Reacties voor: Opschieten! Laatste dag voor korting op Apple’s USB-C-accessoires en 5K-schermen

De korting op USB-C-adapters en LG 5K UltraFine-schermen loopt op 31 maart 2017 af. Wees snel als je nog Thunderbolt-adapters en externe schermen met een leuke korting wilt kopen!

Reacties: 13 reacties

  1. Een schande dat dit maar tijdelijk is. Deze adapters zijn immers geen “luxe”, het is voor velen een vereiste als men een Macbook koopt… Ik hoop nu dat er een shift komt in de elektronica markt waar de meeste elektronicagiganten overstappen van USB-A naar USB-C want beiden gebruiken is op lange termijn gewoon niet praktisch. We kunnen niet oneindig lang met adapters prutsen.

  2. die adapter bij het artikel hebben jullie die in NL gekocht?

  3. Interessant artikel!

    Waar komt de informatie van de verlengde retourneringsperiode vandaan? Dat zou namelijk een uitgelezen kans zijn voor mij om de Apple Watch Series II eens een maandje uit te proberen?

  4. @Sander: Dit doet Apple ieder jaar rond deze tijd, maar dat kun je inderdaad prima gebruiken om een Apple Watch uit te proberen, mits je er vanuit gaat dat je hem niet stuk maakt en alle toebehoren goed bewaard. 🙂

  5. @Tomas: Thnx voor de reactie. Staat dat ook ergens online o.i.d?

  6. En geldt die verlengde retour periode allen voor de online Apple Store, of ook voor de fysieke Apple Stores?

  7. Origineel geplaatst door Roid
    …, het is voor velen een vereiste als men een Macbook koopt…

    Oh ja jôh, ‘velen’? Onderzoek naar gedaan dan?🤔
    Laat ik het dan maar wèl voorzichtig stellen: ‘sommige‘ gebruikers begrijpen wèl waar (een ultrabook zoals) een macbook voor bedoeld is, en dat is in tegenstelling tot een desktop (of desnoods lompe laptop van het type ‘desktopvervanger’) dus niet om 1001 externe apparaten op aan te sluiten. En al helemaal niet via een draadje met wat voor stekker dan ook.
    Die ‘sommige’ konden er wel eens veel meer zijn dan jij denkt…

    Maar ik heb er ook geen onderzoek naar gedaan😉,
    dus misschien overschat ik de modale macbook gebruiker wel en zijn ze toch bijna allemaal te dom om ‘t te snappen 😝

  8. Waarom beelden jullie een fraaie adapter af, die dan vervolgens niet in jullie lijstje voor komt.

  9. Ik heb echt 1 usb ding aan mijn MBP hangen (eigenlijk zelfs aan mijn scherm) en dat is een externe HD. Verder hooguit heel af en toe een usb stickje. Ik zou al die poorten echt niet missen.

  10. De retourperiode is trouwens verlengd tot 8 januari, niet tot 20 januari…

    Retourbeleid voor de feestdagen
    Artikelen die bij de Apple Online Store zijn gekocht en die tussen 10 november 2016 en 25 december 2016 worden bezorgd, kunnen tot en met 8 januari 2017 worden geretourneerd. Alle andere voorwaarden zoals uiteengezet in de verkoopvoorwaarden van de Apple Online Store zijn nog steeds van toepassing. Alle aankopen die na 25 december 2016 worden gedaan, zijn onderworpen aan de standaardvoorwaarden voor retourzendingen.

    http://www.apple.com/nl/shop/help/returns_refund

    (Red.) Dit is nu aangepast.

  11. ALIEEXPRESS!!!!

    Niet het allergoedkoopste nemen maar ietsje duurdere. Werkt perfect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.