Reacties voor: Apple verkoopt 3,79 miljoen iPhone 3G’s in afgelopen kwartaal

Apple heeft vanavond de kwartaalresultaten bekendgemaakt van de maanden januari, februari en maart 2009. Zal Apple ondanks de lauwe maanden na de feestdagen en de financiële crisis toch de beleggers kunnen verrassen?

Reacties: 14 reacties

  1. *euh, eeuh,… eeeuuuh*

    Een echte professionele spreker is de persoon ‘aan de lijn’ precies niet echt…

  2. *Kuch*…eh, de Mac-verkopen zijn 3% gedaald ivm 2e kwartaal vorig jaar.
    Maar goed, al met al hele mooie resultaten ! En inmiddels 30 miljard (!) dollar in kas : niet verkeerd 🙂

  3. @hanky 30 miljard 🙂

  4. Apple heeft geen laast van de recessie, my god. 😀

  5. Origineel geplaatst door Richard
    Apple heeft geen laast van de recessie, my god.

    Precies: ik wilde het al zeggen, Apple doet het verdomd goed gezien de recessie.

  6. Dat komt omdat apple veel luxegoederen maakt en de rijke mens gewoon veel spullen blijft kopen omdat hij nog steeds genoeg geld heeft.

  7. Origineel geplaatst door David
    Dat komt omdat apple veel luxegoederen maakt en de rijke mens gewoon veel spullen blijft kopen omdat hij nog steeds genoeg geld heeft.

    Ughu ughe kroymans

  8. Origineel geplaatst door Arthur
    Origineel geplaatst door DavidDat komt omdat apple veel luxegoederen maakt en de rijke mens gewoon veel spullen blijft kopen omdat hij nog steeds genoeg geld heeft.Ughu ughe kroymans

    Wat??

  9. @David: Die autobedrijf met dure autos die failliet is gegaan.. (I)

  10. “De brutomarge was 36,4 procent, een groei van 32,9 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar.” Zijn de marges met 32.9% gestegen ten opzichte van vorig jaar:| Ik denk dat jullie bedoelen van 32.9% naar 36.4% dat is een groei van 10%, nog steeds een hele prestatie is economisch zware tijden.

  11. Origineel geplaatst door Richard
    @David: Die autobedrijf met dure autos die failliet is gegaan.. (I)

    Die auto bedrijf ?
    Hij heeft 1200 Alfa romeo al maanden in de haven van rotterdam staan

  12. Je kan natuurlijk niet alle luxe goederen met elkaar vergelijken. Een iPod is nog wel even iets anders dan een luxe auto. Totaal niet te vergelijken qua uitgave. Dat Apple wel degelijk last heeft van de recessie bewijst de daling in de verkopen van de iMac. Dat is mogelijk te wijten aan bedrijven die minder snel hun ict afschrijven of consumenten die de aankoop van een iMac uitstellen. Toch zijn het zeker knappe cijfers in een dalende markt! Apple is dus relatief recessie proof.

  13. Ik vraag me af of de niet-teruglopende (bijna niet teruglopende) verkoopcijfers komen doordat mensen -duurzamer- gaan kopen.. een laptop die langer meegaat, goede resell waarde heeft, en minder onderhoud nodig heeft tijdens zijn levensduur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.