Reacties voor: Apple verkoopt meer dan 1 miljoen exemplaren iPhone 3G S

Apple maakt vandaag bekend dat er op zondag 21 juni, drie dagen nadat de verkoop van start ging, al meer dan 1 miljoen exemplaren van de iPhone 3GS waren verkocht. Bovendien is de nieuwe iPhone 3.0-software binnen vijf dagen al door zes miljoen klanten gedownload.

Reacties: 57 reacties

  1. 1.000.000 iPhones kunnen ze wel, maar Push berichten ho maar!

  2. Helaas zit ik niet tussen die 1 miljoen… nog een behoorlijke tijd wachten totdat mijn abonnement afloopt…

  3. Ik las v.h. weekend berichten op Amerikaanse en Britse websites dat het wel mee viel met de lange wachtrijen voor de winkels. Dan vind ik 1miljoen verkochte exemplaren nogal wat 😀 Of heeft Apple gewoon gigantische voorraden aan laten leggen?

    Ik hoop dat laatste want dan krijgt T-Mobile NL er ook lekker veel en hoef ik niet al te lang te wachten op mijn exemplaar 🙂

  4. x aldus Steve Jobs, CEO van Apple.

    Is die dan al terug?

  5. Steve Jobs? Die ligt toch nog thuis in bed?

  6. Het begint eind juni te worden he ;). Had je een keynote verwacht dan?

  7. Klanten zijn duidelijk bijzonder gecharmeerd van de iPhone”, aldus Steve Jobs, CEO van Apple.

    Issie weer aan het werk??

  8. nope,steve is weer aan het werk na een levertransplatatie is hij weer opgeknapt.
    back to business.

  9. Origineel geplaatst door j. kremers
    Ik las v.h. weekend berichten op Amerikaanse en Britse websites dat het wel mee viel met de lange wachtrijen voor de winkels. Dan vind ik 1miljoen verkochte exemplaren nogal wat Of heeft Apple gewoon gigantische voorraden aan laten leggen?Ik hoop dat laatste want dan krijgt T-Mobile NL er ook lekker veel en hoef ik niet al te lang te wachten op mijn exemplaar

    de wachttijd in nl was eigenlijk schuld van tmobile zelf hoor, eerste weken mischien omdat voorraad wat beperkt was maar na 2 weken kon je gelijk via tmobile shop eentje meenemen naar huis toe , maar via internet duurde het min 6 weken

  10. Ik zou graag een lostoestel willen.. maar waar????? ben eerst een windows mobile gebruiker geweest ma wil graag overstappen

  11. Ik sta wederom in dubio om over te stappen van vodafone naar tmobile, ik heb eigenlijk maar weinig klachten om me heen gehoord over de dekking, het enige probleem is dat 2 jarige abonnement, als ze nou ook 1 jaar aanboden en dan meer cash voor de phone vroegen was ik al lang over geweest.
    Keuzes keuzes valt soms niet mee.

  12. Ik ben ook gecharmeerd over de iPhone, maar Wifi leidt nog steeds een eigen leven, en dit is erg irritant. Had verwacht dat dit euvel zou zijn opgelost met de 3.0 update !

  13. Origineel geplaatst door junero
    De wachttijd in nl was eigenlijk schuld van tmobile zelf hoor, eerste weken mischien omdat voorraad wat beperkt was maar na 2 weken kon je gelijk via tmobile shop eentje meenemen naar huis toe , maar via internet duurde het min 6 weken

    Oké, handig om te weten 🙂 Ga ik 4 juli eerst maar even langs de lokale t-mobile shop.

  14. Origineel geplaatst door RobUSA
    1.000.000 iPhones kunnen ze wel, maar Push berichten ho maar!

    Waar heb je het over? Dat was een vermoeden, geen feit.

    Wat me wel opvalt is dat het commentaar van Steve Jobs himself komt. Hij is dus blijkbaar terug!!

  15. Origineel geplaatst door Data
    Ik sta wederom in dubio om over te stappen van vodafone naar tmobile, ik heb eigenlijk maar weinig klachten om me heen gehoord over de dekking, het enige probleem is dat 2 jarige abonnement, als ze nou ook 1 jaar aanboden en dan meer cash voor de phone vroegen was ik al lang over geweest.
    Keuzes keuzes valt soms niet mee.

