Reacties voor: ‘Apple wil meer iPhone SE-chips door hogere verkoop dan verwacht’

Apple heeft volgens bronnen de chipbestellingen voor de iPhone SE voor het tweede kwartaal flink verhoogd. De iPhone SE is momenteel nog steeds niet overal voorradig en heeft daardoor nog steeds last van tekorten.

Reacties: 12 reacties

  1. Ik woon in centrum Den Haag op loopafstand van de Passage waar Apple is gevestigd. Constateer dat in de afgelopen dagen steeds meer mensen bij de tafel met de SE’s staan. Wellicht ontdekken ze -net als ik- dat het de ideale grootte is. Handzaam en natuurlijk de geweldige toch wel chique looks. Daarnaast super afwerking.

  2. Het is ook een ideaal formaat, te bedienen met één hand en even krachtig als de 6s + aanzienlijk goedkoper. Reden voor mij om terug te gaan van 6s naar SE. De toegevoegde waarde van 3D touch is nog minimaal.

  3. Ik ben het met Peter en Harry eens. Ook ik heb onlangs de iPhone SE aangeschaft (via Belsimpel.nl, nog vóórdat deze in NL officieel door Apple te koop werd aangeboden). Ik ben razend enthousiast over de SE. Het toestel is supersnel (dankzij de A9-chip net zo snel als de 6s) en heeft een geweldige camera. Persoonlijk vind ik het 4″-formaat het meest ideale, maar er zullen ook vast mensen zijn die het formaat van de 6s (Plus) om hun eigen redenen prefereren. De batterijduur van de iPhone SE is trouwens ook indrukwekkend.

  4. Ik heb vorige week de 6s Plus gekocht in Oberhausen. Had hiervoor de gewone 6 plus. Blijf dit het fijnste formaat vinden.

  5. SE all the way!
    Sinds een week weer overgestapt van een 6 naar een SE, geen seconde spijt van.

  6. @Peter: Die mensen staan daar waarschijnlijk om hun SE te ruilen ivm losse knopjes en een gele waas bovenin het scherm 😉
    Blijft een mooi model, maar de SE is kwalitatief niet wat je van apple gewend bent…check de forums en huiver.

  7. @Rick: Onzin, nergens last van.

  8. Ook ik ben van de 6 naar de SE overgestapt.

    Niet om het geld, de 6 had ik nog makkelijk een jaar kunnen gebruiken. De reden voor mij is dat de SE meer portable is dan de 6(S), een langere accuduur heeft en ergonomisch beter is vormgegeven.

  9. Vorige week Besteld bij Tele 2 (SE 64 GB), mail ontvangen nog geen leverdatum bekend.

  10. Zou mooi zijn als er (wegens de gebleken populariteit) ook hiervan toch een 128GB versie zou komen.

    Heeft nu imho voor 5S bezitters te weinig meerwaarde, terwijl dat juist mensen zijn die de afmetingen en styling waarderen – potentiële SE kopers dus…

  11. Ik heb ‘t gemerkt, die populariteit. Heb bij iCentre in mijn woonplaats een maand geleden een aanbetaling gedaan op een 64GB SE en wacht nog steeds op de uitlevering ervan. Zelfs Apple.nl geeft inmiddels een levertijd van 2-3 weken aan. Benieuwd of ik ‘m ooit nog ga krijgen. 🙁

  12. Hier in New York al 3 Apple stores gedaan, toestel is nergens meer te koop :-(. Ze weten ook geen leveringsdatum van een nieuwe lading. Enkel te koop met abonnementen, maar niet simlockvrij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.