Reacties voor: Apple versoepelt voorwaarden iPhone SDK voor code-interpretatie

Apple heeft stilletjes de voorwaarden in de iPhone SDK gewijzigd. Er komen meer mogelijkheden voor applicaties die geïnterpreteerde code gebruiken, al is schriftelijke toestemming wel vereist.

Reacties: 9 reacties

  1. Handig voor de developers, voor mij maakt het niets uit. 🙂

  2. Wow, niet slecht van Apple!

  3. Ja nu er een onderzoek loopt naar de machtspositie van Apple i.v.m. o.a. dit, krabbelen ze snel stiekem terug. Smerig maar terecht. Don’t be evil Apple!

  4. Betekent dit dat het ontwikkelen met Unity weer wordt toegestaan???

  5. Er is een reden dat dit gewijzigd werd. Zoals Apple al aangegeven heeft in de keynote worden de voorwaarden soms gewijzigd omdat een voorwaarde niet uitpakt zoals bedoeld. Dit is weer zo’n voorbeeld daarvan. Dit ging om een app die Lua heet (spelletje). Ze zeggen nu dat het wel mag, maar dat je op papier moet kunnen bewijzen dat het mag van Apple.

  6. Denk ik nu slecht als ik zeg dat ze nu ontwikkelaars gewoon weer toestemming verlenen zolang ze maar geen Adobe heten? Of denk ik dan te ver door?

  7. Dit is eufemisme voor “wij zijn minder streng maar kunnen nog altijd weigeren”
    En tussen de regels door: “Niet of half communiceren blijft in ons voordeel”

  8. Origineel geplaatst door Jens Kortmeijer: Dit is eufemisme voor “wij zijn minder streng maar kunnen nog altijd weigeren”
    En tussen de regels door: “Niet of half communiceren blijft in ons voordeel”

    Sterker: het mag nog steeds niet, tenzij. Op zich geen wijziging tov de vorige bepaling, omdat je daarvan sowieso kon afwijken na toestemming van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.