Reacties voor: ‘Apple verlaagt productie huidige iPhone met 20 tot 25 procent’

Apple heeft de productie van de iPhone verlaagd met 20 tot 25 procent. Dit stelt Sterne Agee-analist Shaw Wu. Op deze manier zou Apple zich voorbereiden op een nieuwe iPhone in september of oktober.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Dit is dus eigenlijk niet echt nieuws aangezien we allemaal er vanuit gingen dat de 5 (of hoe ze hem ook zullen noemen) in oktober komt.

  2. En dat mag ook wel want met de toestellen van htc en samsung wordt de iphone wel een heel traag dingetje. Scherm grote kan echt niet meer. Lijkt wel een low budget gsm nu.

  3. En hoop dat er met ios 6 ook wat nieuws komt na bijna 5 jaar iphone raak ik toch een beetje uitgekeken op de blokjes. Maar nog altijd de mooiste phone die er is. Tenminste??

  4. Origineel geplaatst door Rick
    En dat mag ook wel want met de toestellen van htc en samsung wordt de iphone wel een heel traag dingetje. Scherm grote kan echt niet meer. Lijkt wel een low budget gsm nu.

    Schermgrootte is juist top itt die halve iPads van Samsung. Waarom zou je groter willen op je telefoon? Zo niet praktisch en lelijk, ik snap dat gewoon echt niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.