Reacties voor: Apple verhoogt iPhone-limiet weer naar 5 stuks

Apple heeft de limiet op iPhones verhoogd van 2 naar 5. Eerder werd als reden voor de beperking gezegd dat Apple wilde verzekeren dat er tijdens de feestdagen voldoende voorraad zou zijn.
Lees het complete artikel → Apple verhoogt iPhone-limiet weer naar 5 stuks
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Je mocht er maar 2 per keer afrekenen met een credit card. Je kon echter weer gelijk 2 nieuwe kopen op je credit card. Heb er zelf zo eind november 8 meegenomen

  2. Ik begrijp de strategie van Apple niet om de iPhone zo gefaseerd te introduceren. Als je ziet hoe populair het apparaat is, dan zorg je er toch voor (mede om je klanten tevreden te houden, erg belangrijk!) dat ie eerder elders te koop is?

    Persoonlijk (en ik denk met mij nog veel meer) baal ik er enorm van dat ik zo lang moet wachten om legaal een iPhone te kunnen aanschaffen, zonder te hoeven unlocken en weet ik al niet meer en het feit dat niemand duidelijkheid kan geven; Apple niet, providers niet.

    @Meneer Guggenheimer: heb je er nog 2 over (unlocked) en te koop? Zo ja, wat kosten ze?

  3. Wie kan mij helpen,
    mijn iphone heeft plots geen netwerk meer of heel slecht, dus kan niet meer bellen of gebeld worden. Je ziet de netwerk aan en uit gaan, en de meeste tijd geeft die aan dat er geen netwerk is.

  4. @diana, daarvoor meot je in het forum wezen en niet op het nieuws board…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.