Reacties voor: Apple verkoopt geen gekleurde iPhone 5s-hoesjes meer

Apple heeft de gekleurde lederen hoesjes voor de iPhone 5s uit de schappen gehaald. Alleen de zwarte iPhone 5s-case is er nog.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Zelfde als voor mijn iPad Air, lederen Apple hoes gekocht, geel/groen gekleurd voor maar liefst 80,-….dan mag je toch wel wat verwachten. Na een paar maanden ziet het er niet meer uit….

  2. Ik was indertijd van plan om een lichtblauw Apple hoesje voor m’n IPhone 5 te kopen (ik ben gek op kleuren) maar toen ik op iculture zag dat ze zo snel ranzig worden heb ik dat idee meteen laten varen!
    Ik vind het dan ook jammer dat Apple geen gekleurde siliconen hoesjes maakt voor de iPhone 5(S) want anders had ik er zéker eentje gekocht!

  3. Ik wil niets goed praten maar ik heb nu een jaar een bruin leder hoesje van Apple. Hij ziet er zo begaait uit dat hij ruiger is dan origineel!

  4. Zijn er mensen die langere tijd het Apple zwarte leather hoesje gebruiken, en m.n. al langere tijd. Hoe is de duurzaamheid van met name het zwarte leren hoesje.

    Het apple lederen hoesje van de iphone 6, is aan de onderkant geopend, dit hebben ze gedaan om de openingen aan de onderkant beter te kunnen gebruiken, vraag me hoe stevig het bewuste hoesje nog blijft na langere tijd.

    In hoeverre wordt hetzelfde leer gebruikt bij het iphone 6 hoesje en due van de 5S, is het bij de iphone 6 beter geworden.

  5. Niet alleen zien ze niet meer uit maar mijn zwarte hoesje voelt verschrikkelijk aan na een jaar gebruik. Niet fijn!

  6. Of je kan een hoesje voor 1 t/m 5 euro krijgen via ebay uk of gewoon xenos/goedkope telefoon winkels waar ze hoesjes verkopen..

    Maar duurder hoesje is wel beter kwaliteit..

  7. Ongelofelijk dat mensen hier nog intrappen alsjeblieft zeg. Ga eens in je stad/dorp opzoek naar hoesjes/cases daar zijn normale & goede hoesjes maximaal €10-, waarom zijn die van Apple nou ineens zooooooo veel beter. Denk na..

  8. Ik heb al bijna een jaar een rode iphone 5s hoes en hij is alleen mooier geworden vind ik, en mensen zeggen het ook..

  9. @Jan jansen: Ik gebruik de mijn zwart lederen hoesje sinds begin dit jaar en het ziet er netjes uit. Ik ben wel voorzichtig met mijn spullen en was regelmatig mijn handen.

  10. Ik vind die hoesjes duur en lelijk. Dan maar paar tientjes meer en hier mooi leer bestellen: http://jolioriginals.com

    Heb er prachtig mooi iPhone 6 hoesje besteld.

  11. Snap het niet echt. Bijna 40 euro!! Voor een hoes.

    En die hoes doet exact hetzelfde als een hoes van maximaal 5 euro op de markt.

    Wat is het verschil? Dat die echt leer is? Dat er een Apple-logo op zit?Vind ik niet echt een toegevoegde waarde. Heb zelf een hoes van 5 euro, en die heb ik al 2 jaar om mijn telefoon zitten. En nooit geen problemen mee gehad.

    Je kan ook te ver doordraven met de Apple gekheid.

  12. Gewoon via Ebay bestellen, ben je voor maximaal 10 euro klaar. Ook voor m’n iPad Air gedaan voor 6 euro. Na bijna een jaar nog steeds in perfecte staat!

  13. @Simon: Dat vraagt om een foto.

  14. Ik heb voor al mijn devices een tas van Freitag! Vrachtwagenzeil! Ok aardig aan de prijs maar onverwoestbaar!

  15. Voor mij slechts 1 merk Piel Frama, de hoesjes gaan langer mee dan je telefoon… akkoord ze zijn vrij duur, maar beter ga je echt niet vinden… (en neen ik heb niets te maken met ze)

  16. Kun je zo’n leren hoes dan niet schoonmaken met leerpoets zoals dat bij een bankstel ook kan?

  17. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  18. Mijn lichtbruine lederen Apple iPhone 5S case ziet er na een jaar nog prachtig uit. Eerlijk gezegd vind ik het er iets beter uit zien dan een jaar geleden…

    Ik merk wel dat ik minder goed verstaanbaar ben tijdens het bellen. Hopelijk is de iPhone 6Plus hoes beter vanwege de opening aan de onderkant.

    Hoe zit het trouwens met de lichte variant van de nieuwe hoesjes? Waarom die wel verkopen, en die voor de 5S niet?

    En waarom is de uitstekende cameralens een probleem volgens iCulture? Is dat een feit of mening van de schrijver? Voor zover ik weet wordt het in hands-on video’s niet als probleem ervaren.

  19. Ik gebruik het zwarte lederen hoesje al een lange tijd en ik ben er zeer tevreden over, hij ziet er nog steeds het zelfde uit

  20. @Jan jansen: Hier intensief in gebruik sinds medio Januari. Houd zich uitstekend, incidenteel vocht geen probleem. Overleefde zelfs contact met de sleutelbos, slechts wat kleine krasjes.

  21. @Tim: Hoe lang heb je die ongeveer?
    Zou iemand een foto kunnen posten van een zwarte lederen hoesje van apple die langere tijd in gebruik is. Ben heel benieuwd hoe deze er na verloop van tijd uit is gaan zien > 1jaar bijv.

  22. Voor mijn ipad mini een transparante coverbuddy van switcheasy aangeschaft. Die zijn echt geweldig…
    Werkt ook perfect icm de Apple smartcover!

  23. @Jan jansen: Ik gebruik het leren hoesje nu bijna een jaar en ben zeer tevreden. Het hoesje houdt zich erg goed en vertoont nog geen gebreken of slijtage. Het leer voelt ook beter aan (stroever) dan een plastic/siliconen hoes.
    Ook voor de ipad mini retina zo’n case en bevalt even zo goed.

    Aan de iphone 6 hoes vind ik jammer dat de onderkant open is.

  24. Het is net mooi dat mijn bruine hoesje is verkleurd….dat doet je beurs ook. Is natuurlijk.

  25. Mijn hoesje is nog in perfecte staat denk maar dat er veel aan licht hoe je met je spullen omgaat

  26. Beter geen hoesje.. Zonde van de kwaliteit

  27. Ik heb zowel de zwarte iPhone 5S case, als de gele. De zwarte ziet er naar een jaar gebruik nog goed uit, met lichte gebruikerssporen aan de bovenkant. De gele was na 2 weken al erg vies, vooral de randen en de zijkant. Je kon precies zien hoe ik de iPhone vast hield. Zelfs met speciale reinigingsspray kreeg ik het niet meer mooi.

    Ik moet er wel bij vermelden dat ik de zwarte case twee wekelijks reinig, zodat hij in een goede staat blijft, het is immers een case van 50,-. De case zit ook erg mooi strak om de iPhone en beschermt hem beter dan welke case ook. Hiervoor heb ik verschillende cases gehad, van o.a. Ozaki, Tucano, Belkin en Vans, maar deze Apple case blijft het mooiste, handigste in gebruik (de lader kan er goed in, koptelefooningang blijft goed en de knoppen van volume en vergrendeling blijven uitstekend werken). Ik vind dan ook de prijs van 50,- voor de zwarte case meer dan waard.

  28. Wat een geldklopperij weer van Apple..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.