Reacties voor: Apple verstuurt uitnodiging iPhone-event 10 september 2013

De nieuwe iPhones worden op 10 september aangekondigd. Apple heeft officieel de uitnodigingen verstuurd voor het evenement, dat om 19:00 uur Nederladnse tijd in San Francisco plaatsvindt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 51 reacties

  1. Lijkt me duidelijk al die kleurtjes. Verder..iemand?

  2. Dat everyone zal wel slaan op de iphone 5c, iphone is nu voor iedereen!

  3. Ben benieuwd

  4. Erg stijlvol is die confetti-utnodiging niet… Als dat met de producten hetzelfde gaat zijn dan vrees ik met grote vrezen…

  5. Kleurtjes in de afbeelding -> iphone 5C
    “Brighten everyone’s day” -> iphone 5S met dubbele flits.

  6. Al die gekleurde bubbels wijzen naar de iphone 5c allemaal verschillende kleuren voor de iphone 5c ?

  7. Die bollen wijzen duidelijk op de kleuren van de 5C aangezien er witte bollen zijn op een witte achtergrond.

  8. Ook iOS 7 word officieel uitgebracht neem ik aan, iemand?

  9. Yeahhhh eindelijkk yess yessa

  10. hopelijk ook iets over de MacBook Pro met Haswell processor, als de geruchten kloppen…

  11. Enkel 5c. Zie nergens een zwarte of antracieten bol. Champagne zou nog kunnen voor de 5s , maag denk alleen de 5c. Hopelijk niet

  12. Wat een ontzettend lelijke uitnodiging al ben ik wel erg benieuwd!

  13. @Jean-Paul Horn: Hè, jammer nou. Er zitten nog redelijk veel bugs in de iOS 7 bets versie van de iPad!!! Van de iPhone bijna niks meer! 😀 Hopelijk op meer nieuws 😀

  14. Die gekleurde bollen zegt genoeg hoe kleurrijk het allemaal gaat worden.

  15. Geen vingerafdrukscanner…

  16. Het een iPhone event noemen en dan met iPad en iWatch komen….mmm vreemd.

  17. Dat ‘brighten’ kan slaan op ‘bright colors’, de felle kleuren van de 5C of de champagne/gouden achterkant, welke misschien ‘sun gold’ ofzo genoemd gaat worden? De zon brightens up ieders dag.

  18. Ik snap het niet geen zwart bolletje er zal toch ook een zwart 5c uitgebracht worden?Zie vorige 2 posts over uphone 5c op het instructieboekje in het zwart

  19. en… Os X Mavericks…. dat zou wel prettig zijn.

  20. iPhone voor iedereen? Laat me niet lachen. 400 euro voor een plastic iPhone? Kun je beter een 4s nemen. Weinig nieuws onder de zin dus. De oes en aahs zullen weer niet van de lucht zijn. Het lijkt wel of ze die lui in de zaal betalen. Ik moet nog zien met welke vernieuwingen apple nu echt komt.

  21. Ik wil een iPad en/of iwatch… Hopen dat dit de verrassing gaat worden. iPhone 5c en S gaan hem het niet doen vrees ik…

  22. De nieuwe home button en die kabels blijken nu van de iphone 5c te zijn….dus of we een vinger afdruk scanner krijgen…ik vraag het me af…

  23. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Je kunt overigens nog steeds stemmen over de mogelijke vingerafdruksensor in de iPhone 5S.

    Ik hoop het wel, verwacht het niet.

  24. @lst: Welke iPhone heb jij dan? Die van mij is namelijk niet van plastic zoals de 4s(Samsung)

  25. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Memo: Nee. Naar verwachting de Golden Master (definitieve ontwikkelaarsversie) op 10 september en dan iOS 7 Final (consumentenversie) op de dag dat de nieuwe iPhones in de verkoop gaan (verwachting: 20 september 2013).
    (Red.) Nu verduidelijking toegevoegd aan artikel.

    Kan ik lekker testen op mijn iPhone 4 en desnoods terug naar iOS 6.1.3 als de bugs van de huidige beta er nog aanwezig zijn.

    Apple, beta 4 was soepel voor de iPhone 4, doe er wat aan met de huidige beta’s.

  26. @lst: Niet als de technologie van de iphone 5 erin zal zitten.

  27. Voor mij niet meer belangrijk. Vandaag vanwege dit bericht vandaag een tweedehands iPhone 5 in perfecte toestand kunnen kopen voor 375.

  28. @nl0wnd2: ik heb een 5.

  29. Origineel geplaatst door nl0wnd2
    Welke iPhone heb jij dan? Die van mij is namelijk niet van plastic zoals de 4s @lst:

    Dat zegt ‘ie ook niet. Hij zegt dat je voor €400,- beter een iPhone 4S kan nemen dan een plastic 5C.

  30. Ze komen niet met een plastic iPhone. Dan hebben ze de huidige eigenaren van iPhone 5 meteen een waardeloos onverkoopbaar “ding” in handen gegeven. Voor de “fooi” die je er dan voor wil vragen kopen ze een nieuw plastic model. Nee dat plastic iPhone verhaal geloof ik niet. Dat er meerdere kleuren voor de gewone iPhone wil ik wel geloven.