    Dat kan, maar dan heb je een gewoon TM abo, met los internet, dus zonder de iPhone abo’s!

  16. Vind het nogal een aantal! Ben benieuwd of het nu echt 1 miljoen verkochte iPhones zijn of uitgeleverde iPhones aan de resellers. Maakt nogal een verschil of ze alleen maar op voorraad liggen of dat ze al verkocht zijn. Goede prestatie, zeker gezien zo’n ‘minor’ update vanaf de 3G. Aan de andere kant, veel Amerikanen met het 2G model mogen verlengen dus als die massaal overstappen naar de 3G S zijn het wel reële getallen. Denk dat Apple het een stuk moeilijker zal krijgen buiten de V.S. aangezien daar veel minder mensen kunnen verlengen.

  17. ik wil zowiezo geen abbo. ben net van abbo af bij vodafone. wil zelf de kosten in de hand hebben..
    ik denk dat het afwachten wordt dat in belgie een lostoestel heeft. dan ga ik me hem wel halen. maar wanneer dat ie komt weet ik zelf niet..

  18. Origineel geplaatst door Axi
    x aldus Steve Jobs, CEO van Apple. Is die dan al terug?

    Je kan vanuit je bed toch ook emailtje sturen dat je denkt dat je klanten bijzonder gecharmeerd zijn van je nieuwe speeltje?

  19. @dennis, ja ik heb al van alles gezien aan alternatieve combinaties ,maar dan heb je wel tergend traag internet in verhouding tot de normale iPhone. Maar ik wacht nog wel even tot iPhoneclub weer een mooi overzicht heeft met alle voor en nadelen en aankoop punten zoals ze eerder hebben gedaan en ga dan nog maar eens goed nadenken.
    Helemaal officieel gewoon bij tmobile ziet er regelmatig intressant uit, want zonder jailbreak kunnen lijkt me zo langzamerhand ook wel wat,wat een gedoe weer zeg met dat 3.0 ;-).

  20. Zie liever ultrasnow 🙂

  21. Origineel geplaatst door RobUSA
    1.000.000 iPhones kunnen ze wel, maar Push berichten ho maar!

    Ik zit net met een collega “Heyway” te testen met Push berichten, werkt prima hoor… Programma geeft netjes meldingen door zonder dat het programma openstaat..

  22. Origineel geplaatst door Empekai Guggenheimer
    Steve Jobs? Die ligt toch nog thuis in bed?

    Ik denk dat Steve Jobs wel een iPhone heeft met pushmail en internet..

  23. Stond een bericht over levertransplantatie van Steve Jobs in de Metro (iemand gelezen) met een foto van Phil Schiller en bijschrift: Steve Jobs

  24. WOW 😛 LOL.

  25. Waarom geilt iedereen hier op Steve Jobs ?

  26. omdat hij geniaal is @maarten 🙂

    ik hoop echt dat tmobile het goed regelt met de verkoop niet zoals vorig jaar dat iedere winkel er maar een handje vol had!

    hoop dat ze er van geleerd hebben al die kritiek die ze toen hadden …

    maar die miljoen iphones is vrij veel ..

  27. Origineel geplaatst door maarten
    Waarom geilt iedereen hier op Steve Jobs ?

    omdat het zowat de meest charismatige CEO is ter wereld… 

  28. Omdat we allemaal homo’s zijn en gek op coltruien…

  29. Kunnen die mensen een keer hun kop houden over minor update blablabla de 3g was pas een minor update wat was veranderd van gprs naar g3 nou wat een update die gs3 is pas een update kan je hier wel jalours komen huilen omdat je abbo nog 1 jaar moet en het liefst die 3gs wilt en dan maar jezelf moed in praten door de 3gs af te kraken maar we hebben jullie wel door en ga nu maar bij mama huilen.

  30. ik hoop ook dat er geen lange wahtrijen zullen zijn, maar ik denk het niet

  31. En ik heb 1 van die miljoen Iphone 3GS sinds vandaag.
    Een witte 32GB uit Italie simlockvrij bij TIM gekocht.
    Bij Vodafone wilde ze hem niet zo vlot los verkopen.
    Ze zaten daar niet in de meewerk modus.

