Reacties voor: Apple TV-update 4.4.2 lost update-problemen op

Apple heeft een update uitgebracht voor de Apple TV, die eerdere problemen met het updaten van de firmware moet oplossen. Je moet wel de instellingen van de Apple TV resetten voordat je hem installeert.
Lees het complete artikel → Apple TV-update 4.4.2 lost update-problemen op
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. ;O ik heb geen problemen gehad sinds 4.4 maar ik ga toch maar even voor de zekerheid vanavond me Apple TV updaten 🙂

  2. Draai nog op3.? Maar is deze dan ook weer te jailbreaken aangezien ik alleen de xbmc en AirPlay gebruik. Aangezien ik een iPad 1 heb zijn de nieuwe functies toch nog niet interessant?

  3. Ik gebruik al enige tijd een mac mini met plex en een externe 2TB ernaast naar volle tevredenheid. Ik zie nog geen enkele reden om een Apple TV aan te schaffen, misschien komt die nog maar tot nu toe niet.

  4. Zijn er al sprake dat 1080 video wordt geaccepteerd of moeten hiervoor wachten op apple tv3 (of 2S?)

  5. Ik heb het weekend een atv2 gekocht.
    Als ik deze wil update geeft hij aan dat hij al up to date is.
    Ik heb geen mirroring funtie dus ga ik ervan uit dat ik niet de nieuwste versie van ios heb. mijn ipad en iphone 4 hebben allebij ios 5.

    na een reset gaat hij automatische een nieuwe software versie installeren, waarbij ik dacht dat hij de nieuwe ios zijn installeren. maar NEE HOOR.

    Wat moet ik doen.

  6. On Topic: Ik had 4.4.1 nog niet eens gezien. Gisteren nog een film gekeken op mijn Apple TV, maar geen melding gekregen.

  7. Origineel geplaatst door Flieps
    On Topic: Ik had 4.4.1 nog niet eens gezien. Gisteren nog een film gekeken op mijn Apple TV, maar geen melding gekregen.

    Daar kreeg je ook geen melding van.
    4.4.1 was vooralsnog alleen via een kabeltje op je Apple TV te krijgen.

    4.4.2 kan nu wel gewoon weer ‘over the air’.

  8. Bij mij bleef de Apple Tv2 dus steeds maar herstarten nadat hij van de stroom was afgegaan. Sindsdien doet hij niks meer. Krijg steeds maar een error 9. Ook als ik m uit de DFU mode start……. Nu met deze update gebeurt het weer, weet iemand wat te doen….? Anders kan ik m wel weggooien……

  9. Na updaten werkt het geluid heel slecht via de airplay zowel vanaf Ipad en Itunus..

  10. Origineel geplaatst door Rob
    Ik gebruik al enige tijd een mac mini met plex en een externe 2TB ernaast naar volle tevredenheid. Ik zie nog geen enkele reden om een Apple TV aan te schaffen, misschien komt die nog maar tot nu toe niet.

    Ik ook. De Mac Mini staat beneden bij de TV. De AppleTV 2 staat op de slaapkamer naast de TV. Het mooie is dat je met Plex op de ATV2 alle films van de Mac Mini ook vanuit je bed kunt bekijken. De films staan op één plaats, terwijl je er overal naar kunt kijken (zelfs van buitenaf via de iPhone). Werkt perfect!

  11. @JaapW: Dat wil ik ook! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Ik heb nu beneden Plex op de Mini en boven een ATV2 (zonder PLEX…dus alles converteren). Kun je ook ondertitels krijgen via PLEX op ATV2? Op de iPad app werkt dat nl niet.

  12. Lekker is dat: na de update werd heel het systeem gereset, zo lijkt het althans. Moest opnieuw de instellingen invoeren. En na het opstarten waren de favorieten weg bij bijvoorbeeld de podcast en films. Ook is de film verdwenen die ik gehuurd had en waarvoor ik nog 6 uur had om die te kijken. Gelukkig had ik die al gezien.

  13. Bij mij veroorzaakte de vorige update dat mijn ATV het niet meer doet: krijg op mijn scherm een “usb kabel met het itunes logo”.

    Moet ik nu speciaal zo’n micro usb kabel kopen om mijn ATV aan mijn macbook te hangen? Of zijn er andere mogelijkheden?

  14. Update verliep hier vlekkenloos.
    Zie zelf geen extra functies ofzo maar voor mij is deze update een grote waarde.
    Althans zo lijkt het.
    Heb namelijk altijd last gehad van een bepaalde flikker op me sony bavia tv.
    En nu ik deze update heb gedaan is deze verdwenen.
    Weet niet of dit door de update komt maar voor mij lijkt het wel daarop.

  15. Vandaag de Apple Tv (2) gekocht. Alles werkt perfect, maar ik kan niet inloggen met youtube. Ik kan Youtube verder wel gewoon gebruiken. Ben ik de enige?

  16. #$%^. Al mijn accounts & passwords waren gereset…
    Beetje vervelend om ze allemaal weer met de remote in te geven…..

  17. Origineel geplaatst door marco
    Bij mij veroorzaakte de vorige update dat mijn ATV het niet meer doet: krijg op mijn scherm een “usb kabel met het itunes logo”.Moet ik nu speciaal zo’n micro usb kabel kopen om mijn ATV aan mijn macbook te hangen? Of zijn er andere mogelijkheden

    Ja je zal hem toch echt even aan je macbook moeten hangen en je ATV in DFU mode moeten zetten, hierna updaten… Google even want over dit probleem is genoeg te vinden.

  18. Update geïnstalleerd, alles opnieuw ingesteld. MAAR: geen airplay mirroring…

  19. Hou het in dat ik eerst via instellingen reset moet doen en dan weer werk software bij

  20. Ik heb de update gedaan echter blijft het indicatie lampje nu langzaam knipperen (opstarten). Al geprobeerd te resetten met de afstandsbediening en de stroom eraf te halen maar het wil niet lukken!! Iemand een idee?

  21. Is deze update ook voor de 1e gen atv?

  22. Hier nog 1!
    Mac mini staat in de woonkamer met een externe HD. Atv in de slaapkamer. Plex werkt zeer goed! Ik zou niet zonder kunnen.@JaapW:

  23. Ik heb al een tijdje een probleem dat ik via mijn Apple TV geen foto’s meer kan bekijken die ik met thuisdeling ingesteld hebt. De Apple TV blijft hangen op “zoekt verbinding”en mijn iTunes hangt op de PC. Iemand dezelfde ervaring of Tips?

  24. Sinds ik gisteren de update geistalleerd heb loopt het grondig mis met de afgebeelde covers als ik muziek stream van PC naar Apple TV met behulp van interactieve afspeellijst iTunes DJ.
    De afbeelding die initieel wordt afgebeeld is juist, maar blijft vanaf dan hangen en loopt 1 song achter… Dus Liedje 1 = correct, Liedje 2 = Cover Liedje 1, Liedje 3 = Cover Liedje 2, …
    Kan iemand checken of dit probleem algemeen is?

    Hoe krijg ik deze opmerking naar Apple?
    Dit probleem had ik voor de update niet…
    Graag jullie feedback.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.