stiekem verdekt opgesteld in de winkels. Ik heb weinig hoop.)

  29. (Red.) Artikel compleet bijgewerkt met de nieuwste verwachtingen voor de tweede helft van 2018.

  30. Zo erg mooi nieuws zijn om eindelijk de Mac mini uit 2011 te vervangen. Dan wel zonder gesoldeerde geheugen… wil zelf later kunnen aanpassen.

  31. Is er ook kans op een nieuwe macbook air? En wanneer dan? Of stel ik nu een hele domme vraag?

  32. Zou er nog ooit een nieuwe ipod touch verschijnen?

  33. (Red.) We hebben het artikel bijgewerkt met de nieuwste verwachtingen, nu de iPhones en Apple Watch bekend zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.