Reacties voor: Apple verbetert iBeacon-ondersteuning in iOS 7.1

Apple heeft de iBeacon-functionaliteit in iOS 7.1 verbeterd. Apps kunnen nu zelfs met iBeacons communiceren als ze gesloten zijn.
Lees het complete artikel → Apple verbetert iBeacon-ondersteuning in iOS 7.1
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Is dit dan ook de reden waarom er na update naar 7.1 het pijltje boven in het scherm van mijn iPad continu zichtbaar is en blijft? Behalve als ik idd de locatie voorziening geheel uit zet, dan is het weg.

  2. Lijkt me niet iets om te installeren.

  3. Origineel geplaatst door Arjan Hoogenboom: Is dit dan ook de reden waarom er na update naar 7.1 het pijltje boven in het scherm van mijn iPad continu zichtbaar is en blijft? Behalve als ik idd de locatie voorziening geheel uit zet, dan is het weg.

    Bij mij werd dit veroorzaakt door de iTunes Festival app die geofencing gebruikt, dus zonder actieve app.

  4. @Monique: Waarom niet dan?

  5. Zou je iBeacons zo kunnen gebruiken dat bijvoorbeeld het licht (Philips Hue) aangaat in de slaapkamer als je vlakbij de deur van de slaapkamer bent (met je iPhone op zak uiteraard)?

  6. b

    Origineel geplaatst door Arjan Hoogenboom
    Is dit dan ook de reden waarom er na update naar 7.1 het pijltje boven in het scherm van mijn iPad continu zichtbaar is en blijft? Behalve als ik idd de locatie voorziening geheel uit zet, dan is het weg.

    bij mij (iPhone5s) komt het pijltje slechts twee seconden in beeld als ik hem unlock, dan dooft het

  7. @RickH: RickH, bedankt voor deze tip.
    Ik had het met Tango die op de achtergrond actief bleef met locatievoorzieningen.
    Ik heb ze gewoon 1 voor 1 uitgezet. En nu is het pijltje idd weg.

  8. Ik heb ook dat probleem (4s) dat het pijltje van de locatievoorziening in beeld blijft is dit de bedoeling hoe krijg ik het weg,

  9. @Don:
    Don, Het kan dus komen door dat er een app op de achtergrond nog steeds de locatievoorzieningen nodig heeft ,dat kan dus zo als eerder vermeld iTunes festival app zijn of in mijn geval de app van Tango, je moet dan dus maar even uit proberen in : instellingen>privacy>locatievoorzieningen en dan kan je de app’s 1 voor 1 uit of weer aan zetten tot het pijltje weg is.

  10. Bij mij was het de Bijenkorf app die het icoontje van Locatievoorziening aan liet, ondanks dat de App helemaal uit stond.

  11. @Aronnymous: Zeker! Zo is er een dock die iBeacons op deze manier gebruikt. Heb het artikel even uitgebreid met informatie hierover.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.