Reacties voor: ‘Apple zet Samsung aan de kant voor productie A6X-processor’

De A6X-processor zal in de toekomst niet meer door Samsung, maar door het Taiwanese TSMC worden geproduceerd, aldus Taiwanese bronnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Goede zaak. R.I.P. Samsung.

  2. Origineel geplaatst door fgeer
    Goede zaak. R.I.P. Samsung.

    Wat een idiote opmerking. Jij doet hier net alsof apple samsung boven water hield met het aankopen van onderdelen. Zo te zien ben jij t.o mezelf een ander type apple fan….het blinde type.

  3. @fgeer: Wat boeit jou het nou wie die processor maakt? Enkel en alleen als ze overstappen naar een andere fabrikant omdat die andere techniek(en) gebruikt, waardoor de chips sneller, zuiniger, beter worden vind ik het interessant.

    Om nu te zeggen dat het een goede zaak is, is een heel hoog gehalte van oogkleppen en merk aanbidding…

  4. Nou nou, wat een kort lontje in het nieuwe jaar. Het was gewoon een bewust overtrokken reactie van mij. En ja ik ben Apple fan en moet niets van Samsung weten.

  5. @fgeer: beter een kort lontje dan kortzichtig zijn…

  6. Haha lijkt wel nu.nl hier.
    Lol

  7. Samsung is een van de beste producenten op dit gebied. Maar om je grootste concurent zo diep in je keuken te laten kijken is ook niet echt handig. Vandaar dat Apple er goed aan doet om een andere producent te kiezen.

    Dat Samsung hier een tik van krijgt kan ik me best voorstellen. Apple is niet alleen een grote afnemer, maar ook één met een uitstraling van kwaliteit. Als je aan Apple mag leveren betekent dit dat je kwaliteit kan leveren. Dus de kans bestaat altijd dat ook ander over stappen. Ieder geval zullen de aandeelhouders niet staan te juigen. In het nabije verleden gaf alleen al een gerucht dat Apple en Samsung gingen scheiden de koers van het aandeel Samsung een flinke knauw.

  8. Origineel geplaatst door fgeer
    Nou nou, wat een kort lontje in het nieuwe jaar. Het was gewoon een bewust overtrokken reactie van mij. En ja ik ben Apple fan en moet niets van Samsung weten.

    Als je eens wist dat de voornaamste onderdelen in je iPhone van Samsung komen… 😉

  9. Denk niet dat Samsung er heel treurig om zal zijn, hierdoor kunnen de de productie van hun eigen apparaten verhogen (zie webwereld melding week geleden).

    De hete adem komt Apple in de nek, 2013 zal denk ik een nog grotere markt verschuiving worden, Apple zou wel eens naar de 3e plaats kunnen gaan. Consument is het zat dat apparaten niet goed werken, firmwares niet goed zijn, en updates niet of veel te laat komen. Niet te spreken over de suppersonische afwisseling van apparaten die al lang niet meer revolutionair zijn en zelfs niet evolutionair genoemd kunnen worden. Maar een verlenging, denk dat het de S3 gaat worden, freedom!

  10. Ik wordt ook zat van iPhone, er is veel te veel troep in app store en bij elke iOS updat wordt iPhone 2x zo trager in plaats van sneller en wat nog erger is dat iOS nog steeds niet veranderd/uitgebreid is. (er komt alleen gare kleine functies bij wat je niet zo snel gebruiken)

    Daarom wordt je zat om naar toestel te kijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.