Reacties voor: Apple verhoogt iPad-productie fors in aanloop naar nieuwe lanceringen

Volgens de Taiwanese publicatie DigiTimes heeft Apple de iPad-productie in aanloop naar nieuwe internationale lanceringen fors verhoogd. De Nederlandse lancering vindt mogelijk volgende al plaats.
Michel Lusthof -

Reacties: 35 reacties

  1. Zou het er dan toch van komen??? ;-S

  2. Als die datum klopt, is heel Nederland en België in de wolken 😛

  3. Ik heb het zelf gister ook nog even aan een Apple Reseller gevraagd. Ze konden alleen zeggen dat ze een levering krijgen ‘ergens’ in juli. Datum was nog niet bekend.

    Ik weet niet hoe het normaal gaat met de releases in NL, maar het lijkt me dat je het wel een week van te voren weet, of je iets binnenkrijgt of niet?

    Nja, ik zie wel, wellicht toch maar even naar Duitsland gaan.

  4. Apple kennende kunnen ze plots met een levering aankomen en dat zonder voorgaande mededeling. Je bent premium reseller voor iets zeker? 😀

    Laat ons alvast duimen!

  5. Ik heb ook naar Apple gebeld en ze zeiden hetzelfde als Geno zei

  6. Het is dat er geen alternatief is anders hoefde ik ‘m niet meer. Duurt te lang.

  7. ik wil wifi 😀
    dat word rennen dus

  8. Laat hem maar snel komen hier in belgië

    Hup Holland hup

  9. Bij de eerdere release van de iPad in de VS en later in Europa, Canada en Australië was het al weken van te voren bekend wanneer de preorder van start zou gaan en wanneer hij daadwerkelijk geleverd zou worden. Als je daarop moet afgaan zal de iPad mijns inziens niet meer in juli geleverd worden in Nederland.

  10. Sneijder en Elia boffen maar met zo’n iPad!! en dan ook nog in de finale!!!

  11. Ik hoop dat ze nog een tijd wachten voordat ze de ipad hier gaan verkopen. Zo blijft mijn ipad nog een beetje exclusief.

  12. Origineel geplaatst door Bert
    Bij de eerdere release van de iPad in de VS en later in Europa, Canada en Australië was het al weken van te voren bekend wanneer de preorder van start zou gaan en wanneer hij daadwerkelijk geleverd zou worden. Als je daarop moet afgaan zal de iPad mijns inziens niet meer in juli geleverd worden in Nederland.

    Als dat zo is dan houd ik mn plannen om een iPad te kopen voor gezien. Ik heb al accessoires gekocht, maar die laat ik dan lekker in de kast verstoffen totdat de iPad2 in Maart in Amerika in de winkels ligt. Ik ken zat mensen die regelmatig die kant op gaan dus dan laat ik er dan wel 1 meebrengen.

  13. Is er dan toch nog licht aan het eind van de tunnel? 🙂

  14. F@Bert: nee, maar toen hadden ze er al een hoop klaarliggen. Nu moeten ze nog gemaakt worden omdat ze in Duitsland, Frankrijk, de VS etc. Ook nog volop verkocht worden.

  15. zou de ipad eigenlijk wel uit zijn voor 26 augustus dat is namelijk mijn verjaardag en ik zou hem al cadeau krijgen. of zou apple ons nog laten wachten???

  16. voor 26 augustus lijkt me ruimschoots haalbaar. Ik denk zelfs dat juli nog steeds haalbaar blijft. Een geoliede machine als apple zou het toch al ruim zien aankomen dat de release niet zou gehaald worden?

  17. @jurriaan:

    ik krijg hem ook voor mijn verjaardag, alleen is die op 29 juli! Het zou nog kunnen… 

  18. @Remon:
    Maar zou hij dan wel te verkrijgen zijn en niet dat je maanden moet wachten. Was gisteren in Duitsland en daar hadden ze hem niet meer en wachtlijsten van weken. anders moet ik hem toch maar uit de U.S.A hallen.

  19. Apple heeft nu een paar keer officieel duidelijk gemaakt dat het juli wordt. Volgens een insider bij Media Markt heeft Apple onlangs tegenover ze verklaard dat ze daar ook nog steeds van uitgaan.

