Reacties voor: Apple verkoopt iPhone simlockvrij in Hong Kong, zonder contract in Turkije

Apple verkoopt de iPhone 3G zonder simlock in Hong Kong. Het is de eerste keer dat Apple de iPhone 3G online verkoopt en ook de eerste keer dat Apple zo openhartig aanprijst dat er geen simlock op zit. In Turkije is de iPhone zonder contract, maar waarschijnlijk met simlock te koop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Dat wordt dus 1tje uit Hong Kong bestellen. € 473 + verzendkosten zal wel rond de 500 euro zitten,, vind het geen verkeerd prijs voor de iPhone 3G

  2. Jammer dat de Hong Kong store niet in NL levert 😛

  3. Helaas, als ik hem wil bestellen: Delivery is proibited to Hung Kong only. Iemand een adresje daar;)?

  4. Waarom uit Hong Kong halen? Ik heb een iphone uit Belgie van Mobistar. Werkt prima

  5. Ben over 12 dagen in Turkije… wie bied? 😀

  6. Bestellen in Hong Kong 473 euro plus verzendkosten … tel daar maar 21% btw en invoerrechten bij op. Zit je al snel aan de 600 euro. Doe mij maar Belgie. Goedkoper en veiliger.

  7. ik heb het dan wel over eBay en geen Apple store 😀

    al loop je wel de risico een imitatie van de iphone te krijgen maar dat is een ander verhaal 😀 maar die probleem heb je vaak niet als je van een goeie verkoper gaat kopen met veel goeie reviews en punten.

  8. Over een jaar lopen er in nederlands 60.000 simlockvrije iPhones rond. Voor mij nu niet de moeite te gaan stunten met import modelletjes.

  9. Zal hier ook nog wel komen! of iig wat dichterbij of goedkoper!

  10. vriend van me woont in HongKong, ben in het voorjaar daar geweest, kan wel eens een balletje opgooien…ff iPhone lijntje opzetten 🙂

  11. Wanneer is je lijntje opgezet (:p)

  12. @ de voortvluchtige handelaar uit de Weesperstraat (die nog xDuizend iPhones moet afleveren):

    De tickets naar HongKong liggen klaar!

  13. Ik heb een kennis die naar hongkong gaat.. Hij is reisleider, en kan ik de grote bus wel makkelijk een iphone verstoppen. Ik denk dat ik hem ga vragen om er 1’tje mee te nemen, zonder hem aan te geven. Of is het een slecht idee? 🙂

  14. @iMikey op telefoons betaal je geen invoerrechten. Althans niet in NL.

  15. Volgende maand zit ik in Hong Kong. Wie biedt? 🙂

  16. Waarom betaal je geen invoerrechten op telefoons? Alles wat boven de 75 euro zit en wordt ingevoerd is toch betaling verschuldigd?

  17. op goederen met een waarde boven de 175€ moeten invoerrechten worden betaald. Tot een bedrag van €350 geldt er een flatrate, die afhankelijk is van het land waar het goed is gekocht. Voor Hongkong bedraagt dit, uit mijn hoofd, 13,5%. Als je hier boven zit betaal je invoerrechten + BTW. Dan zijn die 21 realistischer. Een prijzige aangelegenheid gezien de kosten van een iPhone.

  18. Leuk ik zit over een maand in Hongkong, gelijk maar een paar mee nemen 🙂

  19. Mijn zus is nu in Turkije. Ik kan vragen of zij het mee wilt meenemen, maar er is strenge controle op schiphol waardoor het lastig wordt om er veel mee te nemen.

    Misschien ga ik wel zelf even naar Turkije. Maar toen ik in de Mediamarkt aan een medewerker vroeg hoeveel de iPhone zou kosten (toen deze nog niet in Turkije te koop was) werd er tegen mij gezegd ongeveer 1400YTL dat is €642,82

    Dat is wel aan de dure kant denk ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.