    Ik zal toch momenteel toch wel een van de weinige zijn die er nu al eentje hebben in Nederland denk ik 😉

  32. Ik heb afgelopen vrijdag via de online t-mobile shop 1 besteld. Nu is mijn vraag of het slim is om gewoon deze vrijdag zélf naar de t-mobile winkel in de buurt te stappen ipv dat ik ga wachten op iemand van t-mobile die me belt om een afspraak te maken.

    Die 6 weken kan ik namelijk echt niet wachten! Niet alleen op de iPhone zelf maar ik heb op het moment ook prepaid en daar moet ik snel vanaf!

  33. Wordt bij jullie de iPhone sinds de update naar 3.0 ook warmer dan normaal? Merk ook dat de HOME knop ingedrukt houden de applicaties niet meer kilt.

  34. Origineel geplaatst door Bas
    En ik heb 1 van die miljoen Iphone 3GS sinds vandaag.
    Een witte 32GB uit Italie simlockvrij bij TIM gekocht.
    Bij Vodafone wilde ze hem niet zo vlot los verkopen.
    Ze zaten daar niet in de meewerk modus.Ik zal toch momenteel toch wel een van de weinige zijn die er nu al eentje hebben in Nederland denk ik

    Heb je die online besteld via http://www.tim.it? Wat betaal je ervoor en is die 100% simlockvrij?

  35. Origineel geplaatst door Kluppergeist
    Het begint eind juni te worden he . Had je een keynote verwacht dan?

    Nee, maar op zijn minst een nieuwsbericht.

  36. In België zal ‘t een stuk minder gaan aangezien mobistar nog steeds niet weet wat ze gaan doen. Toen ik daarstraks naar een mobi*-center belde konden ze me alleen maar vertellen dat ze geen lijsten mochten aanleggen en dat de iPhone 3GS waarschijnlijk pas over 2 maanden effectief te koop zal zijn, terwijl er toch echt 26 juni staat op de website…

  37. @D@NNY:

    op een website gelezen.

    ja de iphone is gewoon geweldig !:p
    ga hopelijk vrijdag de nieuwe halen (belgië)

  38. 1.000.000 exemplaren verkocht? Daar heb ik er eentje van gekocht. Heb net even met de vrienden van T-Mobile gebeld of ze een inschatting konden maken…Dat konden ze…(vriendelijke dame trouwens) Ik mag mijn witte 3Gs 32Gb in week 31 in ontvangst nemen…Eind juli dus. Gelukkig ben ik dan nog niet op vakantie. Dat wordt nog even wachten dus…

  39. Origineel geplaatst door Arthur de Groot
    1.000.000 exemplaren verkocht? Daar heb ik er eentje van gekocht. Heb net even met de vrienden van T-Mobile gekocht of ze een inschatting konden maken…Ik mag mijn witte 3Gs 32Gb in week 31 in ontvangst nemen…Dat wordt nog even wachten dus…

    Ik denk niet dat bestelde, maar nog niet geleverde iPhones meetellen. Als ze eerlijk zijn niet. Ik denk dat die miljoen slaat op de 8 (of 9?) landen waar ze sinds afgelopen weekend te koop zijn.

  40. In the uk its 90% of the sales are by owners of the first iphone , by 3g owners most according to a uk poll done by a gadget magazine are waiting till 2010 when a real upgrade will come , most people find the new functions not good enough to sign up to another 2 year contract , the 10% are 3g owners with mostly 8gb iphones who want more memory , dont see many 3g owners here with 16gb getting a new 3gs 16gb unless they have got money to burn

  41. Pff, waarom zo moeilijk doen? Er staat dat ze 1 miljoen iPhone’s hebben verkocht de afgelopen 3 dagen. Tja, ze zijn nog maar in 8 landen te koop dus alleen daar geld het.

    Er is een verschil tussen verkopen en bijv. reserveren.

  42. Idd Bas, ik ben ook benieuwd waar je dat precies hebt gedaan want ik vind het niet op tim.it en wat je ervoor hebt betaald…
    Meer info zou leuk zijn!

    Edit: gevonden:
    iPhone 3G S 16GB a 619€
    iPhone 3G S 32GB a 719€

    Iig fijn om te weten dat ze ook daadwerkelijk aankomen

  43. Origineel geplaatst door MrPhobos
    Origineel geplaatst door Axix aldus Steve Jobs, CEO van Apple. Is die dan al terug?Je kan vanuit je bed toch ook emailtje sturen dat je denkt dat je klanten bijzonder gecharmeerd zijn van je nieuwe speeltje?