  31. @Carlo: daar wacht ik ook op, zou ook snel uit moeten komen

  32. @Jordy: Ik zijn al zoveel onderdelen gelekt dat je er moeilijk omheen kan. Apple gaat op de Android tour met plastic toestellen en iOS7 met leuke kleurtjes.

    Gaat helemaal de verkeerde kant op met Apple. Maar ja, voorlopig blijven ze wel het beste applicatie aanbod hebben (kwalitatief en qua diversiteit) dus zal ik voorlopig wel iPhones blijven gebruiken.

  33. Origineel geplaatst door Edohe
    Voor mij niet meer belangrijk. Vandaag vanwege dit bericht vandaag een tweedehands iPhone 5 in perfecte toestand kunnen kopen voor 375.

    Wow!!!
    Hoe krijg je dat voor elkaar?!?!
    Via iculture forum?

  34. Ik ben benieuwd
    Ik ga live mee kijken op me iPad 🙂

  35. @Brian: Ik denk dat ze hiermee meerdere mensen de kans geven om een iPhone te komen. Ook kinderen/tieners trekken ze hiermee aan.

  36. Eigenlijk best wel jammer dat Apple de massa gaat bedienen, het hele speciale gevoel van iets unieks in handen te hebben wat puur was en met passie gemaakt van hele mooie materialen dat is nu wel over…….

    Vind de eerste iPhone eigenlijk nog steeds de mooiste

  37. Als er echt geen zwarte 5c komt zou ik dat een slechte set vinden van Apple…

  38. @WhizZz: Jaaap 😛 sorry voor een jongen zelfs van 16 jaar is het een heleboel geld zeker als je ouders niet echt voor Electronica zijn. Een gewone iPhone is gwn te duur voor mij. Ik heb nu een iPod touch 4g maar die zal zonder ios 7 waardeloos zijn en is dat nu al bijna met de als ik mij kiet vergis 265 MB aan RAM geheugen.

  39. @Martijn: Ja dan toch maar een 5 2dehands kopen

  40. Ik snap sommige negatieve reacties niet. Zijn er paar bang dat de telefoon met het Apple logo niet meer premium zal zijn en dat hun daarbij verworven status zal verdwijnen? Ik juich het net toe dat ze deze stap zetten. Vroeger waren de oudere generatie iphones de instapmodellen, nu zal dat de 5c zijn. Maat met die 5c kunnen ze een veel groter publiek bereiken. De 5s zal nog steeds diezelfde high end smartphone zijn die hij zou zijn zonder de 5c. En de 5c zal kwalitatief wel goed zijn. Daar ben ik zeker van. Bij de iPods en Macs zijn toch ook goedkopere modellen? Voor elk wat wils.

  41. Zever.Als Apple het niet zou doen verliezen ze meer en meer klanten. Ze zullen steeds een trouwe aanhang blijven hebben maar op den duur zal het niet meer te houden zijn.En de 5c word heus geen prulletje denk ik. Hoe meer Apple gebruikers hoe beter. @Mork:

  42. Al deze reacties negatieve
    Apple heeft een naam een mooie goede naam
    Als je nu gaat zeiken het is zo duur werk er voor je weet dat het kom. Apple is duur ja maat dat komt omdat het een goed stevige iPhone is alle mensen met samsung hoor ik zeuren ‘van hij loopt weer vast’ ik heb denk 1x gehad dat die vast liep Apple is dan niet best smartphone van de markt maar wel de betrouwbaarste van alle smartphone en gebruikstgemak van alle telefoons daar komen de andere niet boven op

  43. Ik hou het tot nu toe bij mijn iphone iphone 5 , ik wacht wel totdat de i6 uitkomt. En een ipad 5 zou ik wel kopen aangezien ik nu nog de ipad 3 heb ….

  44. Weg die zuurballentroep
    Waar blijft de 20 Mp camera, 5″ full HD scherm, 2Gb memory, Snapdragon 2.2 Ghz processor wat elke concurrent al lang heeft

  45. Iemand enig idee of ik met die nieuwe Iphones ook kan bellen?

  46. Eigenlijk best logisch dat het de 10e wordt in de Apple iOS 7 video is de datum en de naam verklapt. En als je op de iOS 7 foto een theorie loslaat krijg je dit. De dag staat op de kalender dat is de 10e, de maand is de 9e in het Latijn de 7e maand dat staat voor iOS 7. te benadrukken op de volgorde van de icoontjes van boven naar onder dan kom je op Newsstand dat is het 9e icoontje (de 9e maand dus september) de 10e heeft dan te maken met de store dus de dag er na verkrijgbaar of verscheept. Daar wijst het kompas ook nadrukkelijk heen. Als we verder gaan met deze theorie gaan we er achter komen dat het geen iPhone 5s wordt maar een iPhone 6 de tijd is 9:41 dus 9-4+1=6. Ben benieuwd of me theorie klopt.

  47. Gouden iphone en alluminium behuizing wat heb je eraan als men toch een plastic hoesje overheen gooit. Ik wil een nieuw model toestel met groter scherm zoniet lekker overstappen.

  48. @bartje: Je bent even vergeten dat Apple zich niet laat verleiden tot een race om de specs. Laat de andere fabrikanten dat maar uitvechten. Bij Apple-spullen gaat het meer om een goede gebruikerservaring.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.