Reacties voor: Patent beschrijft FaceTime-vergadermodus voor Apple TV

Vergaderen met je Apple TV wordt wellicht veel makkelijker gemaakt door Apple. Een nieuw patent beschrijft een speciale 'conference mode'.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Wanneer komt de nieuwe Apple tv eindelijk ??

  2. Apple tv mist de boot een beetje. Ben na 4 jaar trouwe liefhebber van een atv2 met jailbreak overgestapt op een minix x8. Qua gemak en stabiliteit is de Atv heer en meester, maar wat een verademing om gewoon met 1 klik popcorn time of showbox te installeren. Games apps verbinding met mijn Nas, werkelijk alles kan erop.

    Erg jammer dat Apple dit project zo heeft verwaarloosd.want de Atv had een enorme potentie, maar ik was het wachten beu en heb toch maar de overstap gemaakt.

    Gelukkig nog wel erg blij met mijn 6+ en iMac, want er is maar 1 bedrijf in de wereld die spullen maakt die perfect werken en waar je gewoon elke dag weer blij mee bent 🙂

  3. Inderdaad – kan Apple een keer een beslissing nemen over de toekomst van AppleTV ?
    In zijn huidige vorm door Jobs en Cook afgeschilderd als een “hobbyproject”
    Er zou iets veel beters komen, met een revolutinaire interface die de TV beleving zou veranderen.
    Maar totnutoe is daar helemaal niets van terecht gekomen..
    Andere bedrijven zijn wel rustig doorgegaan met settop boxes en de huidige AppleTV is inmiddels het lelijke eendje in de markt geworden.

    De voor de hand liggende keuze is dan:
    1. Kappen met dit project (al dan niet ten gunste van een echte Apple- of iTV)
    2. Innoveren en dan concurreren met als Roku en Amazon (FireTV) die op dit moment gewoon voorliggen

  4. Soory Marcooo

    Heb Apple best hoog zitten. Maar dat Apple spullen maakt die perfect werken is natuurlijk zwaar overtrokken. Jij ben al die bugs met iOS 8 en OSX yosemite zeker vergeten. En nu nog zitten er bugs in. Apple maakt goede spullen zonder meer. Maar perfect zijn ze zeker niet. Trouwens perfect bestaat niet.

  5. Vandaag weer een voetbalwedstrijd van mijn iphone 6 naar mijn Apple tv proberen te streamen. 3 x werd de verbinding met een foutmelding verbroken. Daarna maar opgegeven en op de iphone gekeken. Ben een grote Apple fan maar Apple tv valt mij echt tegen!

  6. @Ed: Dit ligt waarschijnlijk aan de WiFi. Ik heb thuis een WiFi netwerk waarop alles met de Apple tv perfect werkt en een waarop hij nauwelijks werkt.

  7. Mee eens. Apple mist hier compleet de boot. Google Hangout al eens uitgeprobeerd als zakelijke oplossing. Werkt super! Privé komt Google hier uiteraard niet binnen 😉

  8. Perfect bestaat niet, perfect is iets wat iemand perfect vindt, en omdat iedereen een andere kijk heeft op wat perfect is, bestaat perfect niet.

    Dat terzijde, er zijn veel betere alternatieven dan de Atv, het is gewoon een te beperkt product tegenwoordig.

  9. Apple moet een keer beslissen over de toekomst van AppleTV, in de huidige vorm door Jobs en Cook ooit “hobbyproject” genoemd.
    Er zou iets veel beters komen, met een revolutinaire interface die de TV beleving zou veranderen.
    Maar totnutoe is daar helemaal niets van terecht gekomen..
    Andere bedrijven zijn wel rustig doorgegaan met settop boxes en de huidige AppleTV is inmiddels het lelijke eendje in de markt.

    De voor de hand liggende keuze is dan:
    1. Stoppen (al dan niet ten gunste van een echte Apple- of iTV)
    2. Innoveren en dan concurreren met als Roku en Amazon (FireTV) die op dit moment gewoon voorliggen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.