Reacties voor: Apple vernieuwt USB-C-multipoort-adapter, nu met 4K HDMI in 60Hz

Apple heeft stilletjes een nieuwe versie van haar USB-C-multipoort-adapter uitgebracht. Deze nieuwe versie laat je een MacBook of iPad Pro met USB-C aan een extern scherm aansluiten, in de hoogst mogelijke resolutie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Oooooofffff je doet die ingangen gewoon in de mac zelf ipv. 6 usb c porten???

  2. Ik heb echt een 🍏 hart maar dit is me echt te duur.
    Waarom nou weer geen ethernet poort erin met een gigabit overdracht.Denk nou eens vanuit de ogen van alle groepen dus ook de buitendienst monteurs die in het veld dingen inprogrammeren en dus nog een bekabelde verbinding nodig hebben.Super karig 1 usb en 1 usb C. Ik heb een extensie van de concurent op mn air 2018 welke naadloos aansluit op mn body, en echt talloze aansluitingen en het ziet er echt mooi uit.Beste Apple werk aan je rand apperatuur en oh ja doe eens iets aan de slechte kwaliteit van je hoesjes.

  3. Is het ook mogelijk om via de USB-C een 4k monitor @60Hz te laten draaien met een Macbook Air (2018 model)?

  4. Fijn, maar ik zou liever zien dat Apple nou eens eindelijk Daisy Chaining van schermen in macOS gaat ondersteunen.

    Als je nu DisplayPort-schermen aan elkaar lust en dan aan de MacBook, krijg je op elk scherm hetzelfde beeld. Start je Windows op diezelfde MacBook op, dan werkt het gewoon naar behoren (elk scherm een eigen beeld)!

  5. Laten ze die poorten maar gewoon in de MacBooks maken, daar heb je meer aan!

  6. “Om beelden in 4K 60Hz door te sturen, heb je wel minimaal macOS Mojave 10.14.6 en iOS 12.4 nodig. Ook werkt dit alleen met deze modellen:
    15-inch MacBook Pro uit 2017 of later”

    Ik heb een 13 inch MacBook Pro uit 2017, heb geen Mojave (High Sierra) en stuur perfect beelden door naar m’n monitor in 4K 60hz, zij het met een DisplayPort naar USB-c kabel die de helft kost van de Apple adapter.

    Om maar te nuanceren wat er allemaal “vernieuwend” is bij Apple 🤣🙄

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.