    Dat schijnt te kunnen met de iPhone 🙂

  44. Origineel geplaatst door JerryWordt bij jullie de iPhone sinds de update naar 3.0 ook warmer dan normaal?

    Née mijn iPhone wordt niet warmer.

    Origineel geplaatst door JerryMerk ook dat de HOME knop ingedrukt houden de applicaties niet meer kilt.

    Dit klopt. Je moet eerst de sleep/wake button ingedrukt houden totdat het normale scherm
    verschijnd en dan druk je op de Home button.

  45. @willem: @Roy1980:

    Mijn iphone 3GS is gewoon in de winkel gekocht bij TIM in Italie voor 719 eurootjes. Dus dokken en meekrijgen.

    Ik heb ook nog de 1G 16 GB en die was nu toch wel aan vervanging toe. Nieuwe erbij, oude naar de vrouw.

  46. Ik zal ook even vertellen waarom dit veranderd is. Op de nieuwe iPhone 3Gs heb je een voice dail/command functie die je kunt activeren door de Home knop lang ingedrukt te houden. 😉

  47. Gelukkig kan ik mijn iPhone 3G omruilen bij t-mobile voor het verschil van de aankoopsprijzen met de iPhone 3G S (helaas wisten ze de aankoopsprijs vrijdag pas). Hoop dat het niet zoveel is, kan ik straks genieten van mijn nieuwe iPhone 3G S:P. En het jaar daarna weer de nieuwe iPhone:P

  48. Wat een gedoe om een update. Ik heb nog maar net een 3G en daar kan ik best 2 jaar mee vooruit hoor.
    OS 3.0 geinstalleerd maar maakt in de praktijk niet zo veel verschil vlg mij 🙂

  49. Heb nu de iPhone 2G maar bevalt me nog steeds uitermate goed alleen jammer dat ik maar 4 gb heb en geen gps maar dat is toch brak in de 3G/ 3GS zover ik iedereen moet geloven. mischien volgend jaar maar de 4g 😉 simlock vrij uiteraard:)

  50. Ik ben wel benieuwd of ik mijn 3G kan upgraden naar de 3Gs,en hoeveel ik er voor moet bijbetalen ? Iemand een idee ik heb nu een 3G 16GB…en wil een 3Gs van 16GB

  51. Ik kom hierjuist van een Mobistar winkel, er is nog hoop mensen: vandaag krijgen ze hun bundeltje met uitleg!

  52. Wow! Das veel, heb mijn 16GB 3G S net besteld bij T-mobile

  53. Zo dat is best veel. Had niet gedacht dat het goed zou verkopen omdat de upgrade zo mild is

  54. Hoe heb je dat geregeld dan?

    Origineel geplaatst door Sander OuwejanGelukkig kan ik mijn iPhone 3G omruilen bij t-mobile voor het verschil van de aankoopsprijzen met de iPhone 3G S (helaas wisten ze de aankoopsprijs vrijdag pas). Hoop dat het niet zoveel is, kan ik straks genieten van mijn nieuwe iPhone 3G S:P. En het jaar daarna weer de nieuwe iPhone:P

  55. Eindelijk weer een dubbelzinnig artikel van Apple. Apple verkocht meer units, maar had ook in meer marketen de iPhone te koop gesteld. Als je het aantal verkochte deelt door de aantal landen waar hij al te koop is, dan kom je op hetzelfde getal als de vorige iPhones uit.

    Nuja, het was zowiezo te verwachten,d at ze weer goed gingen verkopen 🙂

  56. @Mickel
    Zie dit topic: KLIK
    Is niet zo makkelijk geweest om dat voor elkaar te krijgen hoor….

  57. Hou op met je verbale diarree!

    Origineel geplaatst door Softijs
    Kunnen die mensen een keer hun kop houden over minor update blablabla de 3g was pas een minor update wat was veranderd van gprs naar g3 nou wat een update die gs3 is pas een update kan je hier wel jalours komen huilen omdat je abbo nog 1 jaar moet en het liefst die 3gs wilt en dan maar jezelf moed in praten door de 3gs af te kraken maar we hebben jullie wel door en ga nu maar bij mama huilen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.