Reacties voor: Apple UK moet toch in advertenties melden dat Samsung niet kopieert

Apple moet in Engeland toch advertenties plaatsen waarin ze aangeven dat Samsung Apple niet kopieert. Apple ging eerder in hoger beroep, maar verloor de zaak. Ook op de website moet een boodschap verschijnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Hahaha, dit is een binnekopper.
    Nu “moet” Apple bijna een advertentie maken waar de 2 apparaten mooi naast elkaar staan, en het zinnetje er onder; “Did they copy us? No they didn’t ;-)”

    Staat er in de uitspraak of ze sarcastisch mogen zijn? 🙂

  2. haha alsof Apple dat gaat doen 😛

    En als ze het doen inderdaad proberen om er een positieve draai aan te geven.

  3. This is madness

  4. Maar dat gaat dan om een speciaal gebied advertenties, ze verzinnen er wel iets omheen.

  5. Kunnen jullie ook melden wanneer de eerste advertenties/webpagina’s met deze meldingen online staan? kan niet wachten met lachen 😀

  6. Ze zullen wel inhaken op de tekst dat de Samsung tablets niet cool genoeg zijn. Dat is tenslotte onderdeel van de juridische uitspraak, dus dat mogen ze gewoon gebruiken.

  7. Ik denk date Apple nu de rechter ‘niet cool genoeg’ vindt. Deels snap ik de uitspraak wel maar deels ook niet. Zeker toen de iPhone en iPad net uit waren zagen de meeste tablets en telefoons eruit als directe kopieën van Apple’s design.

  8. Dit is echt de grootste onzin ooit..
    die rechter is niet neutraal als je het mij vraagt, en niet populair? ik ken 2 mensen met een iPhone rest is allemaal aan de samsung zooi

  9. iPhone en Galaxy S3 naast elkaar

    “Did they copy us? No! They are not that cool(legally proven)”

    Of

    “Even the judge thinks Galaxy’s are just for fags”

    Al weet ik niet of de rechter blij is met die tweede :p

  10. staat niks over de kleur van de letters 🙂

  11. Dit klinkt alsof Apple nu een rectificatie moet plaatsen. Maar ze hebben nooit publiekelijk bekend gemaakt dat Samsung kopieert of hen aan de schandpaal genageld, alleen binnensmuren bij de rechtszaak. Moet je dat dan meteen publiekelijk rectificeren?

  12. Wat een onzin zeg, ze gaan naar de rechter omdat apple denkt/vind dat samsung hun kopieert, de rechter zegt nee dat is niet zo, en besteed maar even een paar duizend pond aan advertenties om Samsung wat aandacht te geven..

    dafuQ? o.O

    Bedoel de rechter zegt toch gewoon, nee het is niet wat jullie zeggen en klaar, wtf slaat dit nou op, buiten het feit of het nou wel of niet klopt wat ie zegt.

    lijkt wel een android baby die apple ff wil pesten, want dit doet zeer bij Apple, geld verbrassen aan een advertentie om Samsung de hemel in te werken.

    Hopelijk maken ze mooi een sarcastische advertentie die Samsung nog voor lul zet.

  13. Kinderachtig. Gewoon kinderachtig. Maar je kan grappige teksten maken, gewoon om te promoten maar toch ook weer om Samsung te kleineren.

  14. Misschien moet de rechter zijn bril opdoen in plaats van zijn lolbroek aan

  15. Moeten ze even door de zure Apple heen bijten

  16. @hayden: ohw beginnen we weer Hayden? 🙂

  17. Misschien mag Apple wel iets toevoegen?

    “This is the original,
    Samsung didn’t copy, they made just a bad remake”

  18. Origineel geplaatst door WvB22
    Ik denk date Apple nu de rechter ‘niet cool genoeg’ vindt. Deels snap ik de uitspraak wel maar deels ook niet. Zeker toen de iPhone en iPad net uit waren zagen de meeste tablets en telefoons eruit als directe kopieën van Apple’s design.

    Helemaal mee eens. Ik herinner me die foto nog waar de samsung modellen op een time line stonden. Waarbij stond aangegeven wanneer welke iphone uit was gekomen. Zelfs een 8 jarige zou de overeenkomsten herkennen. Maar goed, iedereen weet dat die Judge duidelijk een samsung heeft.

  19. @Maximilian: Je bedoelt deze.

  20. Ik vermoed dat sjamsjung onderonsje speel met de rechters. Ze zullen tekst omheen zetten bijv kijk naar onze prodcuten. En dan plaatjes erbij.

  21. @Thomaz: Sjamsjung?

  22. Origineel geplaatst door Max
    @Thomaz: Sjamsjung?

    Waarschijnlijk een Koreaan? 😉

  23. Origineel geplaatst door Sirolf
    @Maximilian: Je bedoelt deze.

    Ja! Dat is hem! Thanks 😉

  24. @Oscar: Dit is echt de grootste onzin ooit..
    die rechter is niet neutraal,en de rechter in Amerika die Samsung veroordeelde was wel neutraal,hahahaha.

  25. Ik denk dat Apple wel een advertentie kan betalen na die belachelijke uitspraak van die Amerikaanse rechtspraak en waar Samsung $ 1,2m moest betalen.

    Als iedereen hier roept dat Apple geweldig is en heel anders is dan die plastic rommel uit Korea dan kan de uitspraak van de Engelse rechter toch geen verrassing zijn?

    En idd: niet cool genoeg is een goede manier… Of een licht-licht-licht grijze letter.

  26. De meeste rechters denken krom…

  27. Als een kopie per definitie minder cool is dan het origineel..en de Samsung minder cool is dan de iPhone, is dit dan niet juist extra bewijs dat het een, weliswaar slappe, maar toch.. Kopie is?… Edelachtbare?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.