Reacties voor: Apple verbetert website met uitleg over iOS 7 voor iPhone en iPad

Apple heeft de tippagina's voor iOS 7 op Apple.com verbeterd voor leesbaarheid op de iPhone en iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Tim cook heeft mij gisteren gebeld en zei tegen mij dat vrijdag 18 oktober 19:00 Nederlandse tijd Apple iOS7.1 zal vrijgeven

  2. @Casina: was dat maar waar 😉

  3. In plaats van de site vernieuwen mogen ze best een iOS update uitbrengen!

  4. @Casina: “He Casina, Tim hier. iOS 7.1 komt vrijdag uit, Leuk hè! Heb je een gaatje vrij in je agenda om 7 uur? Spreek je later bij iOS 8 weer!”

  5. Ahahaha

  6. Nog een tip over het afsluiten van Apps: je kan ook twee en drie Apps tegelijk afsluiten als je ze tegelijk naar boven veegt.
    Erg handig als je erg veel Apps open hebt staan.

  7. Ik hoop dat versie 7.1 echt z.s.m. uitkomt want ik wordt erg pissig van die buggy 7.02! Ik begrijp nog steeds niet waarom Apple die altijd ‘Perfectie’ als uitgangspunt heeft gebruikt, iOS 7 dan te snel heeft uitgebracht zonder het volledig en goed getest te hebben. Het is gewoon nog niet af: Wifi stabiliteit is achteruitgegaan, nelheid is achteruit gegaan, apps crashen veel vaker, iPhone heeft regelmatig last van hick-up’s, van landscape naar porttrait switchen gooit safari en mail regelmatig in de war, server synchronisatie met exchange geeft bij mijn collega’s veel problemen, kortom: het is gewoon niet af! Grote blunder van Apple!
    Beetje wishfull thinking: als Steve er was, hadden ze het misschien iets later pas uitgebracht.

    Sorry jongens, ik moest het even kwijt! 🙂

  8. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar iOS 7.1. Hopelijk aankomende dinsdag.

  9. @Onno: goeie tip! Dank.

  10. Laten ze de officiële podcast app maar eens verbeteren of weer integreren in de muziek app.

  11. @Onno:
    Dank u!

  12. @Nima:

    Nima ik begrijp er niets van alle mankementen die jij hier opnoemt heb ik bij ios6 altijd gehad, vooral het uitspringen van wifi vreselijk irritant ik had het al met mijn 3GS.
    Nu met mijn 5 en ios7 alles opgelost, alles werkt beter en sneller, dus je begrijpt dat ik alle klachten die ik langs zie gaan niet begrijp, wat mij betreft hulde aan Apple goed uitgetest geen bugs werkt prima en mooi, dit laatste is natuurlijk een smaak kwestie, of zou ik nou eindelijk een beetje geluk in mijn leven hebben? 🙂

  13. Ik hoop dat apple de apps zoals imovie en pages kan vernieuwen (in stijl van ios 7) lijkt mij wel fijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.