  20. @Michel Lusthof:

    hoe groot is de kans dat deze uitlering klopt?

  21. @jurriaan:

    ik heb nog hoop dat ik hem kan preorderen en hem op de lanceringsdatum thuis aangeleverd krijg. Zo niet, en het ziet er vervolgens naar uit dat ik een paar maanden moet wachten, dan ga ik de opties in het buitenland zeker verkennen.

  22. Als hij in Nederland echt in juli wordt geleverd, zou het de eerste keer zijn dat Apple zich houdt aan de eerste datum die ze genoemd hebben, wat betreft de iPad. De twee eerdere keren werd de datum verzet.

  23. 19 juli lijkt mij een mooie datum na zo lang wachten.

  24. Origineel geplaatst door Matthipad
    19 juli lijkt mij een mooie datum na zo lang wachten.

    19 Juli?

  25. Als ze volgede week dinsdag de store updaten, en dan kunnen pre orderen, dan lijkt maandag 19 juli mij een mooie datum.

  26. Origineel geplaatst door Matthipad
    Als ze volgede week dinsdag de store updaten […]

    gaan ze dat doen dan? Of is dat wat je hoopt?

  27. Nu de NL iPad launch dichterbij komt krijg ik steeds meer het gevoel dat ik wil wachten op een eventuele iPad 2..
    Weet vrijwel zeker dat deze een retinadisplay krijgt en een camera voor facetime. Zijn toch wel zeer belangrijke dingen die bijdragen aan de functionaliteit van zo’n iPad.

  28. De iPad 1 is nu al verouderd want achterhaald door de iPhone 4 met zijn 512 MB werkgeheugen en retina display.

  29. @DannydeK: jij ook al!
    ik denk dat ik het maar doe…
    het schrijnd dat hij volgendjaar zomer al komt!
    en voor een beter scherm (want daar kijk je toch de heletijd tegen aan) denk ik wel dat het waard is.
    (hopelijk is er dan ook wat tegen die reflectie gedaan)

  30. Waarom volgend jaar in de zomer? April lijkt me meer voor de hand te liggen. Ieder jaar:
    – nieuwe iPods in september;
    – een nieuwe iPhone in juni;
    – een nieuwe iPad in april.

  31. Origineel geplaatst door DannydeK
    Nu de NL iPad launch dichterbij komt krijg ik steeds meer het gevoel dat ik wil wachten op een eventuele iPad 2..
    Weet vrijwel zeker dat deze een retinadisplay krijgt en een camera voor facetime. Zijn toch wel zeer belangrijke dingen die bijdragen aan de functionaliteit van zo’n iPad.

    ik denk dat Apple dat ook gaat doen en het zou dus een relatief kleine update zijn. Ik koop nu liever de ipad1 en dan geniet ik er binnenkort al van i.p.v. volgendjaar. Het scherm vind ik nu helder genoeg, facetime wil ik niet en ik denk dat die 256mb geheugen het wel vol kan houden tot de ipad3, die dan hopelijk een A+ upgade krijgt.

  32. @Yaris: waar waneer kom tie naar nederland dan.. 😀 in de zomer

  33. Ben ik effe blij dat ik dit gewoon op me iPad mag lezen allemaal !!!

  34. Deze week mijn iPad aangeschaft in de Apple winkel in Parijs. Tot mijn verbazing zat er een Nederlandse en Franse handleiding in! Heeft er nog iemand dit gehad dat zijn iPad in Frankrijk heeft gekocht? Anders zijn ze daar mooi de stock voor België aant verkopen 🙂

  35. Origineel geplaatst door Defjone
    Deze week mijn iPad aangeschaft in de Apple winkel in Parijs. Tot mijn verbazing zat er een Nederlandse en Franse handleiding in! Heeft er nog iemand dit gehad dat zijn iPad in Frankrijk heeft gekocht? Anders zijn ze daar mooi de stock voor België aant verkopen

    dat is heel normaal hoor, toen ik mijn iPod touch openmaakte zat er ook een franse handleiding bij 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.